lobot
Użytkownik
Głównie tenis i nba, czasami kosz europejski i piłka nożna. Single i double (@2.0 ako)
Liczy się zysk!
Liczy się zysk!
Ponownie zagrane w odpowiednim momencie i łatwo bo Monako jeszcze wygrało spokojnie mecz.
Wszystko naTypy do dołożenia do jakiegoś doubla, które uważam za must win:
Monfils - Nadal AO
Monfils +2,5 seta 1.44 unibet 5/5
over 31.5 gema 1.35 unibet 5/5
over 37.5 gema 1.85 unibet 4/5
Nadal mocno faworyzowany przez bukmacherów, ale nie będzie to dla niego łatwy mecz. Monfilsa oglądałem i wygląda bardzo dobrze. Nadal co prawda, również dobra forma, ale nie wyobrażam sobie, żeby zamknął ten mecz w 3 setach. Uważam, że nie ma innej opcji jak minimum 4 sety.
Bardzo słabo to wyszło, faworyci nie dali ciała, co mnie mocno dziwi obserwując ten turniej, no ale cóż.Typy z tenisa AO:
Monfils - Nadal over 3.5 seta 1.53 + Konta win 1.28 ako. 1.95 4/5 j
Barty A. / DellAcqua C. win 1.60 3/5 j
Begu I. / Tecau H. win 1.80 2/5 j
Babos T. / Pavlyuchenkova A. win 2.50 2/5 j
Srebotnik K. / Zheng S. win 2.62 3/5 j
Daniell M. / Demoliner M. 2.50 3/5 j
Kubot L. / Melo M. win 2.25 3/5 j
Dzisiaj gramy jedno dość pewno ako grubiej. Dodatkowo gramy na dogów w deblu, którzy tak na prawde dogami nie są. Imo wrto grać. Polecam
Zbyt optymistyczne podejścieDzisiaj zagrałem taki wariacki kupon za free beta na betssonie. Jeśli ktoś przegląda temat zapraszam do skomentowania. Jak oceniacie szanse powodzenia, co sami byście zagrali, a co według was nie wejdzie?
https://zapodaj.net/f5ba6b1118388.jpg.html
Makarova jeszcze nie grałą, natomiast grając każdy typ płaską stawka 100zł, bedzie zysk, niezależnie od wyniku meczu ruskichWracamy z WTA. Oto moje propozycje:
Bertens K. - Beck A. TYP: 2 @3.25
Shvedova Y. - Vikhlyantseva N. TYP: 1 @1.90
Flipkens K. - Vekic D. TYP: 1 @1.66
Vesnina E. - Makarova E. TYP:2 @1.50
Wszystkie kursy z bet365. Gramy płaską stawka.
Dyscyplina: Tenis - ATP singiel: Rotterdam (Holandia), twarda (w hali)
Godzina: 12:30
Spotkanie: Klizan M. - Verdasco F.
Typ: handicap 1 +1.5 seta
Kurs: 1.45
Bukmacher: Betsson
Analiza:
W stronę Klizana idę głównie z tego powodu, że przed rokiem wygrał ten turniej, a więc będzie bronił sporo punktów w rankingu. Jesli nawet mialby odpaść, w początkowej fazie turnieju z verdasco, to liczę na walkę na calego i przynajmniej jednego seta wezmie. Klizan ostatnio formą nie błyszczał, natomiast w meczu z Kuznetsovem widać było, że zaczyna się ten jego lepszy okres sezonu. Verdasco też nic specjalnego, ostatnio gładka przegrana z młodym ruskiem. Mecz oglądałem, verdasco albo w siatke albo po autach. Typ uważam za must play.
meczDyscyplina: Tenis - ATP singiel: Rotterdam (Holandia), twarda (w hali)
Godzina: 15.02.2017 10:00
Spotkanie: Dimitrov G. - Zverev M.
Typ: 2 lub handi 2 + 1.5 seta lub handi +4 gemy w strone Mishy
Kurs: odpowiednio 3.50 1.85 1.80
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Ja to widzę tak: Dima nie bedzie w tym meczu zabijał się o wygrana z Misha. Rok temu tu nie grał, wiec punktów nie broni żadnych, dopiero co rozegrał wygrany turniej w Sofii, może odczuwać zmęczenie. (dużo meczy na ao, potem sofia), motywacja na turniej w holandii dość niska, a przeciwnik bardzo mocny. Zverev pokazał na ao, że jest wkońcu w dobrej formie i może walczyć z najlepszymi. Na hali gra dobrze, często serwis voley co jest mega niewygodne dla przeciwnika. A więc co, Dima zagra na pół gwizdka widząć opór ze strony niemca. Bedzie chciał wrócić do siebie odpoczać i przygotować sie Dubai i turnieje w Stanach.