Kupon #5
Na noc jeden singiel. Nie jestem pewny czy się sprawdzi na 100% ale mam dobre przeczucie ????
Copa America spotkanie: Boliwia VS Kostaryka godz:0.15
W Piątek o 0.15 polskiego czasu rozpocznie się 2 runda grupy A. Boliwia poprzedni mecz zremisowała z Argentyną a Kostaryka przegrała walkę o 3 punkty z Kolumbią. Wyraznego faworyta w meczu niema, choć buki faworyzują Boliwijczyków.
NIc dziwnego bo pierwsza drużyna jest uważana za outsidera Ameryki Południowej, chociaż raz udało im się wygrać ten turniej w 1963 roku, być może było to spowodowane tym że grali u siebie na bardzo dużych wysokościach. Natomiast 2 drużyna zwana Szwajcarią Karaibów najdalej dochodziła do ćwierć finałów tej imprezy. Moim skromnym zdaniem Kostaryka może sprawić niespodziankę w tym meczu i wygrać ale to tylko takie moje głupie pomysły. Teraz skupmy się na typie jaki podałem, obie drużyny nie mają dobrych piłkarzy ofensywnych tak więc trudnych strzałów albo dryblingów wzdłuż bocznej lini nie powinniśmy widzieć za dużo. Co za tym idzie nie będzie dużo kornerów. Widziałem mecz otwarcia i muszę powiedzieć że strzały Boliwijczyków były żałosne. W meczu z Argentyną zaliczyli 1 (słownie jeden) korner, niestety dla Albicalestes to wystarczyło do strzelenia bramki. Natomiast zawodnicy Kostaryki w poprzednim meczu wykonali 3 rzuty rożne. Myślę że typ się sprawdzi, choć widząc co się dzieje do tej pory w Copa America nieczego nie możemy być pewni.
Boliwia - Kostaryka Typ: poniżej 10.5 rożnych w meczu Kurs: 1.72
Stawka: 14zł
Ew: 24.08zł