>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gram bo nie mam na szlugi

Z 0

zgredek90

Użytkownik
United - Tottenham over 3.5, 2.75 Bet365
Dobra, czas zacząć ????
Na początek wybrałem bodaj najciekawszy mecz niedzielny, czyli pojedynek Tottenhamu z Man United na WHL. Obie drużyny prezentują ostatnio bajeczną formę, więc typowanie zwycięzcy byłoby trochę szaleństwem. Zamiast tego wolę postawić na bramki, ponieważ zarówno Diabły, jak i Koguty stosują ofensywny futbol. Co warte odnotowania, w drużynie sir Alexa Fergusona zabraknie Jonny&#39;ego Evansa - najlepszego w tym sezonie stopera wicemistrza Anglii. Dodatkowo pod dużym znakiem zapytania stoi występ Nemanji Vidica, a sądząc po ostatniej wypowiedzi Phila Jonesa, to najprawdopodobniej jego (i Rio Ferdinanda) wystawi Boss w podstawowym składzie. W Tottenhamie obrona nigdy nie była silną stroną. Nie mam osobiście przekonania do drewnianego Jana Verthongena, a jego partner - Steven Coulker - też z pewnością nie jest jakimś wirtuozem futbolu. Mecz ten ma jeszcze jeden smaczek - na początku sezonu United niespodziewanie (i po błędach sędziów) uległo Kogutom na Old Trafford i rządne zemsty Diabły z pewnością przystąpią do szturmu bramki Lorisa.
Stawka - 100zł, możliwa wygrana 275 zł.

Z 0

zgredek90

Użytkownik
Arsenal - West Ham 1, 1.44 Bet365
Faworyt tego starcia jest jeden. Po ostatnio dwóch przegranych meczach Kanonierzy muszą zacząć gonić czołówkę. Najbliższy pojedynek jest najlepszym sposobem na przerwanie złej passy, bowiem popularne Młoty po całkiem niezłym początku zaczynają wyraźnie cieniować. Dodatkowo ich forma na wyjazdach jest wprost tragiczna (zaledwie 5 bramek strzelonych poza domem). Oglądając ostatnie spotkania Arsenalu miałem wrażenie, że podopiecznym A. Wengera wyraźnie brakowało szczęścia. Tym razem jednak fart nie będzie miał nic do znaczenia - West Ham to nie Chelsea lub City i nie powinni wiele zdziałać na Emirates.

Oklahoma-Clippers over 199,5, 1.80, Bet365
Co tu dużo pisać. Dwa grające ofensywnie zespoły i oba w dużej formie. Brak wyraźnego faworyta sprzyja kursowi.
Azarenka - Kuznecova 2-0, 1.30, Bet365
W ostatnim starciu Swietłany z Woźniacki typowałem Rosjankę na zwyciężczynię meczu. Tutaj jest odwrotnie i nie daję Kuznecovej żadnych szans. Dlaczego? Już wyjaśniam. Otóż mimo faktu, iż Karolinka jest dosyć przeciętną tenisistką (chociażby brak dobrej gry forhendem dyskredytuje ją w moich oczach) to Swieta musiała się ostro natrudzić, aby wygrać. Biorąc pod uwagę fakt, iż we wcześniejszej rundzie Rosjanka również sporo się męczyła, w starciu z Woźniacki była ona w pewnej chwili na pograniczu omdlenia. Teraz, w meczu z Azarenką, Swieta na pewno kondycyjnie nie będzie do końca gotowa i tak regularna tenisistka jak Victoria mówiąc brutalnie zajedzie ją na korcie. Przewiduję, że o ile w pierwszym secie Swietłana trochę powalczy, tak w drugim zostanie zmieciona kilkugemową przewagą.

Z 0

zgredek90

Użytkownik
Lakers-Memphis, under 190,5 1.66 Bet365
Nie mam przekonania do Lakersów. Jeziorowcy w tym sezonie grają kompletne dno. W ofensywnie jedynie straszy nieśmiertelny Kobe, ale w moim mniemaniu to trochę mało. Niedźwiadki z kolei to drużyna grająca bardzo defensywnie, co przekłada się na marne statystyki w ataku. Linia w tym meczu jest moim zdaniem zbyt wysoka (187,5 na defaulcie), ale dla pewności podwyższę ją jeszcze trochę.
Oklahoma-Warriors, under 210,5 1,68, Bet365
W poprzednim spotkaniu Grzmotów typowałem over (który nawiasem mówiąc wszedł na dużym luzie). Teraz idę w przeciwną stronę. Spowodowane jest to faktem, że buki dają bardzo wysoką linię (207,5 na defaulcie). Choć obie ekipy lubią grać ofensywnie, tak nie spodziewam się jakiejś kanonady pod koszami obu drużyn. Zwłaszcza Oklahoma wydaje mi się, że spuści z tonu, bowiem niecałe 24 godziny temu mistrzowie NBA rozegrali ciężki mecz z Clippersami. Ponownie podwyższam linię dla większego spokoju.
Wizards-Utah(-3,5), 1,50 Bet365
W tym starciu stawiam zdecydowanie na Jazzów. Czarodzieje to ekipa bardzo nierówna, która potrafi prowadzić 20pkt i przegrać. Warto więc poczekać i w trakcie meczu walnąć na Utah, gdyby pojawił się ew. lepszy handi. Mimo to ja daję na Jazz już teraz, ponieważ Czarodzieje ogólnie grają słabo na wyjazdach (co innego u siebie, gdzie nawet Oklahoma musiała wyjechać z porażką na koncie).

Do góry Bottom