>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Graj za tysiąć z Szewą;)

S 51

szewapxa

Użytkownik
Witam wszystkich ???? zapraszam na mój temat w którym typował będę głównie wielkie imprezy w przeróżnych sportach. Przeważnie będą to typy z niskim kursem za tytułowy tysiąc. zacznę jednak trochę bezpieczniej.. Powodzenia!

S 51

szewapxa

Użytkownik
Na pierwszy ogień idą MŚ w piłce ręcznej kobiet:
#Kupon 1
Chiny - Angola typ: Chiny +6,5 1,3 Bet365 ✅
Stawka:500 zł
EW: 150 zł

Chinki z Angolkami przeważnie toczyły wyrównane boje i podobnie powinno być i teraz. Jest to mecz o być albo nie być na tym turnieju dla obu drużyn i wysokie zwycięstwo nie będzie tu ważne. Tu liczy się po prostu awans, więc każda przewaga zapewne będzie szanowana i spowalnianie gry może być dość częstym zjawiskiem. +6,5 na Chinki wydaję się mega pewnym betem ale.. nie chce wtopić już na początku tematu, więc gram za połówkę tytułowej stawki. Dodatkowo dość mocno &quot;czuje&quot; ten typ, więc nie zaskoczy mnie także zwycięstwo Chinek.. Polecam czystą jedynkę dla odważnych. Powodzenia!

S 51

szewapxa

Użytkownik
Biatlon, sprint kobiet Hochfilzen H2H:
#kupon 2
Franziska Hildebrand (v Fanny Horn Birkeland) 1,44 Bet365 ✅
Stawka:378
EW:168
krótko: lepsza forma zarówno biegowa jak i strzelecka, w dodatku występ przed własną publicznością. Oby do przodu ????

S 51

szewapxa

Użytkownik
Ekstraklasa:
#kupon 3
Cracovia-Korona, typ: korona lub remis 2,40 Bet365
Stawka: 100
EW:140

krótko: Ekstraklasę śledzę od wielu lat i ciężko obstawiać na podstawie statystyk czy formy.. Lepsza jest intuicja, a ona na Naszej lidze pomogła mi już trochę zarobić, Zazwyczaj po paru fajnych meczach przychodzi wpadka i odwrotnie po porażkach przerwanie serii. I mecz takich drużyn właśnie nam się trafił. Nie chcę dużo pisać po prostu to &quot;czuje&quot;, a kurs 2,4 na koronę to duże value. Ja w to wchodzę;)
Jeśli miałbym polecać mecze wygra lub zremisuje:
lech-zagłębie x2
legia-piast x2
śląsk-łęczna x2
Powodzenia!

S 51

szewapxa

Użytkownik
Biathlon: Hochfilzen sprint H2H
#kupon 4
Nowakowska (v Sanfilippo) 2,1 Bet365 ✅
Stawka: 20
EW: 22
Bo? przebudzenie polki, włoszka faworyzowana za przebłysk tydzień temu w sprincie. Potem w biegu na dochodzenie spadek o ponad 40 pozycji. Drugi raz dobrego miejsca w sprincie nie powtórzy a Weronika w końcu od dna odbić się musi.

Do góry Bottom