>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gracz rekreacyjny ;)

tbm 642

tbm

Forum VIP
Witam!
W temacie typy gracza rekreacyjnego ;)
Czy taki rekreacyjny gracz potrafi być na plusie czy szybko kończy swoją grę? ;)
Do dyspozycji: 50zł
-------
Niemcy u siebie w pełnym zestawieniu. Peiffer, który w Oberhofie z reguły śmiga wspaniale, nie powinien zepsuć sztafety tak jak w Hochfilzen. Do tego Birnbacher zamiast Grafa, który w mojej ocenie jest pewniejszym ogniwem. Austriacy bez Sumanna i Mesotitscha. Landertinger w tym sezonie mocno w kratkę, a na drugiej zmianie niepewny Eberhard. U Austriaków zdaje się, że ciągle coś nie gra tak jak powinno...
Francja bez &#39;Martę&#39;. Niewątpliwie to duże osłabienie, ale w Szwecji także brak mocy - nie startuje Bjorn Ferry. Po dwóch pewniaków Beatrix i Bouef vs. Lindstrom i Bergmann. We Francji powrót Simona Fourcade, w którego siły wielu powątpiewa, ale w sztafecie zawalić nie powinien. Do tego młody Desthieux, świetny w biegach juniorskich i powoli czas zacząć przekładać to na starty w elicie. Szwedzi z Arvidssonem i Erikssonem (zawalił w Hochfilzen). Dla mnie mimo braku lidera Francuzi powinni być w top6 a co za tym idzie przed Szwedami, którzy mają &#39;dwie miny&#39;.
Ukraińcy wyrównany skład: Semenov, Sednev, Pryma i Deryzemlya. W Hochfilzen słabo biegali. Zwróciłem jednak uwagę na zwyżkę formy biegowej w późniejszych startach całej ekipy. Może w Oberhofie będzie lepiej?
Rywalami Czesi, niespodzianka z Hochfilzen. Slesingr i Moravec pewniacy w kadrze, pierwsze dwie zmiany powinny być dobre, ale brakuje Vitka, który mocno zakończył na ostatniej zmianie. W zamian za niego Czesi desygnują Michala Krcmara (na ostatniej zmianie zawodnik bez żadnych sukcesów, 21 lat). No i ten niepewny Krupcik... w Hochfilzen się udało, ale czy tym razem będzie podobnie? Moim zdaniem nie.
#1 Unibet
Niemcy - Austria | 1 - 1,50 ✅
Francja - Szwecja | 1 - 1,45 ⛔ !
Ukraina - Czechy | 1 - 1,65 ✅
Kurs ogólny: 3,58
Stawka: 35zł
EW: 125,61
Zysk/strata: ⛔ 35zł

tbm 642

tbm

Forum VIP
Kolejna porcja biathlonowych zmagań.
Daria i Miriam, dwie świetne biegaczki, ale na strzelnicy pewniejsza Bialorusinka.
Tora Berger jest królową sprintu w tym sezonie i być może tak pozostanie do końca zmagań. Zaicewa zatraciła gdzieś formę biegową, albo tylko tak mi się wydaje? W każdym razie... mnie nie przekonuje.
Pidrushna pewna siebie, bardzo dobre wyniki w tym sezonie i w sztafecie potwierdziła świetną dyspozycję. Bescond brakuje regularności.
Magda Gwizdoń w sprintach wspaniale! Gdy przychodzi rywalizować ramię w ramię z rywalkami jest już gorzej, ale ta konkurencja jest dla niej i znów widzę miejsce w top10!

#2 Unibet

Daria Domracheva - Miriam Gossner | 1 - 1,55 ⛔
Tora Berger - Olga Zaicewa | 1 - 1,45 ✅
Olena Pidrushna - Anais Bescond | 1 - 1,80 ⛔
Magdalena Gwizdoń - Teja Gregorin | 1 - 1,80 ✅
Kurs ogólny: 7,23
Stawka: 15zł
EW: 109,23zł
Zysk/strata: ⛔ 50zł

EDIT: Niech ten temat bedzie przestroga dla innych ;) Bez planu gry, bez opanowania emocji nie da sie byc w bukmacherce na plusie. Ale... ogólnie mozna w tej dziedzinie dorobic ;) I mowie to z wlasnego doswiadczenia. Dopoki gralem z glowa i planem, bylem na bardzo duzym dla wielu plusie. Gdy gore wziely emocje, wyszedlem na minus. Trzy lata gry i Yield -0,46%. Czas na przerwé ????
w temacie byc moze beda sie pojawialy typy grane &#39;za zapalki&#39; ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
Do góry Bottom