>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

~ Gra za Pieniądze Bukmachera ~

pindzia 30

pindzia

Użytkownik
Na wstępie witam wszystkich forumowiczów ..
Po kilku tygodniach spędzonych na forum postanowiłem założyć temat w dziale Vip . Jednak z powodu nie wystarczającej liczby postów puki co będę udzielał się tutaj . W zakładach bukmacherskich siedzę już kilka lat i chciałbym podzielić się zdobytym doświadczeniem na ten temat .
Na wstępie pragnę zauważyć , że tylko niewielka ilość graczy osiąga zyski z Bukmacherki . Obstawiam jakieś 85% ludności prędzej czy później traci swoje pieniądze . Dzieje się tak gdyż większości ludzi działa pochopnie , sklejając co dziennie kupony i ulegając emocją a przede nie dostosowując się do zasad który każdy gracz powinien mieć . Kiedyś Ojciec powiedział mi , że zakłady mają o wiele mniej do stracenia niż gracz ( my gracze stawiamy jeden krok do przodu a potem dwa do tyłu) , wtedy zrozumiałem , że żeby kaleczyć bukmachera trzeba dać sobie margines popełnienia błędu . Ponad to trzeba pamiętać , że lepiej wygrać 10zł niż stracić 100zł . Przeglądając internet natknąłem się na idealny system.

Przechodząc do setna chodzi mi oczywiście o Progresje . Według mnie jest to jeden z najlepszych systemów bukmacherskich i dlatego postanowiłem spróbować swoich sił .
Najpierw jednak kilka moich zasad których zamierzam się trzymać.
- Po pierwsze będę starał się dobierać mecze które bazują na moim toku myślenia . Nie sugeruje się innymi graczami
- Po drugie będę starał się nie ulegać emocjom które towarzyszą graczom podczas strawiania kolejnego zakładu
- Po 3 Liczy się jakość a nie ilość
- Po 4 rzadkie typowanie które daje osiąganie zysków . Jeżeli chodzi o mój system mogę pozwolić sobie na zboczenie od tego punktu ( Polecam ten krok każdemu kto gra single . Większe zyski osiągają gracze którzy nie grają codziennie

Jeżeli system zakończy się kilkukrotnie na 5 poziomie zejdę w jeszcze bardziej bezpieczny system a mianowicie Ciąg Fiboancciego :
1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987, 1597, 2584, 4181. ( stawki za które będę grał w wypadku takiej sytuacji)

Jeżeli chodzi o mój budżet to aktualnie wynosi :
200zł ( 150zł za najlepszego typera luty 2012 roku plus pieniądze które już wygrałem na tym systemie)
Bukmacher w jakim gram to : Bet - at - home .

Pierwsze kupony już jutro .

pindzia 30

pindzia

Użytkownik
Na rozgrzewkę proponuje taki kuponik ;)
Kayserispor - Eskisehirspor ( godz. 14.30) 2:2 V
Poniżej/Powyżej - Typ: 2 1,95
Motherwell FC - Glasgow Rangers ( godz. 13.00) 1:2 V
Typ: 2 2,00
Całkowity kurs 3,90
Całkowita stawka 1,00 PLN
Maks. wygrana 3,90 PLN

Po 15 min żałowałem , że nie obstawiłem Over zamiast Rangersów , ale jednak czas pokazał , że na jedno wyszło .
Mecz Kayserispor - Eskisehirspor jeszcze trwa ale już w 1 połowie padły 3 bramki , dlatego kupon uznaje za trafiony.

Otrzymane punkty reputacji: +1
pindzia 30

pindzia

Użytkownik
Idę za ciosem :
Manchester City - Sunderland AFC (Poniżej/Powyżej) (Typ) : 2 Kurs : 1,50 (godz. 16.00) 3:3 V
Calcio Catania - AC Milan (Typ) : 2 Kurs : 2,00 (godz. 18,00) 1:1 X

Stawka : 1,00 PLN
Kurs : 3,00
maks. wygrana : 3,00 PLN

Nie poszedłem za głosem serca i nie postawiłem na bramki w Sycylii co odbiło się na wyniku .

pindzia 30

pindzia

Użytkownik
Próbujemy dalej ;) i to co mi dzisiaj najlepiej wychodzi czyli bramki . To ostatni kupon na dziś .. Na więcej zapraszam jutro
Antalyaspor AS - Bursaspor
Poniżej/Powyżej - Typ: 2 2,10 V
CF Malaga - Betis Sevilla
Poniżej/Powyżej - Typ: 2 1,65 0:2 X

Całkowity kurs 3,47
Całkowita stawka 2,00 PLN
Maks. wygrana 6,93 PLN

Szczerze mówiąc to brak mi słów na Malage . Pierwsza połowa zakończona 2:0 przez Betis i żadna bramka w 2 połowie ;( . Teraz idę spać dobranoc i do jutra

pindzia 30

pindzia

Użytkownik
Wczoraj wysłałem w nocy po długim zastanowieniu kolejny kupon . Jednak potem internet przestał mi działać i nie zdąrzyłem wysłać typy na forum .

Uanl Tigres - Atletico Monarcas Morelia (under/over 2.5) (Poniżej/Powyżej) 2 1,95 03:00 (1:1) 4:1 V
Antalyaspor AS - Bursaspor (under/over 2.5) (Poniżej/Powyżej) 2 2,10 14:00 (0:2) 1:3 V

Stawka : 4,00 PLN
Kurs : 4,10
maks. wygrana: 16,38 PLN

Stan Konta : 211,42 PLN

Jeżeli ktoś w to nie wierzy chętnie wstawię skana .. Mam nadzieję , że ktoś skorzystał z typu na Tureckim meczu .

pindzia 30

pindzia

Użytkownik
RC Celta de Vigo - CF Villarreal B
Poniżej/Powyżej - Typ: 1 1,80
Rapid Bucuresti - Dinamo Bucuresti
Poniżej/Powyżej - Typ: 2 2,10

Całkowity kurs 3,78

Całkowita stawka 1,00 PLN
Maks. wygrana 3,78 PLN
Stan Konta : 210,42 PLN

pindzia 30

pindzia

Użytkownik
Malmö FF - Gefle IF (Typ) - 1 Kurs : 1,40 ( godz. 19,00)
FC Sevilla - RCD Mallorca (Podwójna szansa) - X2 kurs : 2,22 ( godz. 21,00)

Stawka : 2,00 PLN
Kurs : 3,11
Maks. Wygrana : 6,22 PLN
Stan Konta : 208,42 PLN

brak mi słów na to co się dzieje w tej piłce .

pindzia 30

pindzia

Użytkownik
FC Eindhoven - FC Dordrecht 90 (Typ) X 2,70

Kurs : 2,70 PLN
Stawka : 4,00
Wygrana : 10,80 PLN
Stan Konta : 204,42 PLN

Nie idzie tak to spróbujemy inaczej . Miałem grać na początku remis w tym spotkaniu w progresji ale niestety zmieniłem zdanie .
Kolejna wtopa nie ma co się odbijać na szybkiego . Jutro też jest dzień . Przerwa i czekamy na weekend . Oferta bukmachera Bet-at-home jest dosyć mała i nie ma co się pchać i inwestować w coś co nie ma sensu

pindzia 30

pindzia

Użytkownik
Puki co muszę zamknąć temat . Wiele razy pisałem , że mam problem z internetem . Będę ograniczał się do typów dnia.

Do góry Bottom