>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

GRA w DZIESIĘCIU

kosmo83 3

kosmo83

Użytkownik
SYSTEM JEST DOŚĆ PROSTY ZACZYNAM GRĘ OD 100ZŁ I DZIESIĘCIOKROTNIE OBRACAM KOLEJNYMI WGRANYMI PODWAJAJĄC JE ZAWSZE KURSEM 2,0.ZAKŁADAJĄC SOBIE JEDNO PODWOJENIE W CIĄGU MIESIĄCA PO 10 MIESIĄCACH ZE 100ZŁ ZROBI SIĘ NAM 100000ZŁ

B 5

belus

Użytkownik
Jesli wszysko ci wejdzie co bardzo wątpliwe w teori wszystko wygląda pieknie ładnie a w praktyce to juz nie takie proste. Czarny kot i po stówce i planach.

coreq93 806

coreq93

Użytkownik
hahaha to nie lepiej postawic te 100 zl po kursie 1000? efekt bedzie taki sam- WTOPA. Gdyby to bylo takie latwe to nie bylo by bukmacherku bo by firmy nie zarabialy
podobnych tematow bylo multum opcja szukaj itp. czego to ludzie nie wymysla by popisac sie glupota o_O

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
nie do konca rozumiem jak to dziala. jaki msz budzet? a jesli on wynosi te 100zl od ktorych zaczynasz to jaka bedzie stawka poczatkowa?

maryman 117

maryman

Użytkownik
no przecież napisał ????
100 obraca w ciągu miesiąca 10 razy. Więc zakładam, że będzie grał w miesiącu tyle razy, żeby ze 100 zrobił się 1000. W kolejnym miesiącu rozumiem, że zarobiony 1000 jest na boku, a gra się za 100 aż ugra kolejny 1000. Tak przez 10 miesięcy aż się zrobi chyba 10000 a nie 100000 ale może źle to zrozumiałem. Ogólnie po prostu powodzenia. Nie jest to nie do zrobienia choć sprawa jest trudna.

Swoją drogą jak zacznie od 100 i zagra dziesięć razy all in to będzie te 100000 ;)

n-e-f-l-a-j-t-e 1

n-e-f-l-a-j-t-e

Użytkownik
no przecież napisał ????
100 obraca w ciągu miesiąca 10 razy. Więc zakładam, że będzie grał w miesiącu tyle razy, żeby ze 100 zrobił się 1000. W kolejnym miesiącu rozumiem, że zarobiony 1000 jest na boku, a gra się za 100 aż ugra kolejny 1000. Tak przez 10 miesięcy aż się zrobi chyba 10000 a nie 100000 ale może źle to zrozumiałem. Ogólnie po prostu powodzenia. Nie jest to nie do zrobienia choć sprawa jest trudna.
Swoją drogą jak zacznie od 100 i zagra dziesięć razy all in to będzie te 100000 ;)
Raczej ma na myśli granie all in bo tylko to daje wymienioną sumę powyżej.
System w teorii bardzo fajny i opłacalny. Niestety kurs 2.0 nie jest tak łatwo trafić tyle razy no chyba że jest się w czepku urodzonym...;) Ale jest to do zrobienia...Ciekawe czy robiłeś już jakieś symulacje na &quot;sucho&quot; i czy udawało się zakończyć progresje...

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jak dotąd ( choć wielu do tego podchodziło ) nikt publicznie nie przeszedł nawet całej słynnej 15-tki Marasa , w której to metodzie można grając na kurs/ako 2 popełniać po drodze błędy - więc tym bardziej i all in się nie powiedzie...

maryman 117

maryman

Użytkownik
Raczej ma na myśli granie all in bo tylko to daje wymienioną sumę powyżej.
System w teorii bardzo fajny i opłacalny. Niestety kurs 2.0 nie jest tak łatwo trafić tyle razy no chyba że jest się w czepku urodzonym...;) Ale jest to do zrobienia...Ciekawe czy robiłeś już jakieś symulacje na &quot;sucho&quot; i czy udawało się zakończyć progresje...

No to jeżeli all in tzn. że jeden typ po kursie 2.0 na miesiąc. Przy takim graniu sprawa zawsze wydaje się pozornie bardzo prosta to tylko 10 typów z rzędu ... powodzenia.

cosmo 11

cosmo

Użytkownik
Jak dotąd nikomu na świecie nie udało się tego dokonać i pewnie nigdy się nie uda. Fajnie, że szukasz drogi do ogrania buka, to się chwali, ale doradzam szukania bardziej przyziemnego sposobu gry. Ale pomarzyć fajnie,pewnie każdy z nas chciałby zainwestować 100 zł i wycignąć 100 tyś! Oczywiście buków by nie było. Proponuję grę stałą stawką i przemyślane zakłady, to najlepszy sposób. Skubać buka po trochu,a czasu jest dużo. Mnie się udaje. Pozdrawiam.

marian78 20

marian78

Użytkownik
może to jakiś przepowiadzacz przyszłości ? widzący wyniki tylko spportowe. a totka np. już nie : &gt;
więc żeby raz a dobrze ograc bukmachera żeby nie chwyciły limity to od razu AKO 1000 i sprawa oczywista, tzn. szybka wypłata polecana, bo mogą coś poblokować : &gt;

W 272

wesolutki

Użytkownik
Trochę czasu nad tym myślałem i doszedłem do wniosku, że warto spróbować inwestując 10zł. Najdłuższą serię trafionych spotkań, gdzie najniższy kurs wynosił 1,80 a najwyższy ponad 3 miałem 13 więc teoretycznie 10 meczy z rzędu i to &quot;tylko&quot; 1 mecz w miesiącu jest możliwe. Mamy cały miesiąc na wyszukanie prawdziwej perełki. Po 10 miesiącach z 10zł wychodzi nieco ponad 10000zł więc lekko ponad 1000zł miesięcznie. Wygrana imponująca, a jak to się będzie miało w praktyce zobaczymy. Jeżeli ktoś jest zainteresowany jak mi pójdzie zapraszam jutro do mojego tematu w tym dziale.

W 272

wesolutki

Użytkownik
Co miesiąc musisz znaleźć perełkę z kursem 2 a po 10 miesiącach, jak uda się przebrnąć to wyjdzie lekko ponad 10000zł więc 1000zł miesięcznie bo 10 grałeś, rozumiesz?

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
I wierzysz w takie rzeczy??? Jeśli ugrasz chociaż 500zł z tych 10 to byłby mega sukces :) ale powodzenia życzę.

W 272

wesolutki

Użytkownik
Jak juz pisałem, miałem serię 13 spotkań więc i 10 jest możliwa. 10zł warto zaryzykować. Obecnie mam serię 7 spotkań wygranych, co można zobaczyć w moim temacie z typami. Więc zostały by jeszcze 3 typy lub mógłbym zakończyć i zacząć od nowa ???? Mało tego teraz codziennie siedzę analizuję, szukam typów a w tym wypadku mam cały miesiąc żeby znaleźć jeden, jedyny typ. Wg. mnie warto spróbować.

Do góry Bottom