>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Gra progresją - jakiego buka wybrać ?

culepl 39

culepl

Użytkownik
Witam

Jestem nowy na tym forum.
Zamierzam założyc konto na jednym w internetowych bukach. Moim stylem gry ma być progresja na remisy oraz obstawianie wygranych najlepszych drużyn z Europy (Barca, Real, ManU, Chelsea ... ). Mam zamiar wpłacić ok 2000 zł na start i tu pytanie: Jaki serwis bedzie dla mnie najlepszy ? Gdzie znajde najodpowiedniejszy dla mnie bonus startowy ?

Proszę o rady
Proszę moderatorów i aministratorow o nie usuwanie tego wątku. Szukałem na forum podobnego tematu ale niestety nie znalazłem więc czekam na opinie użytkowników.

luque 3,6K

luque

Użytkownik
ja tam gram od dluzego czasu na BETSSONIE
moge szybko przelac tam kase przez przelewy24
tylko dlugo ksieguja wygrana (wlasnie czekam juz 4 godziny na zaakceptowanie moich wygranych kuponow)
kursy maja fajne dosc , duzo roznych opcji do typowania
betclick tez jest dobry i dostaniesz cashback do 200zl ???? wiec mozesz 200zl postawic na cos po duzym kursie i jak przegrasz to masz zwrota wiec znajdz cos fajnego i mozesz juz zgarnac bez stresu jakas kase
powodzenia

culepl 39

culepl

Użytkownik
a jeszcze takie pytanko - czy gra progresją na remisy na pewno przyniesie sukcesy ? pytam tych ktorzy graja tą strategią

P 1

pi_o

Użytkownik
Ja nie grałem,ale mój kolega grał, czekał gdy drużyna nie zremisuje przez 5 kolejek i obstawiał na jej remis, przez długi okres czasu ugrał ponad 6 tys zl. Jednak trafił na czarną serie i w pewnym momencie mial juz tylko 2500zl i wycofal sie z gry, jak sie pozniej okazało - słusznie, gdyż straciłby wszystko

B 178

becks-59091

Użytkownik
By grać progresją - tym bardziej na remisy - trzeba mieć wcześniejsze statystyki swoje, poparte śledzeniem &#39;na sucho&#39;
Jednak i to potrafi być zawodne.
Do tego dochodzi dobór ligi, drużyn. To nie jest łatwe - wybrać sobie drużynę, która nie ma remisu od np. 8 spotkań. Znaleźć - ok, spokojnie znajdziesz tylko trzeba odwagi, by na nią konsekwentnie grać.
Pamiętam jak kilka lat temu sobie testowałem grę na remisy, przez chyba 4 miesiące szło bardzo dobrze. Jednak później pojawiły się dwa kluby, które wybrałem a nie chciały remisować i zrobiło się źle. Bardzo źle i zrezygnowałem z tego pomysłu.
Na pewno jeśli chcesz się za to zabrać nie możesz rzucić się na dużą liczbę ekip bo wg mnie będzie to od razu zgubne.
z buków godnych polecenia do tego - Pinnacle jak już było wspominane, może jeszcze Unibet.
Będziesz chciał to na pewno znajdziesz odpowiedniego ;)

rrobcioo 31

rrobcioo

Użytkownik
To nie jest łatwe - wybrać sobie drużynę, która nie ma remisu od np. 8 spotkań. Znaleźć - ok, spokojnie znajdziesz tylko trzeba odwagi, by na nią konsekwentnie grać.
Ale chodzi przecież o to, aby drużyna, którą wybierzesz, remisowała jak najczęściej. Przecież idąc twoim tokiem myślenia należałoby stawiać albo teamy, które pną się na szczyt (nie remisują, bo wygrywają), albo takie, które są najsłabsze w lidze (nie remisują, bo przegrywają). W ten sposób pomniejszasz swoje realne szanse na zysk, a zwiększasz ryzyko bankruta. Proponuje zajrzeć tutaj:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/progresja-na-remis-zbadany-zysk-symulacja-biezaca-64618.html

Do góry Bottom