M 0 marco100 Użytkownik Styczeń 6, 2006 #1 ja mam jedno pytanie! mianowicie jak sie gra na live w expercie i czy to wogóle możliwe? ,bo nie moge tego znaleźć. Niech mi ktoś po kolei wyjaśni co i jak bo chciałbym coś pokombinować z tą opcją. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.
ja mam jedno pytanie! mianowicie jak sie gra na live w expercie i czy to wogóle możliwe? ,bo nie moge tego znaleźć. Niech mi ktoś po kolei wyjaśni co i jak bo chciałbym coś pokombinować z tą opcją. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.
K 67 kama_reda Użytkownik Styczeń 10, 2006 #2 expercie Kliknij aby rozwinąć... Nie ma takiej firmy bukmacherskiej. Więc Ci nie pomoge.
42 hubert_23 Forum VIP Styczeń 11, 2006 #3 Nie ma takiej firmy bukmacherskiej. Więc Ci nie pomoge. Kliknij aby rozwinąć... W expekcie nie mozna ale w innych bukach mozna
Nie ma takiej firmy bukmacherskiej. Więc Ci nie pomoge. Kliknij aby rozwinąć... W expekcie nie mozna ale w innych bukach mozna
K 0 kisiel Użytkownik Styczeń 12, 2006 #4 W expekcie jest live betting tylko ze jest malo meczy Dzisiaj mozesz np grac Inter i Real ????