>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

GPW - progresja

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
jak w temacie? myślał ktoś kiedyś nad graniem progresją na giełdzie? Jeśli tak to w jaki sposób by ona przebiegała? Daytrading na daną spółkę (rano kupuje za 1000zł akcje, wzrosną to sprzedaje spadną też sprzedaje, ale w następnym dniu kupuje je za 2000zł na przykład..), czy może jeszcze jakoś inaczej, np. na kontraktach terminowych na WIG20 - tylko jak? Macie jakieś pomysły?

Proszę o wypowiadanie się!! ????

krystyna 0

krystyna

Użytkownik
No juz predzej na kontraktach. Moim zdaniem jednak nie ma takie granie sensu, zabieraloby Ci to zdecydownie za duzo czasu, nawet zakladajac, ze wchodzilbys w ciemno w spolke ;] No chyba, ze nic innego nie robisz :p

Chyba jednak najlepszym wyjsciem na inwestycje jest wyszukanie 3/4 perspektywicznych spolek i wrzucenie w to troche papiera :p Zalozenie jaki zysk chce sie osiagnac i sprzedawac ... i tak w kolo Macieju ...

Proponuje zakupic MIDAS, spada przez ostatni czas ... musi sie w koncu odbic, chyba, ze wszyscy realizuja zyski pod koniec roku ... troche przez zachlannosc portfel spadl o -7 tys. Licze, ze sie przebudzi w nowym roku !

Moze poogladaj co w trawie piszczy na parkiet.com :p

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
Zapomniałem dodać:
moim zdaniem inwestowanie w midasa jest bardzo ryzykowne i niebezpieczne, bardzo dziwny jest wogóle - ten i inne nfi skaczą dziwnie bez powodu, dla mnie bardzo nie jasne. Ja np. posiadam akcje ACTION kupione za 13,20 każda i myślę, że jak już to wkładac papier trzeba w spółki małe, nowe na giełdzie, dające duże rokowania, ale to na marginesie.

Czekam na wypowiedzi związane z systemami na kontrakty. ;-)

krystyna 0

krystyna

Użytkownik
Ja nie gram na kontraktach. Raczej watpie bys tu znalazl kogos kto gra na gieldzie, nie te przedzialy wiekowe :p bez urazy oczywscie :p Tak jak mowilam, parkiet.com, tam masz forum, popytaj :p

A midas znow dzis w dol ... noz k*** ???? Ale mam go za duzo zeby sie pozbyc na takiej stracie :p

Do góry Bottom