>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

GP Brazylii [Sao Paulo] 02.11.2008 (nr18) - decydujacy

Status
Zamknięty.
snajper 322

snajper

Forum VIP
Ja dzis tylko powiem. Dzieki Robson za pojedynek, walka do konca byla. oby w przyszlym sezonie admini FB pomysleli nad jakims konkursem F1. Co do Hamiltona, dla mnie i tak nie jestes mistrzem. Szkoda Massy wyobrazam sobie co on czul

roy. 187

roy.

Forum VIP
Nie rozumiem tego jak mozna pisac, ze Hamilton nie jest mistrzem. Zdobyl tytul w 100% zasluzenie. Hamilton powinien teraz byc juz 2krotnym mistrzem swiata, dobrze, ze wygral teraz. Wcale sympatia go nie darze, ale chlopakowi sie nalezalo i tyle. To bylby wielki dramat gdyby nie wygral teraz

snajper 322

snajper

Forum VIP
Nie rozumiem tego jak mozna pisac, ze Hamilton nie jest mistrzem. Zdobyl tytul w 100% zasluzenie. Hamilton powinien teraz byc juz 2krotnym mistrzem swiata, dobrze, ze wygral teraz. Wcale sympatia go nie darze, ale chlopakowi sie nalezalo i tyle. To bylby wielki dramat gdyby nie wygral teraz
Chodzilo mi ze on dla MNIE nie jest mistrzem. W tamtym sezonie stracil przez glupote i tak tez powinno byc w tym sezonie. Oczywiscie ma talent + jeden z najlepszych bolidow. Ale za jego durne wypowiedzi nie bede go lubil, mysli ze przyszedl do F1 i juz jest lepszy od wszystkich zawodnikow ( nawet od Senny)
No ale coz F1 chyba potrzebuje takich ludzi.....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom