>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Gospodarze, goście?

L 0

loocas

Użytkownik
Chciałbym Was prosić o wyjaśnienie jak mam patrzeć na gospodarzy, gości w meczach nhl i nba. Na jednych stronach ze statystykami pisze, że dla przykładu w meczu NJ Devils - Anaheim Ducks gospodarzem są Devils, na innej z kolei że Ducks. Jest to bardzo mylące podczas analizowania meczów, bo wiadomo że lepiej obstawiać gospodarzy, a dopiero teraz się zacząłem orientować, że chyba wszystko jest na odwrót, ale nie jestem pewien. I jak to się ma do NBA. Prosiłbym o wyjaśnienie tej dziwnej sytuacji. Dzięki.

kondor 28

kondor

Użytkownik
W Europie na pozycji pierwszej sa gospodarze, natomiast w Ameryce na pozycji pierwszej masz gosci. Wiec to zalezy jakie strony ogladasz. Dla przykladu jesli jest mecz Orlando Magic-Cleveland Cavaliers to na tvp1 bedzie tak jak napisalem a juz na espn bedzie na odwrot a gospodarzami sa magic. Nie wiem czemu amerykanie tak robia, ale moze cos w tym jest.

gmark 765

gmark

Użytkownik
tak w każdym sporcie w Ameryce tak jest, pierwsi są goście, na drugiej pozycji masz gospodarzy.
Jeśli grasz bukmacherke, to w zakladach bukmacherskich sporty Amerykańskie, masz ustawione według panujących tam zasad.

Do góry Bottom