>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gospodarz przy kursach powyżej 2.

L 19

looq

Użytkownik
Witam wszystkich po dość długiej przerwie.
Jako, że ostatnio bardzo dużo się dzieje w życiu prywatnym i nie mam czasu na konkretne analizy to spróbuję szczęścia z &quot;systemem&quot; który sobie wymyśliłem posiłkując się systemem na gole również umieszczonym na tym forum.
Krótko o systemie:
1. Z buka (bwin) wybieram mecze z kursem obu drużyn powyżej 2.
2. Dzięki stronie soccervista.com mam szybki przegląd ostatnich meczy poszczególnych drużyn. Ostatnie 5 ogółem i ostatnie 5 home/away.
3. Wybrane mecze sprawdzam na soccervista i dodaje punkty z 5 ostatnich meczy i 5 home/away obu drużyn. Jeśli suma punktów gospodarzy jest większa o minimum 6 punktów od sumy gości to stawiam na gospodarzy.
Uwaga. Jeśli nie mamy pełnego zakresu 5 ostatnich meczy (tylko np. 3 bo liga startuje) to zmniejszamy wymaganą różnicę punktów do 2-3.
Na początek sprawdzę system wirtualnie przez 2-3 dni.
Test pomoże określić mi czy grać płaską stawką czy progresją (wszystko zależy od skuteczności).
Jak już mówiłem, temat dotyczy testów - jeśli wyjdą na plus to będę grał za real money.
Powodem gry takim systemem jest brak czasu na analizę spotkań, a ten system daje możliwość puszczenia kuponów na cały dzień w mniej niż 20 minut.
Zapraszam do komentowania i śledzenia tematu. W załączniku podaje typy na dziś.

L 19

looq

Użytkownik
Powyżej napisałem, że wzoruje się właśnie na tym systemie. Według mnie bramki nie są miarodajne dlatego będę się odnosił do punktów obu drużyn zarówno w 5 ostatnich meczach jak i w 5 ostatnich u siebie/na wyjeździe. Myślę, że system będzie trzeba dopracować, np. teraz wpadłem na to, że warunkiem musi być również przewaga punktowa w punktach home/away obu drużyn.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
3. Wybrane mecze sprawdzam na soccervista i dodaje punkty z 5 ostatnich meczy i 5 home/away obu drużyn. Jeśli suma punktów gospodarzy jest większa o minimum 6 punktów od sumy gości to stawiam na gospodarzy.
Uwaga. Jeśli nie mamy pełnego zakresu 5 ostatnich meczy (tylko np. 3 bo liga startuje) to zmniejszamy wymaganą różnicę punktów do 2-3.
Cyz twoja soccervista nie pokayuje mecyw pucharowzch_
W meczu: http://www.livesports.pl/mecz/pthoOEYs/#h2h;away
nijak nie ma różnicy 6pkt ale pomysł dobry tylko ta różnica 6pkt trochę z dupy wyciągnięta...

L 19

looq

Użytkownik
Słabo wyszło wczoraj, tylko Telstar siadł.
Na dziś:

Ljungskile
-vs-
GAIS Goteborg

Ljungskile
@ 2.250 D
Szkoda, że Pinnacle oferuje tak mało meczy i ogólnie nie ogarniam tego buka.
Spróbuje jeszcze obstawić tym systemem jutro i zobaczymy jaki będzie wynik natomiast jeśli będzie na &quot;-&quot; to spróbuje jeszcze sprawdzić jak to wypadnie gdybym obstawiał gości, którzy dużo lepiej wychodzą punktowo od gospodarzy przy kursie 3.

Do góry Bottom