>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gorghol Tips

G 0

gorghol

Użytkownik
Witam, zakładam temat z powodu chęci prowadzenia statystyk oraz podliczania na bieżąco zysków/strat. Moim celem na ten miesiąc będzie wyjście na plus.
Stawka na typ to maksymalnie 10 jednostek.
Będe grał głównie piłkę nożną.

G 0

gorghol

Użytkownik
Tak więc zaczynam:
Fluminense-Corinthians, typ DNB 2, kurs 1.83, stawka 10j. Wynik 0:0 Zwrot
Gospodarze mają problemy kadrowe, kontuzjowani bądź zawieszeni są Carlinhos, Bruno, Deco, Marcos Junior, Rhayner, Valencia, Wellington Silva, Jean, Fred, Michael. Corinthians dodatkowo są wysoko w tabeli z dobrym bilansem bramkowym 13-6. Moim zdaniem Fluminense dzisiaj nie wygra tego spotkania.

G 0

gorghol

Użytkownik
Queens Park Rangers - Ipswich Town, typ 1, kurs 1.9, stawka 10j. Wynik 1:0 ✅ +9j.
Gospodarze są o klasę lepszym zespołem, posiadają dobrego trenera oraz są w niezłej formie z 4 punktami po 2 meczach.

G 0

gorghol

Użytkownik
Bournemouth - Wigan typ 2, kurs 2.05 Wynik 1:0 ⛔
Frankfurt - Bayern typ 2 , kurs 1.25 Wynik 0:1 ✅
AKO 2.56, stawka 8j.⛔ -8j.
W Championship kandydat do spadku gra dzisiaj z zdobywcą Pucharu Anglii. Dodatkowo pare absencji w drużynie gospodarzy Ritchie, McQuoid oraz niepewni są Daniels, Elphick, Coulibaly. Wigan to o klasę lepszy zespół, na pewno powalczą o 3 punkty.
Frankfurt z kolei został zmiażdzony w ostatniej kolejce przez Hertę. Bardzo dziurawa defensywa ze strony gospodarzy przeciwko jednej z najlepszych drużyn w Europie nie wróży najlepiej.

G 0

gorghol

Użytkownik
PSV-Milan DNB 2, kurs 1.83, stawka 10j. ZWROT 1:1

Jak dla mnie najciekawsza opcja w eliminacjach do Ligi Mistrzów. Bukmacherzy zbyt mocno przeceniają PSV w mojej opinii. Milan ma trochę absencji w drużynie lecz mimo to nie widzę tutaj porażki jednego z najbardziej utytułowanych klubów na świecie.

G 0

gorghol

Użytkownik
Lillestrom-Stromsgodset typ 2, kurs 2.35, stawka 5j. Wynik 1:1 ⛔ -5j.
No niestety goście nie wytrzymali w przedłużonym czasie wyrównanie.

G 0

gorghol

Użytkownik
Atletico Madryt - Barcelona typ over 2.5, kurs 1.65, stawka 10j. Wynik 1:1 ⛔ -10j.
Dwie drużyny grające ofensywny futbol. Gospodarze stracili Falcao lecz zastąpiony został Davidem Villą który powinien być dodatkowo zmotywowany by strzelić bramkę byłemu klubowi. Bardzo często zdarzało się, że między tymi drużynami było sporo goli. Dla mnie jeden z pewniejszych zakładów dzisiaj.

G 0

gorghol

Użytkownik
Monaco - Toulouse typ 1 , kurs 1.35 Wynik 0:0 ⛔
Wolverhampton - Crawley typ over 2.5, kurs 1.8 Wynik 2:1 ✅
Athletic Bilbao - Osasuna typ 1, kurs 1.7 Wynik 2:0 ✅
AKO 4.13, stawka 3j. -3j.

G 0

gorghol

Użytkownik
Podsumowanie po 10 kuponach
Ilość trafionych kuponów: 3/10;
Ilość nietrafionych kuponów 5/10;
Zwroty 2/10;
Ilość trafionych typów 7/14;
Ilość nietrafionych typów 7/14;
Średni trafiony typ: 1,44;
Bilans: -8,5j. ⛔

G 0

gorghol

Użytkownik
Bolton - QPR typ 2, kurs 2.7, stawka 5j. Wynik 0:1 ✅ +8.5j
Nie wiem czemu bukmacherzy uznają Bolton jako faworytów. Gospodarze są w słabej formie z 2 punktami po 3 spotkaniach. QPR dobra forma, najlepsi piłkarze w lidze, dobry trener. Przy takich oddsach na pewno warto spróbować na gości.
Zawisza - Podbeskidzie typ 1, kurs 1.95, stawka 10j. Wynik 2:2 ⛔ -10j.
Podbeskidzie bez formy, straciło swój największy atut Demjana. Mają jeden z najgorszych składów w Ekstraklasie. Zawisza w kilku meczach pokazała już dobrą piłkę, jednak mimo to zdobyła mało punktów w lidze, myślę że to jest właśnie mecz gdzie gracze z Bydgoszczy się przełamią.
Hartlepool - Fleetwood typ 2, kurs 2.2, stawka 5j. Wynik 0:1 ✅ +6j.
Notts County - Stevenage typ 1; Wynik 0:1 ⛔
Southampton - Sunderland typ X2; Wynik 1:1 ✅
Burton - Bury - typ 1; Wynik 2:2 ⛔
AKO: 9.02, stawka 2,5j. -2,5j.
Bilans: -6.5j.

G 0

gorghol

Użytkownik
Man Utd - Chelsea typ BTS, kurs 1.55 Wynik 0:0
Fiorentina - Catania typ 1, kurs 1.48 Wynik 2:1
AKO 2.29, stawka 5j. -5j.
Bilans: -27.3j.

G 0

gorghol

Użytkownik
Celtic - Shakhtyor typ over 2.5, kurs 1.6 Wynik 3:0
Real Sociedad - Lyon typ over 2.5, kurs 1.85 Wynik 2:0
AKO: 2.96, stawka: 2j. -2j.

W pierwszym meczu Celtic musi rzucić się do ataku by myśleć o awansie do dalszej fazy ligi mistrzów. Gospodarze znani są z twardej gry defensywnej lecz próbując atakować mogą nadziać się na kontry ze strony Shakhtyora.
W drugim meczu podobna sytuacja. Lyon przegrał u siebie 2-0, teraz nie mają nic do stracenia wydaję mi się, że stać ich tutaj na strzelenie co najmniej jednej bramki. Za faworyta tego meczu jednak uznaje gospodarzy i liczę na kilka bramek.
Bilans: -22.3j.

G 0

gorghol

Użytkownik
Almeria - Elche typ over 2.5, kurs 2.1 Wynik 2:1 HT
Lens - Troyes typ 1 DNB, kurs 1.36 Wynik 1:0
Istres - Auxerre over 1.5, kurs 1.35 Wynik 1:1
AKO: 3.86, stawka 2j. +5.7j.
Bilans: -20.6j.

Do góry Bottom