>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gorąca głowa

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
FC Astana v Olympiakos 1:1
2 @2.55
⛔
Maccabi Tel Aviv v AZ 0:0
1
Athletic Bilbao v Genk 5:3
Over 2,5
@2.99
⛔
Nicea v FC Salzburg 0:2
1
Villarreal v Osmanlispor FK 1:2
1
@2.67
⛔
Dramat

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
ALL IN
Malaga v Sporting Gijon 3:2
Over 1,5
Hertha Berlin v Borussia M&#39;gladbach 3:0
Over 1,0
Patrick v Aberdeen 1:2
Under 4,5
Brentford v Fulham 0:2
Over 1,5
@2.01
✅

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Granada v Deportivo La Coruna 1:1
1. połowa over 0,5 @1.5
⛔
Real Sociedad v Atletico Madryt
2
Bayern Monachium v TSG Hoffenheim 1:1
BM strzeli w obydwu połowach
@2.49
⛔

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Osasuna v CD Alaves
Over 2 @1.875
⛔
Ale w meczu Las Palmas v Eibar, przy stanie 0:0
5 zł w ~88&#39; @15.00
5 zł w ~91&#39; (rzut wolny z bliska odgwizdał sędzia) @19.00
Wynik końcowy: 1:0
Limit szczęścia: wyczerpany

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Arsenal v Tottenham 1:1
X @3.60
✅
Leicester v West Brom 1:2
L czyste konto @2.10
⛔
Hull v Southampton 2:1
2 @1.70
⛔
Sevilla v Barcelona 1:2
1X @2.30
⛔
Tutaj próbowałem zaklinać rzeczywistość i jestem niezmiernie zadowolony, że się udało.

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Atletico Nacional Medellin v Junior 2:2
J strzeli w obydwu połowach @5.50 ⛔
J wygra obydwie połowy @21.00 ⛔
Duża papa była w grze, więc warto poświęcić kilka słów. Emocjonujący mecz z ogromnym potencjałem. Zacznę od uznań szacunku dla jednego użytkowników forum(nie pamiętam już nicku, na Typach dnia jest analiza) za zwietrzenie realnej szansy Juniorów. Kurs na ich zwycięstwo wynosił ponad @4 (podaję tak dla rozpoznania). Oczywiście moja chciwość kazała mi polecieć po bandzie, co widać powyżej, ale &quot;kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana&quot;. A zabrakło naprawdę niewiele.
Juniorzy ruszyli z takim impetem, że w 16 min prowadzili już 2:0. Paradoksalnie był to dla nich strzał w stopę (a tym samym w moją). Dlaczego? Prowadzenie jedną bramką, to nigdy nie jest prowadzenie dopóki mecz trwa, szczególnie jeżeli nie jesteś faworytem spotkania. Dowożąc 1:0 do przerwy Juniorzy nie wyszliby na drugą połowę tylko z zamiarem utrzymania wyniku, tak jak to nastąpiło przy prowadzeniu 2:0. Co nie zmienia faktu, że w tamtym momencie pierwsza połowa była dla mnie bardzo obiecująca. Jednak już w 56 min gospodarze trafili z karnego. Szybka bramka jeszcze bardziej postawiła gości pod ścianą. Teoretycznie była szansa na wyprowadzenie kontrataku i zamknięcie meczu, ale tylko teoretycznie. Na boisku zostali zdominowani, a przy czerwonej kartce w 80 min gotowi byli zadowolić się już nawet remisem. Tak też się skończyło.*
Mogło być pięknie, ale nie było, więc mecz puszczam w niepamięć i lecę dalej. Nie skreślajcie mnie jeszcze.
*Analizuję tutaj przede wszystkim szansę na powodzenie typu bramek w obu połowach, bo drugi to już istne szaleństwo.

Do góry Bottom