>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Goo

K 0

kosik19

Użytkownik
Siema dzisiaj wrzucę tutaj swój pierwszy kupon zagrany i będzie to miejsce tylko na moje kupony z drobnymi analizami . Bez nie potrzebnego pisania! Powodzenia✅

K 0

kosik19

Użytkownik
Garcia/Zhang - Date Krumm/Zahlova Strycova 2 1.45
C.Dellacqua - S.Stosur 2 1.35
Bryan/Bryan - Murray/Peers 1 1.19
M.Matosević - J.W Tsonga 2 1.25
Barcelona - Valencia 10 1.25
Brazylia - Chorwacja 1 1.40
R.Nadal - D.Brown 1 1.17

Stawka : 100 zł
Ako : 5.96
Możliwa wygrana : 524.48 zł

Pierwszy kupon to typy, które według mnie wejść powinny, ale wiadomo jak to w sporcie bywa ... raz na wozie raz pod wozem.
Pierwsze spotkanie to mecz deblowy Pań , stawiam na pare Japońsko-Czeską z jasnego powodu, ze widziałem wczorajszy mecz Garcii i Zhang (miałem na nie obstawione) i niczym nie zachwyciły zarówno Garcia i Zhang popełniały na prawdę sporo głupich błędów, badź też kilka razy zagrywały prosto na rakietę Broady pod siatką. Moje faworytki wczoraj w dobry sposób uporały się z dobrymi deblistkami Kudyatsevą i Rodionovą. a co za tym idzie dzisiaj powinny ograć słabsze od siebie Zhang i Garcie. Zarówno Date i Zahlova zapewniają, że czują się dobrze i z całą pewnością również w deblu jak i singlu będa chciały zajść tutaj wysoko.
Drugie spotkanie to pojedynek Australijek, czyli Dellacqua i Stosur. W moim odczuciu zdecydowanie lepsza jest Samantha, która musi odbudowywać swoją dawną formę, a w meczu z mniej utytułowana kolezanka z kadry powinna odniesc zwycięstwo.Szczerze przyznam, że lekkie obawy co do tego meczu mam, ale teraz juz nie ma powrotu zakład postawiony i licze na to, że Samantha bedzie chciała co nie co udowodnić sobie, ale i kibicom.
Bracia Bryan to zdecydowanie najwyzsza swiatowa półka, kurs niski, ale oni nie zwykli odpadac w pierwszych mecz, ostatnio troche odpoczynku mieli w dodatku w zeszłym roku pokonali dzisiejszych rywali 2:1 w setach i dzisiaj liczę na powtórkę.
Tsonga z Matoseviciem czyli bardzo ciekawe spotkanie zapewne z którego zwyciestwo powinien wyjsc Tsonga grajacy wczoraj całkiem niezłe spotkanie z Goffinem. Matosevic dobrze sie tu czuje, ale na tyle mocny by ogrywac Tsonge chyba jeszcze nie jest
Barcelona po zwyciestwach w Valencii przegrała spotkanie u siebie i dzisiaj czas na zwycięstwo przed własną publicznością. Drugiego meczu u siebie taka druzyna nie powinna przegrywac, Valencia tez mocna to swoja droga, ale kibice powinni zrobic swoje. Podpórka dla pewnosci , kto wie czy dogrywki nie bedzie.
Brazylia z Chorwacja bez zbednego pisania. Brazylia u siebie, kibice to powinno pomóc sa niezwykle mocni mam nadzieje ze presja ich nie zje i pokonaja Chorwatów.
Wiem Nadal niedawno grał finał w Paryżu, ale gdyby nie czuł się na siłach to nie brałby tu udziału. Zagrał z mega himerycznym Jamajczykiem reprezentujacym Niemcy... Hiszpan może nie zniszczy jakos niemozliwie Niemiec 6 0 6 0 ale zwyciężyć powinien ze spokojem.
Mam nadzieje ze wszystko wejdzie ... kupon zagrany w toto mixie jak cos wrzuce tu nr i sobie sprawdzicie pozniej. Powodzenia

Do góry Bottom