>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol w doliczonym czasie gry.

B 0

bnq

Użytkownik
Ostatnio (mecz Barca-Chelsea) postawiłem na dokładny wynik 2:1 dla Barcelony, jak wiadomo wynik ten utrzymał się w regulaminowym czasie gry. Bramka dla Chelsea wpadła w 3 minucie doliczonego czasu, czy kupon ten jest dobrze rozstrzygnięty jako przegrany? Słyszałem, że u niektórych Buków liczony jest tylko regulaminowy czas gry do 90 minuty, jak to jest u bah?

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
oczywiście, że przegrałeś... byłaby zaliczony gdyby była dogrywka.. a bramka wpadła w doliczonych 3 minutach co &quot;łapie się&quot; do normalnego czasu 90 min.

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Doliczony czas gry jest zaliczany do regulaminowych 90 minut a wiec oczywisty jest fakt ze twoj kupon musi byc przegrany.

dani88 30

dani88

Użytkownik
Regulaminowy czas gry to wtedy kiedy sędzia zagwizdnie poraz ostatni w drugiej połowie,a 3 minuty doliczone w tym meczu są regulaminowe albowiem po to je arbiter doliczył bo gdzieś umkły np: kłótnie,żółte kartki,przepychanki, itp...

B 0

bnq

Użytkownik
Dzięki wielkie ;). To jeszcze korzystając z tematu : Czy jest możliwe aby mój brat założył konto w bah i regularnie na nim grał na tym samym IP ?

L 28

ludwik666

Użytkownik
tak, jest to możliwe. Przy wypłacie pieniędzy będą wymagali potwierdzenia (np skan dowodu), a IP nie gra roli.

Do góry Bottom