>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol przed 80 min.

M 53

marekz

Użytkownik
Witam,
O co chodzi z tymi zakładami:
Cracovia : Legia
Przy stanie 1:1
Legia gol przed 80min. &gt; 2.20
Cracovia gol przed 80min. &gt; 3.00
I jest takich wyborów kilka np.
Legia gol przed 70 min. itd.
Chodzi o to że Legia strzeli jeszcze jednego gola przed 80?
Są też takie bez drużyny. np. gol przed 80min. &gt; 1.53
I tu, obojętnie która drużyna strzeli przed 80min., to wygrywamy?.

Postawilem w inn meczu Sandnes : Strömsgodset w 15 min, zakład Drugi gol przed 80 min. Padł drugi w 19 min., ale rozliczyło mi po kursie 1.00.
Męczy odbył się normalnie.

Pozdrawiam.

zksstal 6,4K

zksstal

Użytkownik
1/Tak o to dokładnie chodzi tak jak sobie wytłumaczyłeś ;)
2/ Może jakiś kurs był źle ustawiony albo coś w tym stylu. Jak wkleisz screena to może będzie widać więcej co i jak

M 53

marekz

Użytkownik
Nie mam dostępu do komputera, a na tele niemogę screna zrobić.
Legia strzeliła już, więc fajny kurs dało się złapać.
Pewnie z tym moim jakie błąd był, bo dość szybko został drugi strzelony.
Postawiłem na Legię i dobrze rozliczyło.

M 53

marekz

Użytkownik
Jeszcze mam takie pytanie.
Czy te zakłady są tylko na live?. Bo niemogę ich znaleść nigdzie przed meczem.

I jaki buk oferuje jeszcze takie zakłady?.

A 0

atomowy

Użytkownik
To są zakłady live rzadziej wystawiane i częściej proponowane w tych wazniejszych meczach gdzie bukmacherzy nadrabiają straty. Są zakłady np gol między 10-20, 20-30, 30-40 itp. To samo z rożnymi, autami, kartkami. Kursy nie są w mojej ocenie warte ryzyka i można utopić kasę. Stawiaj lepiej wygraną drużyny, sumę goli w spotkaniu lub składaj pewne kupony.

M 53

marekz

Użytkownik
Ja ich potrzebuje do tego &quot;systemu&quot; 30dni/300zdarzeń. Kurs na gola przed 80 jest w granicach 1.37, więc w sam raz. Tylko trzeba wybierać mecz w które pewny jest over 0.5 gola. Drużyn które mają over 1.5 i więcej, gola na mecz jest bardzo dużo. Nie uważam by było to jakoś specjalnie ryzykowne.
Trzeba poczekać aż ruszą ligi, to pewnie będzie więcej takich zdarzeń.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Kurs na gola przed 80min to 1.37? Chyba mówisz o końcówce pierwszej połowy, wtedy taki kurs jest możliwy. Na pewno nie przed meczem. W tych &#39;pewniejszych&#39; meczach, o których mówisz, kurs live na gola do 80min tuż przed rozpoczęciem spotkania nie przekracza nawet 1.10.
edit, chyba że mówisz o golu konkretnej drużyny, ale od razu mówię że takie rozwiązanie jest dużo bardziej ryzykowne i ciężko Ci będzie pogodzic odpoweidnio wysoki kurs z &#39;pewnością&#39; że dana drużyna strzeli.

M 53

marekz

Użytkownik
Następnym razem czytaj ze zrozumieniem ;)
Jest w granicach 1.37. Raz 1.10 raz 1.22 itp.
Temat rozwiązanych.
Dzięki wszystkim.

A 0

atomowy

Użytkownik
Żeby złożyć jakiś sensowny kurs trzeba by spiąć w kupon z 5 takich zdarzeń. Sensowny kurs to dla mnie 2.0+ i nadal utrzymuję, że lepiej obstawiać sumę goli czy chociażby rożne. Gol &lt;80 min ma sens jeżeli stawiasz wysoko. Ja gram od miesiąca tylko na bet365 i kombinowałem tak samo jak ty, ale najwięcej zysków przynoszą mi kupony 3-5 meczy moich drużyn lub coś sklejanego z dobrych analiz. Polecam!

tinyurl.com/n5lxxyo

M 53

marekz

Użytkownik
Dzięki za Twoje rady. Przeczytaj inne moje posty i dopiero udzielaj pomocy ;) Zrozumiesz też, dlaczego takie kursy chce.
Gram dla zabawy nie zysków. Pozatym gram za duże stawki. U mnie 100 zł, to minimum. Jak u przeciętnego gracza 2 zł.

A 0

atomowy

Użytkownik
Ja tez gram dla zabawy, też jestem przeciętnym graczem, a moje stawki to ponad 100zł, ponieważ mój czas który poświęcam nie jest wart 2 złotych ???? Ale każy ma swój sposób na zarobek.

Do góry Bottom