destro-thai
Użytkownik
Pierwsza stawka 1000pln i następne progi x2Witam,mogli byście panowie napisać jakich stawek używacie grając tym systemem??
Pierwsza stawka 1000pln i następne progi x2Witam,mogli byście panowie napisać jakich stawek używacie grając tym systemem??
W pisaniu tekstów nic nie wnoszących tobie nie dorównam i mało kto chyba dorównać nie zdoła.Przykład powyżej. Czytając to co wypisujesz zastanawia mnie czemu jeszcze nikt nie wywalił takiego gościa z forum.moze masz 0 postów bo może żaden Twój post niczego ciekawego nie wniósł i jestes zakrecony jak bąk w kobylej du.... ????
Live => Las Palmas - Valencia 16 min
Każdy ma inne podejście do obstawiania jak widzę. Kolega Arni87 np. uważa, że jeśli zespoły ostatnio nie strzelały zbyt dużo goli to nadal tak będzie i jest ryzyko że będzie 0:0.a moja propozycja na niedzielny ranek jest taka. holandia, roda-ajax. ajax dwie wygrane po 1-0 i bezbramowy remis. roda dwa ostatnie mecze tez wygrane po 1-0. czuję, że ktos tu bramkę straci.
Chyba cos zle patrzysz...macie zakłady 10 minutowe na mecz Borussi?? bo ja nie mam.
Czyli gdy kierujesz się przeczuciem to na analizy nie patrzysz? Wspominałeś o małej ilości goli Ajaxu ostatnio więc sądziłem że kierowałeś się tym.No dziwne bo ja na wszystkie niemieckie miałem.
Kriso to nie jest tak, że jak ktoś jest w dołku to go nie gram. Po prostu Ajax mi wtedy nie podszedł więc go nie pogralem. Taki Feyenoord też bez formy a grałem na jego bramkę. Dziś mi np BVB nie podpasowalo to nie grałem. Na szczęście dla innych bramkę w końcówce strzeliło. Musisz czuć dany mecz i tyle.
Pograłem Maritimo - Belenenses również. Po meczu sprawdziłem, że kurs na gości był ponad 4. zdziwiło mnie to, bo drużyny sąsiadujące w tabeli a goście lepiej się prezentowali w ostatnich meczach. skupiłem się na 10minutówkach i nie zauważyłem, że można było grać po bardzo dobrym kursie na belenenses. na pewno bym spróbował.Maritimo - Belenenses
Deportivo - Rayo