>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

arni87 52

arni87

Użytkownik
Heh jestem ciekaw Destro jakie będą kursy na bramkę Chorwacji ;) Las Palmas bym raczej odrzucił bo miejsce pewne w play Offy ma. Czy zajmie w nich 2 miejsce bądz 3 to i tak zagra z Valladolid. Bo o ile się nie myle gra 1-4 i 2-3 tak?
Jaga - Lechia ciężki mecz. Może lepiej Lech - Wisła?
Co do Finlandii - grasz 3 mecze na raz? Ja nie wiem co wybrać z tych dwóch meczy co napisałem. Też je masz.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Chorwacja faktycznie nie będzie nadawała się do gry ;)
Po przemyśleniu odrzucam całkowicie ligę PL i rezygnuję z towarzyskich -lepiej dmuchać na zimne.
Ostateczna selekcja wygląda tak:

emm 99

emm

Użytkownik
Jaro wg. livesports, bez dwoch najskuteczniejszych graczy.
Malmo - Djurgarden

Start - Stromsgodset

wg mnie pewniejsze ;)

P.s
Raczej nie pogram tego mimo wszystko [wyplacilem wsio]

arni87 52

arni87

Użytkownik
No to czuję, że dziś Finlandia nie jednemu wyjdzie bokiem ... Odpuszczam na 6 progu
Bardzo dobrze, że odpuściłeś. Odrobisz to z nawiązką resztą meczy dziś. Ja z Finlandii co wypisałem 2 mecze nie wiedziałem co dać. Zdecydowałem się HIFK, ale mecz z początku tak nudny, że po 3 progu olałem i dobrze!
Udało mi się odrobić i trochę na plus z pucharu Szwajcarii bo tam zakładka weszła.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Szwecja była dzisiaj super zakładkowa grałem 3 mecze ze Szwecji 2 z Norwegi weszły jak na razie 4 i we wszystkich zakładka. Gram jeszcze IK Start ale chyba go sobie odpuszczę.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Destro z Copenhaga ale fart ☺tak klnalem to aż w koncu megaa fart. No szwedzka ładnie Elfsborg zakładka. Pogralem Girone bo Stabaek nie dałem rady grać na telefonie. Dziś spory plus ????

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
A ja już się z lekka zaczynałem denerwować ale właśnie siadł ostatni mecz z litewskiej i pomimo słabego początku z finlandzką do 6 progu udało się wyjść na ✅

emm 99

emm

Użytkownik
Panowie, jest ktos w stanie mi sprawdzic kiedy padl gol w meczu Start - Stromsgodset?
Wg. williamhilla 69:55, bet rozliczyl inaczej... - jak bylo na prawde?

@
jeeeeeeeh! Poprawili! ????
@
Ja takze, ale wplacilem kase specjalnie na ten mecz i juz mialem sie wku... jak mozna nie trafic JEDNEGO meczu w dniu.
Ostatnio lece na strasznym farcie i faktycznie musze zrobic pauze do jesieni [nowego sezonu]

X 49

xxxx1234

Użytkownik
eMm gratuluje hiper zakładki. Miałeś nosa. ;)
Właśnie sprawdzałem Islandię, są minutówki we wszystkich meczach (chyba pierwszy raz) dzisiaj nie gram nic bo nie analizowałem tych meczy, stwierdziłem, że pewnie i tak nie będzie więc szkoda mojej pracy, ale następnym razem już warto zwrócić na Islandię uwagę.

M 0

michalek-74437

Użytkownik
Idiotyczne pytanie Panowie, bo mnie za chwilkę szlag trafi.

Od godziny szukam i nie mogę znaleźć tej opcji, więc powiedzcie mi proszę, czy istnieje opcja wyszukania spotkań w których jest możliwośc gry tym sposobem ???? ? Czy da się jakoś na stronie bet365 włączyś jakiś filtr który pokaże mi tylko spotkania w których jest opcja zagrania w ten sposób?

Czy może ta opcja widoczna jest dopiero po rozpoczęciu spotkania ???? ?

Jeżeli jednak jest taka możliwośc to proszę w możliwie najprostszy sposób o wytłumaczenie krok po kroczku jak takową znaleźć ????

Bo jeszcze chwila i mój laptop nauczyłby się latać.

Do góry Bottom