>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

muntar 506

muntar

Użytkownik
Ciricuma niestety nie do gry, Vitoria również nie ;/ Więc w mecz Santosu nie wchodzę wcale. Koniec na dzisiaj, jutro nowy dzień i nowe mecze. Nie ma co grać na pałę. Jak ktoś chce spróbować to proponuję mecze Oriente Petrolero stawkowanie 2/5. Dobrej nocy.

A 226

adiqq

Użytkownik
Trochę poobserwowałem wczoraj i muszę przyznać, że podstawa to umiejętny dobór spotkań i odpowiednie stawkowanie.
Minusem jest oczywiscie koniecznośc siedzenia cały czas przed komputerem...

pagni 138

pagni

Użytkownik
Dzisiaj bardzo mało meczy będzie do grania
To może ostrzej pograć ? dziś dwa mecze w norweskiej 1 lidze moja rekomendacja 5/5 ( dopiero jutro będą łowy :)
Warto przyjrzeć się 2 meczom w szwedzkiej drugiej lidze moja rekomendacja 4/5

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Lilestrom nie zagram
Na Rosenborg pewnie nie wystawią oferty
Orebro zagram 3/5
I myślę nad Latiną ale im to chyba wszystko jedno i tak mają zapewnione play offy

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Grubo jak się gra to dlatego ze wynika to z pelnego przekonania a nie że w danym dniu jest mało meczy ;)

muntar 506

muntar

Użytkownik
Może nie ma na dzisiaj dużo meczy ale trzeba poczekać jaką ofertę wystawią buki na live. Osobiście chodzi mi po głowie kilka meczy ale to podam przedmeczowo po południu.

pagni 138

pagni

Użytkownik
Grubo jak się gra to dlatego ze wynika to z pelnego przekonania a nie że w danym dniu jest mało meczy ;)
Hank załóżmy że w poprzednim sezonie tą metodą grałeś tylko i wyłącznie ! 1 ligę norweską jak myślisz byłbyś na ✅ czy ⛔ ? Zapewniam Cię że to nie mało meczy powoduje by grać Norwegię grubiej ????

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
To o czym stale zapominacie (bądź znowu wracamy do nieczytania oryginalnego tematu) to jakie kursy będą w meczu. Na lidze norweskiej w 80% meczów, grając oryginalnym stawkowaniem i lapaniem kursu 3, zakladka bylaby półtoraminutowa a często gorzej.
Liga overowa, wiec kursy słabsze.
Kursy słabsze więc zmodyfikowane stawowanie.
Zmodyfikowane stawkowanie więc ew przegrana większa.

Dlatego właśnie w takich ligach trzeba podwójnie uważać bo łatwo wtopić.

Dzisiaj akurat kursy będą jak na tą ligę całkiem znośne, a mecze wcale nie takie złe.
Inna sprawa że grubo to ja tego grał nie będę bo w poprzednim tygodniu do ok 30 meczy miałem wiele większe przekonanie niż do dzisiajeszych ;)

P 22

pgrom

Użytkownik
Hank trzymasz się sztywno kursu 3.0 i wiecej na zakładkę czy modyfikujesz stawke i puszczasz np. przy 2.75 w zależności od meczu? Bo wczoraj na Guangzhou chyba nie dało się złapać 3.0;)

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Jak dla mnie szukanie na siłę meczu dziś byle zagrać tylko coś jest bezsensu ????
Jeśli ktoś lubi ryzyko to bramka powinna być w meczu wisły bo wisła z taką obroną coś stracić &quot;musi&quot; xD

S 0

slaviko

Użytkownik
Siergiej a czemu varborgs nie grasz? Wg tej strony mają najwięcej punktów czyli najmniejsze prawdopodobieństwo na 0-0.

muntar 506

muntar

Użytkownik
No to i ja się podzielę tym co dzisiaj gram:
Mecz w rumunii: Vaslui - Astra stawkowanie 2/5 na ten mecz również nie ma tego zakładu
Tippeliegen obydwa mecze stawkowanie 3/5 edit na Valarengę nie ma tego zakładu i podejrzewam, że na drugi też nie będzie.
Orebro - Gefle stawkowanie 3/5
Ruch - Wisła 4/5
A co później to się jeszcze zobaczy.

Do góry Bottom