Witam,
Jest to lekka modyfikacja systemu @Hanka.
Chcę przeprowadzić test na gola w 2 połowie meczu.
Zaczynamy obstawiać od 60 minuty czyli gol przed 60 minutą. Z reguły już możemy to zrobić w czasie przerwy meczu lub zaraz po rozpoczęciu 2 połowy.
Wstępny dobór meczy jest podobny do tego tak jak byśmy grali od początku a póżniej patrzymy też na statystyki po 1 połowie.
Ja mam troche inne stawkowanie niż @Hank a mianowicie moje podstawowe to:
50' - 2,5j
60' - 5j
70' - 10j
80' - 20j
over 0.5 - 40j
Dodałem do 50' ponieważ lubią bramki wpadać zaraz po przerwie a kursy tam się wahają od 5-7.
Łapię minimum kurs @2.5. Daje mi to 3-5 minut na zakładkę więc teoretycznie mam większą szanse na więcej zakładek niż czekając na kurs @3.
Będę grał mecze z lig: Austriia 1 i 2, Japonia 1, Niemcy 1 i 2, Holandia 1 i 2.
Ponieważ w tych ligach lubią być mecze overowe.
Jest to lekka modyfikacja systemu @Hanka.
Chcę przeprowadzić test na gola w 2 połowie meczu.
Zaczynamy obstawiać od 60 minuty czyli gol przed 60 minutą. Z reguły już możemy to zrobić w czasie przerwy meczu lub zaraz po rozpoczęciu 2 połowy.
Wstępny dobór meczy jest podobny do tego tak jak byśmy grali od początku a póżniej patrzymy też na statystyki po 1 połowie.
Ja mam troche inne stawkowanie niż @Hank a mianowicie moje podstawowe to:
50' - 2,5j
60' - 5j
70' - 10j
80' - 20j
over 0.5 - 40j
Dodałem do 50' ponieważ lubią bramki wpadać zaraz po przerwie a kursy tam się wahają od 5-7.
Łapię minimum kurs @2.5. Daje mi to 3-5 minut na zakładkę więc teoretycznie mam większą szanse na więcej zakładek niż czekając na kurs @3.
Będę grał mecze z lig: Austriia 1 i 2, Japonia 1, Niemcy 1 i 2, Holandia 1 i 2.
Ponieważ w tych ligach lubią być mecze overowe.