>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do xx minuty - 2 połowa

C 52

caranthir

Użytkownik
Witam,
Jest to lekka modyfikacja systemu @Hanka.
Chcę przeprowadzić test na gola w 2 połowie meczu.
Zaczynamy obstawiać od 60 minuty czyli gol przed 60 minutą. Z reguły już możemy to zrobić w czasie przerwy meczu lub zaraz po rozpoczęciu 2 połowy.
Wstępny dobór meczy jest podobny do tego tak jak byśmy grali od początku a póżniej patrzymy też na statystyki po 1 połowie.
Ja mam troche inne stawkowanie niż @Hank a mianowicie moje podstawowe to:
50&#39; - 2,5j
60&#39; - 5j
70&#39; - 10j
80&#39; - 20j
over 0.5 - 40j
Dodałem do 50&#39; ponieważ lubią bramki wpadać zaraz po przerwie a kursy tam się wahają od 5-7.
Łapię minimum kurs @2.5. Daje mi to 3-5 minut na zakładkę więc teoretycznie mam większą szanse na więcej zakładek niż czekając na kurs @3.
Będę grał mecze z lig: Austriia 1 i 2, Japonia 1, Niemcy 1 i 2, Holandia 1 i 2.
Ponieważ w tych ligach lubią być mecze overowe.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Kluczowa sprawa to czy zadałeś sobie trud policzenia czy to się bardziej opłaca niż granie over 0.5 w drugiej połowie. Bo to jest kluczowe a osobiście wydaje mi się że tylko bedziesz pomniejszał ew wygraną a nie powiększał.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Hank też to liczyłem i myślę, że Caranthir ma rację wyjdzie się na tym lepiej jak grając over 0,5 gola w drugiej połowie.

Tak poza tym trochę mi to pachnie plagiatem :razz:

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Caranthir tu nie chodzi o to czy na sucho , czy test czy granie za kase. Testem w tym wypadku będzie tylko jak typujesz. A czy tym systemem warto grać to już inna para kaloszy. Musiałbyś udowodnić matematycznie że takie granie ma sens i przynajmniej nie przynosi strat w stosunku do over 0.5, bo wtedy korzystasz z innych zalet mojego systemu jak np wplyw na dalsze stawkowanie.
Szacując a nie licząc to przy takim kursie 1.2 na gola w 2 polowie tzn że mecz overowy i to dosyc mocno. Inwestujesz 75j więc miałbyś 15j zysku. Grając tym systemem i łapiac 2.5 zakładki beda ok 3 min. Tak w zaleznosci kiedy bramka padnie
45-57min -7,5j
57-60 - 22,5j
61-67- 10 j
67-70 - 37,5j
71-80 - 15j
80 +, tu kurs będzie max 2.25 i to zakładajac że nie bylo dlugich przerw w grze - 15j.
Widać zatem że że po 70 min zarobisz tyle samo ale do 70 średnio zarobisz 13,6j zamiast 15j. Oczywiście zakładka może się wydłużyc do np 3,5 czy 4 min ale bardziej prawdopodobne że kurs po 80 min będzie jeszcze niższy.
Ja tym graniem przewagi specjalnie nie widze. Jak chcesz rzetelnie podejść do tematu i testować to lepiej bys sprawdził jak się kursy kształtują w takich meczach i do tego dobierać stawkę i łapany kurs żeby mieć matematyke za plecami ( o ile to w ogole możliwe w tym przypadku).
Edit: Plagiat czy nie, można z mojego systemu korzystać dowoli. Miłym gestem było odwołanie się w 1 poście do mojego systemu i wystarczy. Natomiast zupełnie inną sprawą jest zrobić coś takiego porządnie bo poki co alternatywy solidnej nie widziałem ????

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
To jest dobry pomysł na grę.
A co jakbyś spróbował rozszerzyć to o 50min za 1j ?
Poniżej przedstawiam wersję, jaką kiedyś miałem.
Z tego co pamiętam poległem ale grałem nie tylko na pierwszą bramkę. Może tutaj byl błąd?

cock 756

cock

Użytkownik
Kursy na gola w drugiej połowie oscylują w przedziałach 1,20 - 1,50. A tu za to samo po 7 meczach masz ROI=106,41%. Póki co nieciekawie, zobaczymy co dalej. Widziałem kiedyś wątek (nie pamiętam gdzie) jak gracz wymiatał zakładem gol w drugiej połowie, ale on jechał stawka 10% i koniec. Tu para w gwizdek bez zakładki - nicość.
Chciałeś chyba szybciej, ale tu to nie zadziała. :/

cock 756

cock

Użytkownik
Z czym szybciej ?
Jak z czym? Z zyskiem, bo atakujesz w krótszym interwale czasowym - ten nadaje się bardziej do skalpu, a nie do kluczowego momentu jakim jest gol - ale spokojnie, nie wiem o czym mówię.
Masz mniej czasu i tylko zakładkę gdy ludzie grający cały mecz mają wykładniczo rosnącą ew. wygraną (tak, stawiają więcej) ale oni wcale tej zakładki nie tracą - Ty tutaj po golu w pierwszej połowie wchodząc pomijasz fakt, że mecz wg strategii Hanka jest już rozstrzygnięty, a przy 0:0 wyglądasz jakbyś przespał pierwszą połowę...
Oczywiście kluczowy jest dobór spotkań, fakt, dobierz jeszcze mecz z zakładką i jesteśmy w domu.
Powiedz ile z meczów, potencjalnie wartych gry, wypadło z testu bo gol padł do 45`?
Nie ograniczasz się chcąc angażować albo mniej (i właśnie szybciej, nawet o 15 minut przerwy... na zrobienie sobie herbaty). ;)
A i jeszcze jedno, czemu nie grać np 1 połowy? Wejście w 15` bez goli jest niby też rozsądne bo dochodzi zazwyczaj do taktycznych rozluźnień w grze zespołów.
No offence - wyjaśnij.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Chciałbym napisać, że dużą przewagą jest tutaj fakt, że mamy pierwszą połowę za sobą i mogliśmy zobaczyć jak grają oba zespoły, czy jest szansa na bramkę, a nie dywagowanie przed meczem, co będzie się działo przez następne 80-90 min.
Trzymałbym się tego, ale Hammarby - Kalmar popłynąłem chociaż nic nie wskazywało na to, że będzie 0:0.
Tak więc żadnej reguły.

cock 756

cock

Użytkownik
Właśnie. Jeżeli progresja idzie na stały zysk czy stały procent, to tylko ograniczenie swoich szans, bo kasa pozwala akurat na krótką grę. Pełny mnożnik wykładniczy x2 x3 x4 bije na łeb minutówki grane tylko w jednej połowie.
Co poradzić nie wiem - na pewno większy budżet - na więcej progów - i atak pierwszej połowy. Po za tym uczciwą statystykę z kilku lat: % goli z pierwszej połowy - pada 1 gol, % - pierwszy gol w drugiej połowie, % - drugi gol w drugiej połowie.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Przecież ja nie gram tylko meczy gdzie do przerwy jest wynik 0:0 ale nawet jak wpadnie parę bramek.
Uważaj na mecze, gdzie jest wynik 2:0 , 3:0 itp.
Najbezpieczniejszy jest 1:1 , 0:0, 1:0

PS: Z rana będzie test z Japonii. Jest 6 meczy , ale które mecze i ile wezmę na tapetę to się okaże po 1 połowie.
Jak masz możliwość to spróbuj już mysleć o mecz w okolicach 35-40 min

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ten test ma za zadanie udowodnienie wszystkim wyższość grania minótwek w drugiej połowie nad zwykłego over 0,5 dlatego moim zdaniem przy podawaniu typów powinny być podawane kursy na over 0,5 z przerwy meczu i każdego dnia robione podsumowanie np.
minutówki ✅ 37j over 0,5 ✅ 20j

Wtedy po np. 30 dniach zobaczymy co było by lepsze i każdy będzie miał czarno na białym. Bo napisanie &quot;grając te spotkania na over 0,5 POWIEDZMY z kursem 1,30 było by ⛔33&quot; jest mało przekonywujące.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Myślałem o tym bo dzisiaj np. w 1 meczu była bramka w 50&#39; więc by weszła zakładka. Bo lubią strzelać bramki zaraz po przerwie. A kurs @2.50 do 70 minuty wskakuje przewaznie dopiero od 55 minuty.

W nawiasach jakie kursy były grane.

Podsumowanie dnia dzisiejszego:

Heidenheim - Kaiserslautern 58&#39; ✅ zakładka (@2.75 i @2.50)

Union Berlin - RB Leipzig 84&#39; ✅ (@2.62)

A. Klagenfurt - Kapfenberg 50&#39; ✅ (@2.75)

LASK Linz - St. Polten 65&#39; ✅ (@2.50)

Neustadt - FAC Wien ⛔ (bramka była ale sędzia nie uznał)

Dordrecht - FC Oss 57&#39; ✅ (@2.50) (tu jak bramka wpadła to kurs był @2.37)

A. Salzburg - Innsbruck 51&#39; ✅ (@2.50)

Zagrane mecze: 7

Weszło: 6

Suma stawek: 195

Wygrana na czysto: ✅ 12.50

W sumie przy 1 wtopie i tak wyszedłem na czysto. Wiem że to wrażenia nie robi, ale poświęciłem na to granie 2h 15m. Przy czym od razu odrabiając wtopę.

Grając te spotkania na overa 0,5 po przerwie (powiedzmy) z kursem @1.30 byłbym na ⛔ 33.

WTF ????
trafiłeś 6z 7 spotkań. Jakbyś grał over0.5 w przerwie to miałbyś 6 x ( 75j x0.3) - 75 j = 60 j

Skąd u Ciebie -33 ?

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
No to już wiadomo że granie na over 0,5 na 2 połowe z kursem 1.30 będzie lepsze. Jedynie ratują w tym momencie zakładki.
Tylko ja chciałem też udowodnić że granie na 2 połowę dadzą lepsze zyski niż granie od początku :p
Granie jednej połowy jest o tyle ryzykowne, że tracisz już 50% szansy na gola (a to jest dużo).
Do tego granie na kolejną bramkę jest często ryzykowne, a łapiąc tylko mecze 0:0 do przerwy za dużo omija Cię wygranych.

Przewagę grania w drugiej połowie widzę w:
1) mniejszej kasy wymaganej na mecz
2) po pierwszej połowie widać czy gracze chcę zdobyć bramkę czy też nie ????
3) w drugiej połowie statystycznie pada wiecęj bramek
4) tracisz mniej czasu na ślęczenie przed kompem

Co do over 0.5 vs &quot;_Hank_ system ???? &quot; to zakładki miażdżą.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
2) po pierwszej połowie widać czy gracze chcę zdobyć bramkę czy też nie ????

Co do over 0.5 vs &quot;_Hank_ system ???? &quot; to zakładki miażdżą.
W 100% z tym sie zgadzam.

cock 756

cock

Użytkownik
2) po pierwszej połowie widać czy gracze chcę zdobyć bramkę czy też nie
Sprytniej to ująłeś - same superlatywy - ja podchodzę do tego sceptycznie, bo gdyby stawkę x2 lub x3 od 1szej minuty jak wyglądała by Japonia? Nijak, bo zabrakło by normalnie jednostek na grę, zgadza się? Gdyby jednak starczyło moglibyśmy przeczytać: Panowie mnie dziś wystarczy, wychodzę.

S 69

s1916

Użytkownik
Ja gram czasami od drugiej połowy.
Najczęściej faworytów którzy grają na wyjeździe.
Wtedy kursy są lepsze niż te grane u siebie.

Do góry Bottom