>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Glory 19: Virginia

Status
Zamknięty.
macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Raymond Daniels✅ + Nieky Holtzken✅ + Joe Schilling✅ = 1.70 AKO.✅

Wszyscy są faworytami swoich starć i wszyscy powinni wygrać. Raymond Daniels ogromne doświadczenie z karate, które owocuje w postaci kopnięć:

Amatorski rekord kick-boxingu 17-0-1. Robi wrażenie.;) Jego rywal to solidny Brazylijczyk jednak nie widzę u niego jakiekolwiek aspektu którym by mógł zagrozić Danielsowi.

Nieky Holtzken po tym co pokazał na Glory 13: Tokyo widzę u niego świetlaną przyszłość, solidny boks kopnięcia bardzo mocne. Rekord w Glory 6-0. W swojej ostatniej walce rozgromił rywala w 55 sek. Jego rywal to Rosjanin, który to raczej zmierza w dól swojej kariery aniżeli do góry ostatnie trzy walki to dwie przegrane z dość słabymi zawodnikami, jeżeli z nimi sobie nie poradził to z Nieky na pewno nie wygra.

I na koniec Joe Schilling, który to próbował ostatnio swoich sił w mma gdzie ubił Manhoef&#39;a:

Jak widać siła ciosu Amerykanina jest piorunująca, trochę gorzej z kopnięciami gdyż Amerykanin rzadko jest stosuje, gdy to już robi to najczęściej jest to klincz aby odepchnąć rywala. Jednak jego boks jest an bardzo dobrym poziomie. I to powinno wystarczyć na młodego Kanadyjczyka który to dopiero stoczył 9 walk. I jest jeszcze niedoświadczony widać to po tym jak przy bronieniu się, bardzo często podnosi prawą nogę co przy piorunującym ciosie Amerykanina może nim zachwiać, i w konsekwencji przegrać walkę.

Nie gram nic w walce Rico Verhoeven vs. Errol Zimmerman, gdyż Holender ostatnio zaliczył dziwną przegraną w Chinach, a Zimmerman to nadal dobry zawodnik i pokonanie Holendra jest w jego zasięgu.;) Skrót walki w Chinach:

https://www.youtube.com/watch?v=PcY1GWL7ACY

No nie wyglądało to dobrze.

Otrzymane punkty reputacji: +3
alves94 560

alves94

Użytkownik
Kurs na unibecie już wynosi 1.81. Nie uważasz, że Daniels za bardzo &quot;pajacuje&quot;? To co zrobił w walce z Valtellinim, na samym początku, to śmiech na sali. Dragonballa się za dużo naoglądał chyba. Nie podważam jego umiejętności, bo karateką jest świetnym, ale czy ta pewność siebie w każdej walce go nie zgubi? Tak, wiem że Valtellini to mistrz wagi ;)
PS. Gala u nas zaczyna się 00:30?

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Ja podchodzę do tego trochę inaczej, a mianowicie fakt faktem że w tej walce był tak pewny siebie ze hoho, a jak sam piszesz walczył z mistrzem. Zlekceważył go to i poniósł klęskę. Teraz myślę że się nauczył błędów i chłodna głowa i dobre umiejętności karateki dadzą mu wygrać.

Otrzymane punkty reputacji: +4
b3a 1,3K

b3a

Użytkownik
Ja podchodzę do tego trochę inaczej, a mianowicie fakt faktem że w tej walce był tak pewny siebie ze hoho, a jak sam piszesz walczył z mistrzem. Zlekceważył go to i poniósł klęskę. Teraz myślę że się nauczył błędów i chłodna głowa i dobre umiejętności karateki dadzą mu wygrać.
Wydaje się, że on właśnie odchodzi od bazowego karate, przynajmniej oglądając ostatnią walkę miałem takie wrażenie. Oliveira to twardziel, jak Daniels nie trafi jakimś kreskówkowym ciosem to będzie miał ciężko.
Z racji, że w weekend nic ciekawego się nie dzieje w sportach uderzanych... a grać trzeba... to puszczam:
Holtzken+Schilling - 1,39 unibet - 10/10 (tak jak pisałem Holtzken wygrał spokojnie cały turniej, Schililng 30-26, pełna dominacja. Szkoda Zimmermana przeciwnik był do ogarnięcia... ale 19% na plus jest).
i
Zimmerman - 3,05 unibet 2/10
Holzken bierze cały turniej na spokojnie jak nie wydarzy się nic nadzwyczajnego. Inny kaliber talentu, doświadczony, zdecydowanie szybszy, kapitalnie obija tułów, rozpracowuje rywala. Nie ma kursów nigdzie, że wygra przed czasem, gdyby gdzieś się pojawiły to warto pobierać. (będę wdzięczny za info)
Schilling trenował sporo z braćmi Diaz, więc powinien być pozytywnie nastawiony i dobrze zrelaksowany przed walką... :cool: Poza tym przemawia za nim doświadczenie, duże gale, walczył z dobrymi rywalami.
Zimmerman kilka lat temu to byłbym faworytem tej walki... zresztą pokonał już Verhoevena. Może się nie rozwija, dalej jest obtłuszczony i ma problemy z kondycją, ale ma mocne dobre uderzenie z obu rąk. Po takim kursie warto pobrać.
https://www.youtube.com/watch?v=HPRDTltvixg#t=250

Otrzymane punkty reputacji: +4
macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Raymond Daniels✅ + Nieky Holtzken✅ + Joe Schilling✅ = 1.70 AKO.✅
No Wszyscy wygrali i typ wchodzi.:cool:

Oficjalne wyniki:

Welterweight Tournament Semifinals
Raymond Daniels def. Jonatan Oliveira via second-round TKO (2:15)
Nieky Holzken def. Aleksandr Stetcurenko via unanimous decision (29-28 x3)

Military fight
Cedric Smith def. James Hurley via second-round TKO (0:56)
Joe Schilling def. Robert Thomas via unanimous decision (30-26 x3)

Glory Welterweight Tournament Final
Nieky Holzken def. Raymond Daniels via third-round TKO (1:25)

Rico Verhoeven def. Errol Zimmerman via second-round TKO (2:17 - Zimmerman suffers knee injury)

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom