seksi_hultaj
Forum VIP
Glasgow Rangers - Hearts
Kursy w Expekt: 1.85 3.30 4.20 1.20 1.85
Hearts zajmują drugie miejsce w tabeli (41 punktów) i mają 3 punkty straty do prowadzącego Celticu.
Rangersi są na czwartej pozycji w ligowej tabeli (27 punktów) i mają 7 punktów straty do trzeciego Hibernianu.
Ostatnie 5 meczów Rangersów:
Kilmarnock - Glasgow Rangers 2:3
Glasgow Rangers - Falkirk 2:2
Hibernian FC - Glasgow Rangers 2:1
Celtic Glasgow - Glasgow Rangers 3:0
Glasgow Rangers - Aberdeen FC 0:0
Ostatnie 5 meczów Hearts:
Hearts - Inverness 0:0
Hearts - Livingston FC 2:1
Motherwell FC - Hearts 1:1
Aberdeen FC - Hearts 1:1
Hearts - Dundee United 3:0
Bilans Rangersów w meczach u siebie: 5-3-1
Bilans Hearts w meczach wyjazdowych: 4-4-1
Myślę, że w sobotnim meczu Rangersi nie przegrają, choć ich zwycięstwa nie jestem pewien. Rangersi zdają się wychodzić z dołka, w którym tkwili niemal od początku sezonu. Awans do dalszej części rozgrywek LM spowodował, że Rangersi się przełamali i pierwszy raz od dłuższego czasu odnieśli zwycięstwo i to ważne zwycięstwo, bo dające im powrót na czwartą pozycję w tabeli. Jeśli chodzi o Hearts, to zespół ten gra zdecydowanie gorzej niż na początku sezonu, ale cały czas dosyć pewnie utrzymuje się na fotelu wicelidera. Mecz ten będzie meczem wyrównanym, ale nie sądzę, ażeby "Serca" wywiozły z Glasgow komplet punktów. Moim zdaniem Rangersi nie przegrają tego meczu. Zastanawiam się nad postawieniem na remis.
Glasgow Rangers - Hearts -> 1X
Kursy w Expekt: 1.85 3.30 4.20 1.20 1.85
Hearts zajmują drugie miejsce w tabeli (41 punktów) i mają 3 punkty straty do prowadzącego Celticu.
Rangersi są na czwartej pozycji w ligowej tabeli (27 punktów) i mają 7 punktów straty do trzeciego Hibernianu.
Ostatnie 5 meczów Rangersów:
Kilmarnock - Glasgow Rangers 2:3
Glasgow Rangers - Falkirk 2:2
Hibernian FC - Glasgow Rangers 2:1
Celtic Glasgow - Glasgow Rangers 3:0
Glasgow Rangers - Aberdeen FC 0:0
Ostatnie 5 meczów Hearts:
Hearts - Inverness 0:0
Hearts - Livingston FC 2:1
Motherwell FC - Hearts 1:1
Aberdeen FC - Hearts 1:1
Hearts - Dundee United 3:0
Bilans Rangersów w meczach u siebie: 5-3-1
Bilans Hearts w meczach wyjazdowych: 4-4-1
Myślę, że w sobotnim meczu Rangersi nie przegrają, choć ich zwycięstwa nie jestem pewien. Rangersi zdają się wychodzić z dołka, w którym tkwili niemal od początku sezonu. Awans do dalszej części rozgrywek LM spowodował, że Rangersi się przełamali i pierwszy raz od dłuższego czasu odnieśli zwycięstwo i to ważne zwycięstwo, bo dające im powrót na czwartą pozycję w tabeli. Jeśli chodzi o Hearts, to zespół ten gra zdecydowanie gorzej niż na początku sezonu, ale cały czas dosyć pewnie utrzymuje się na fotelu wicelidera. Mecz ten będzie meczem wyrównanym, ale nie sądzę, ażeby "Serca" wywiozły z Glasgow komplet punktów. Moim zdaniem Rangersi nie przegrają tego meczu. Zastanawiam się nad postawieniem na remis.
Glasgow Rangers - Hearts -> 1X