>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Glasgow Rangers (1:0) Hearts 17.12.2005

Status
Zamknięty.
seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Glasgow Rangers - Hearts
Kursy w Expekt: 1.85 3.30 4.20 1.20 1.85

Hearts zajmują drugie miejsce w tabeli (41 punktów) i mają 3 punkty straty do prowadzącego Celticu.
Rangersi są na czwartej pozycji w ligowej tabeli (27 punktów) i mają 7 punktów straty do trzeciego Hibernianu.

Ostatnie 5 meczów Rangersów:

Kilmarnock - Glasgow Rangers 2:3
Glasgow Rangers - Falkirk 2:2
Hibernian FC - Glasgow Rangers 2:1
Celtic Glasgow - Glasgow Rangers 3:0
Glasgow Rangers - Aberdeen FC 0:0

Ostatnie 5 meczów Hearts:

Hearts - Inverness 0:0
Hearts - Livingston FC 2:1
Motherwell FC - Hearts 1:1
Aberdeen FC - Hearts 1:1
Hearts - Dundee United 3:0

Bilans Rangersów w meczach u siebie: 5-3-1
Bilans Hearts w meczach wyjazdowych: 4-4-1

Myślę, że w sobotnim meczu Rangersi nie przegrają, choć ich zwycięstwa nie jestem pewien. Rangersi zdają się wychodzić z dołka, w którym tkwili niemal od początku sezonu. Awans do dalszej części rozgrywek LM spowodował, że Rangersi się przełamali i pierwszy raz od dłuższego czasu odnieśli zwycięstwo i to ważne zwycięstwo, bo dające im powrót na czwartą pozycję w tabeli. Jeśli chodzi o Hearts, to zespół ten gra zdecydowanie gorzej niż na początku sezonu, ale cały czas dosyć pewnie utrzymuje się na fotelu wicelidera. Mecz ten będzie meczem wyrównanym, ale nie sądzę, ażeby &quot;Serca&quot; wywiozły z Glasgow komplet punktów. Moim zdaniem Rangersi nie przegrają tego meczu. Zastanawiam się nad postawieniem na remis.

Glasgow Rangers - Hearts -&gt; 1X

popiol 0

popiol

Forum VIP
Według mnie ten mecz zakonczy sie remisem.Glasgow Rangers gra bardzo słabo a Hearts od dymisji trenera tez nie gra rewelacyjnie.Celtic powoli odskakuje i bez problemu zdobedzie mistrza.Teraz jeszcze zmocnił sie Roy Keanem.

Moj typ: X

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom