>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gladiator Championship Fighting 30

Status
Zamknięty.
Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Miroslav Kuban ⛔
OFICJALNE STANOWISKO - ZAKŁAD SKONTROWANY :grin:
Nikt się nie kwapi to ja zacznę
Typ oparty na samych statystykach . Miro jak dotychczas stoczył 17 walk w tym 9 wygranych i 6 porażek . Rywal stoczył tylko jedną walkę i to przegraną . Jak by nie patrzeć wychodzi że walkę wygra Miro i tak typuje .
Oprócz tego te jego tatuaże na ciele mnie przekonały świadczą o jednym , musi z niego być niezły zawadiaka . Polecam stawkować full czysta kasa . :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +1
macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Martin Solc (CZE) - Michal Tessik (CZE)✅Martin Šolc defeats Michal Těššík via KO/TKO in Round 1
Typ:1

Na tej gali wypatrzyłem tylko jeden typ, głównie oparty na statystykach i tym co da się zobaczyć na You Tube. Po pierwsze będzie to ich rewanż, w pierwszej walce wygrał mój faworyt czyli Solc. Stawiam na niego ponieważ w swojej drugiej walce znokautował ówczesną gwiazdę Cage jakim był Pilar. Po drugie doświadczenie jest zdecydowanie na korzyść Solca. Dwa Solc jak przygrywał to tylko z solidną firmą Prochazka i Cholewa. Do tego był mistrzem zapasów Czechach z 2010 roku. Tutaj wspomniana walka z Pilarem:

https://www.youtube.com/watch?v=T1uG8f-NiZM

Tutaj pierwsza walka pomiędzy tymi panami:

https://www.youtube.com/watch?v=5RrB54rZxus

W obu tych walkach Solc bije łokciami, w obu dwóch walka wypuszcza serie ciosów. Oddaje także plecy co jego rywal wykorzystuje i dusi za pleców i Solc niby się poddaje a jednak walka trwa dalej, dzięki temu uwalnia się z duszenia i walka toczy się dalej, natomiast kończy serią ciosów po nieudanym obaleniu rywala. Nawet jak Solc był na plecach to w miarę ogarniał walkę i zadawał ciosy, do fatalnego oddania pleców. Podsumowując rewanż miedzy nimi musi zajść i ja stawiam na Martina Solca bo o ile on obali i będzie zadawał ciosy lub będzie toczył walkę w stójce to bez problemu pokona gościa z ujemny rekordem. Do tego stójka jak na ich poziom wygląda u niego dobrze. I po fotach na faceebook’u widać że przygotowania idą pełną parą. A i bym zapomniał ???? Na tapolgoy 100% na niego.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Martin Solc (CZE) - Michal Tessik (CZE)✅Martin Šolc defeats Michal Těššík via KO/TKO in Round 1
Tak jak miało być Solc, znokautował swojego rywala. Niestety tatuaże nie pomogły i Kuban przegrał przez decyzję.

Oficjalne wyniki:

Viktor Pavlíček defeats Tomáš Vacek via KO/TKO in Round 1
Tomáš Žák defeats Miroslav Kubáň via 3 Round Decision
David Dvořák defeats Martin Fexa via Submission in Round 1
Eldar Rafigaev defeats Jan Gottvald via Submission in Round 1
Jan Homolka defeats Marek Bartl via 3 Round Decision
Jaroslav Poborský defeats David Kozma via 3 Round Decision
Jaroslav Pokorný defeats Matej Kuzník via KO/TKO in Round 4
Martin Šolc defeats Michal Těššík via KO/TKO in Round 1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom