>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

GG sie wali, wtf? Help pls :/

drago 108

drago

Użytkownik
Miałem coś podobnego choc już dokł. nie pamiętam. Powinno pomóc:
1. Reinstalka (ubezpiecz kontakty i archiwa)
2. Może to być coś z wersją GG i wtedy trzeba zmienić

daimler 14

daimler

Forum VIP
Witam , ja miałem ten sam problem...
Spróbuj odinstalować gg, usuń z Program files całą zawartosc gg oraz wejdz C:\Documents and Settings\twoja nazwa\Gadu-Gadu i tamto tez usuń... możliwe ze po tym jak to pousuwasz i zainstalujesz gg na nowo bedzie działało, mi to pomogło. A jak nie pomoże to przesiąć sie na tlena i tam bedzie działało na 100%. A jak nie to Format C na pewno pomoże.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Witam , ja miałem ten sam problem...
Spróbuj odinstalować gg, usuń z Program files całą zawartosc gg oraz wejdz C:\Documents and Settings\twoja nazwa\Gadu-Gadu i tamto tez usuń... możliwe ze po tym jak to pousuwasz i zainstalujesz gg na nowo bedzie działało, mi to pomogło. A jak nie pomoże to przesiąć sie na tlena i tam bedzie działało na 100%. A jak nie to Format C na pewno pomoże.
Robiłem to już, nie dało efektu... chyba zrobie formata, jutro.

daimler 14

daimler

Forum VIP
instalacja gg 6 by dala dobre efekty ,ale kto dzis korzysta z gg6... trzeba isc do przodu ????
Niestety trzeba robić format....
Powodzenia ja mam to już za sobą :p

krisw3 0

krisw3

Użytkownik
No ja tez mialem tak ze od razu po wlączenia okienka rozmowy do kogos po sekundzie sie wyłączało gg i wyskakiwał błąd.Ja osobiscie probowałem reinstalki gg itd ale nie pomagało.Wkońcu postanowiłem przezucic sie na inny program co takze sugerowało mi wiele osob.Pierwszym ktory zobaczylem był KONNEKT, ale nie polecam go ! Mam problem z wysyłaniem zdjec - jest to nieco uciążliwe.fakt, że gg najbardziej lubiłem ale teraz mam konnekta i nie chce mi sie zmieinac... kwestia przyzwyczajenia.Wiele osob poleca aqq i tlen.aqq sie nie znam, ale tlen ma moja siostra i nigdy nie widzialem zeby miala z nim jakis problem.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Ano i tlen jest bezpieczniejszy, bo w normalnym gg wystarczy &quot;wykraść&quot; config i archive i już mamy cały dostęp do konta i archiwum...
Po prostu kwestia gustu i przyzwyczajenia.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Błąd występuje przy formacie flash.ocx czyli przy plikach, które otwiera Flash Player... wniosek? Przeinstalowałem Flash Playera i już mi się gg nie wiesza, hehe ????

Do góry Bottom