Miałem coś podobnego choc już dokł. nie pamiętam. Powinno pomóc:
1. Reinstalka (ubezpiecz kontakty i archiwa)
2. Może to być coś z wersją GG i wtedy trzeba zmienić
Witam , ja miałem ten sam problem...
Spróbuj odinstalować gg, usuń z Program files całą zawartosc gg oraz wejdz C:\Documents and Settings\twoja nazwa\Gadu-Gadu i tamto tez usuń... możliwe ze po tym jak to pousuwasz i zainstalujesz gg na nowo bedzie działało, mi to pomogło. A jak nie pomoże to przesiąć sie na tlena i tam bedzie działało na 100%. A jak nie to Format C na pewno pomoże.
Witam , ja miałem ten sam problem...
Spróbuj odinstalować gg, usuń z Program files całą zawartosc gg oraz wejdz C:\Documents and Settings\twoja nazwa\Gadu-Gadu i tamto tez usuń... możliwe ze po tym jak to pousuwasz i zainstalujesz gg na nowo bedzie działało, mi to pomogło. A jak nie pomoże to przesiąć sie na tlena i tam bedzie działało na 100%. A jak nie to Format C na pewno pomoże.
instalacja gg 6 by dala dobre efekty ,ale kto dzis korzysta z gg6... trzeba isc do przodu ????
Niestety trzeba robić format....
Powodzenia ja mam to już za sobą
No ja tez mialem tak ze od razu po wlączenia okienka rozmowy do kogos po sekundzie sie wyłączało gg i wyskakiwał błąd.Ja osobiscie probowałem reinstalki gg itd ale nie pomagało.Wkońcu postanowiłem przezucic sie na inny program co takze sugerowało mi wiele osob.Pierwszym ktory zobaczylem był KONNEKT, ale nie polecam go ! Mam problem z wysyłaniem zdjec - jest to nieco uciążliwe.fakt, że gg najbardziej lubiłem ale teraz mam konnekta i nie chce mi sie zmieinac... kwestia przyzwyczajenia.Wiele osob poleca aqq i tlen.aqq sie nie znam, ale tlen ma moja siostra i nigdy nie widzialem zeby miala z nim jakis problem.
Ano i tlen jest bezpieczniejszy, bo w normalnym gg wystarczy "wykraść" config i archive i już mamy cały dostęp do konta i archiwum...
Po prostu kwestia gustu i przyzwyczajenia.
instalacja gg 6 by dala dobre efekty ,ale kto dzis korzysta z gg6... trzeba isc do przodu ????
Niestety trzeba robić format....
Powodzenia ja mam to już za sobą
Błąd występuje przy formacie flash.ocx czyli przy plikach, które otwiera Flash Player... wniosek? Przeinstalowałem Flash Playera i już mi się gg nie wiesza, hehe ????