>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

$ GET RICH OR DIE TRYIN' $

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Nowy temat, nowe pomysły nowe cele ale o tym później. Na razie Włoski mecz na szczycie:
Dyscyplina: Piłka nożna, Serie A
Spotkanie: Juventus - Roma
Typ: Roma over 1,5 bramki
Kurs: 3,40
buk: bet365 ⛔ (3:0)
Stawka: 30j
Analiza:
Mecz na szczycie we Włoskiej Serie A, większość pewnie puknie się w głowę ale dla mnie to duże value głównie ze względu na potencjał ofensywny gości. Ilość świetnych sytuacji w ciągu spotkania które są w stanie wypracować jest powalająca, od pierwszej minuty w Romie zobaczymy wszystko co najlepsze De Sanctis – Maicon, Benatia, Castan, Dodò, Pjanic, De Rossi, Strootman, Ljajic, Totti, Gervinho zawodnicy będą wypoczęci i głodni gry po świętach. Juventus w składzie Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Llorente generalnie traci mało bramek (nie pamiętam kiedy ostatnio stracili dwie na własnym stadionie w lidze ale raczej w 2012 roku) to mocny argument za underem ale trzeba wspomnieć. Ja osobiście to zignoruję gdyż widziałem sporo spotkań Juventusu i z ich defensywą wcale nie jest tak idealnie przytrafiają im się błędy tylko albo rywale nie korzystają z prezentów albo ratuje Buffon. Obie drużyny na świeżych nogach w niedzielny dosyć ciepły bezdeszczowy wieczór (7 stopni C) przy pełnych trybunach stadionu w Turynie - idealne warunki na over :razz: . Podsumowując nie twierdze, że Roma wygra ale moment do wbicia dwóch bramek gospodarzom na ich obiekcie nie może być lepszy.

Otrzymane punkty reputacji: +3
m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Przyznam, że początek mógł być lepszy ale głowa do góry to była rozgrzewka a jak wiadomo pierwszy strzał jest zawsze najmniej celny
Ps. Mam nadzieję że nikt nie pobrał.

Miało być więcej o temacie więc jest.

Coś o mnie:

Każdy z nas liznął trochę dobrego wychowania ja również i mówi ono, że zanim zacznie się wypisywać bzdury przez które ludzie mogą stracić pieniądze trzeba się przedstawić. A więc nazywam się Michał, mam 21 lat, mieszkam i studiuję we Wrocławiu. Aktualnie Uniwersytet Ekonomiczny także w założeniu coś związanego z pieniędzmi. Pieniądze są niezwykle istotną kwestią w naszym życiu dla mnie prywatnie są fascynacją – ich wpływ na ludzi na świat na wszystko co nas dookoła otacza jest czymś niesamowitym. Drugą moją pasją która pojawiła się znacznie wcześniej jest sport a w szczególności piłka nożna… jako dziecko lubiłem grać oglądać czytać i tak grałem oglądałem i czytałem coraz więcej i więcej i więcej.
Wiadomo, że im człowiek starszy tym ma więcej wydatków, u mnie też tak było ;) w poszukiwaniu dochodów pewnego dnia trafiłem do stsu i poprosiłem starszego pana aby puścił mi kupon za 2zł wtedy zobaczyłem, że można połączyć pieniądze z tym co i tak robię czyli oglądaniem meczy, tak rozpoczęła się moja kolejna pasja, którą większość ludzi nazywa nałogiem :razz: Od tego momentu minęło dużo czasu i sporo spotkań zostało wytypowanych, od ok. 1,5 roku dość regularnie udaje się sporą część z nich trafić a więc do rzeczy… Nie jest to mój pierwszy temat, mniej więcej rok temu o tej porze podjąłem się tego samego zadania ale uczciwie mówiąc dzisiaj go przeczytałem i żałuję, że nie ma opcji usuń bo nikt więcej nie powinien tego oglądać. Większość nazywa to klątwom forum bo jak to często bywa im mocniej się chce tym gorzej wychodzi. Ten będzie prowadzony inaczej lepiej czy gorzej to się okaże.
A teraz o tym co będę pisał:

Raczej do każdego typu będę starał się napisać kilka zdań, podliczanie będzie robione co tydzień w poniedziałek lub wtorek. Trochę o stawce, zakres od 1j-100j będzie to odpowiednik procentów gdzie za 100j weźmiemy maksymalną kwotę jaką jesteśmy wstanie przeznaczyć na jeden zakład czyli tak zwane 10/10 nie ma to nic wspólnego z graniem All In maksymalna stawka na zakład może wynosić 20zł albo 675zł nie ma to znaczenia – na jej podstawie będzie liczona wartość jednej jednostki. Kwota ta będzie aktualizowana raz na miesiąc adekwatnie do wyników. Tak jak wcześniej pisałem typy będą z zakresu piłki nożnej, nba i tenisa grane w różnych kombinacjach, tu nie ma reguły. ???? Próbuję swoich sił również w Typach dnia, dlatego analizy w tym celu pisane będą specjalnie oznaczane głównie po to aby brać na nie poprawkę gdyż są to poszukiwania wysokiego kursu a wiadomo, że z tym bywa różnie.

Odnośnie celów to wiadomo, że zawsze z tyłu głowy jakieś tam są ale na razie najważniejsze to regularność i zielony kolor na resztę przyjdzie czas później.:cool:

Wszelkie komentarze, pytania, opinie, sugestie odnośnie mojego tematu, moich typów lub czegokolwiek ze mną związanego są bardzo mile widziane, nie ważne czy pozytywne czy negatywne.​

styczeń 100j = 400zł​

Kilka zdań dopiszę o 17 razem z grubszą analizą spotkania w Rzymie
Kupon 1

#1 ⚽
Real Madryt - Celta Vigo

Typ: over 1,5 w pierwszej połowie

Kurs: 1,61 Bet365​
⛔ (0:0)
Bardzo rzadko gram typ ograniczone czasem ale tutaj jestem wyjątkowo spokojny, że się uda. Po pierwsze dla tego, że piłkarze Realu kochają Santiago Bernabeu z wzajemnością, a 18 dni rozstania dla obu stron jest ciężką sprawą. Wypoczęci i głodni gry gracze realu od pierwszej minuty rzucą się na swoich rywali i jak to w takich przypadkach bywa wpakują parę bramek już w pierwszej połowie. Po drugie wraca Bale i są spore szanse, że wyjdzie od pierwszej minuty nie jest to pewne info dlatego argument z przymrużeniem oka. Po trzecie i jest to swego rodzaju podpórka ;) Celta to nie ogórki i przy atakującym Realu są wstanie skutecznie wyprowadzić kontrę zakończoną powodzeniem a w przeszłości już nie raz się zdarzało, że królewscy mimo iż byli murowanym faworytem jako pierwsi szybko tracili gola i musieli gonić wynik.

#2 ⚽
Milan - Atalanta
Typ: Milan over 1,5

Kurs: 1,53 Bet365​
✅ (3:0)
Milan po fatalnej jesieni zeszłego roku rozpoczyna pogoń za ligą mistrzów. Scenariusz dobrze znany gdyż rok temu miało miejsce dokładnie to samo. Spotkanie z Atalantą to jedynie rozgrzewka i jest ono swego rodzaju obowiązkiem. Trzeba zapomnieć o 2013 i po przerwie wrócić z impetem strzelając kilka bramek rywalowi który jakby nie patrzeć jest przynajmniej o klasę słabszym zespołem.

#3 ⚽
Lazio - Inter
Typ: BTS

Kurs: 1,72 Bet365​
⛔ (1:0)
Jak to mówią najlepsze na koniec więc parę zdań o włoskim hicie niedzieli. Przede wszystkim liczę, że będzie dużo bardziej wyrównanym widowiskiem niż oglądaliśmy wczoraj, chociaż Roma miała swoje szanse na początku spotkania. Konfrontacja dwóch drużyn, które w założeniu mają się bić o europejskie puchary ale na razie tylko Inter ma realną szansę na zrealizowanie tego celu. Rzymianie po dobrym początku sezonu regularnie spuszczali z tonu głównie za sprawą kontuzji i kochanej przez wszystkich LE teraz wreszcie mogli odpocząć oraz wyleczyć najlepszych graczy. Mając do dyspozycji wszystkie swoje armaty Lazio nie będzie miało problemu z wpakowaniem bramki gościom, którzy przyjadą bez Matiego, Campagnaro oraz Chivu, nie muszę chyba mówić, że są to bardzo ważni gracze przy grze defensywnej. Skoro Inter nie będzie miał kim bronić to nie zostanie im nic innego niż atakowanie... a to wychodzi im bardzo dobrze Guarin rośnie na nową gwiazdę Serie A, do tego Palacio, Nagatomo i mamy ekipę która może rozmontować każdą obronę w lidze. Jak oni zawiodą zawsze będzie do dyspozycji wracający po kontuzji Milito, także tutaj również nie powinno być problemu ze zdobyciem bramki.

Ako: [4,27]
Stawka: 15 J ▶ PW: 49,2 J​

Kupon 2

#4⚽ Real Madryt - Celta Vigo, Typ: over 2,5 @ 1,22 ✅
#5⚽ Milan - Atalanta, Typ: over 1,5 @ 1,25 ✅
#6⚽ Lazio - Inter, Typ: over 1,5 @ 1,33 ⛔
#7⚽ Vallecano - Villarreal, Typ: over 1,5 @ 1,25 ✅ (2:5)
Ako: 2,54
Stawka: 70j
Pw: 107,8j

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon 3

#7⚽ Vallecano - Villarreal, Typ: over 1,5 @ 1,22 ✅
#8???? Radwańska - Mattek-Sands, Typ: 1 @1,16 ⛔ (0:2)
Ako: 1,42
Stawka: 100j
PW: 42j

Kupon 4

#9???? Kohlschreiber - Carreno-Busta, Typ: 1 @ 1,18 ✅ (2:1)
#10???? Baghdatis - Johnson, Typ: 1 @ 1,40 ⛔ (1:2)
#11???? Wozniacki - Safarova, Typ: 1 @ 1,5 ⛔ (0:2)
Ako: 2,45
Stawka: 50j
PW: 72,5j

Kupon 5

#12???? Paire - Przysiężny, Typ: 1 @ 1,53 ✅ (2:0)
#13???? Granollers-Pujol - Tomic, Typ: 2 @ 1,33 ✅ (0:2)
#14???? Kanepi - Kerber, Typ: 2 @ 1,44 ✅ (0:2)
Ako: 2,95
Stawka: 40j
Pw: 78j

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Dzisiaj bardzo bogata oferta :grin: Nie mam czasu dlatego znowu bez komentarza ????

Kupon 6

#15⚽ Sunderland - Manchester Utd, Typ: Utd over 1,5 @ 1,90 ⛔ (2:1)
#16???? Brown - Dzumhur, Typ: Brown @ 1,25 ⛔ (0:2)
Ako: 2,38
Stawka:
40j
Pw: 55,2j

Kupon 7

#17???? Charlotte Bobcats - Washington Wizards, Typ: Gortat over 11,5 @ 1,83 ✅ (18)
#18???? Gojowczyk - Olivetti, Typ: Gojowczyk @ 1,25 ✅ (2:0)
Ako: 2,28
Pw: 51,2j

Kupon 8

#19???? Paire - Bautista, Typ: Paire @ 1,61 ⛔ (0:2)
#20???? Coppejans - Copil, Typ: Copil @ 1,28 ✅ (1:2)
Ako: 2,06
Pw: 42,4j

Kupon 9

#21???? Baghdatis - Johnson, Typ: Baghdatis @ 1,40 ⛔
#22⚽ Valencia - Atl. Madrid, Typ: over 1,5 @ 1,30 ✅ (1:1)
#23???? Tomic - Kavcic, Typ: Tomic @ 1,18 ✅ (2:1)
Ako: 2,15
Stawka: 60j
Pw: 69j

Kupon 10

#24⚽ Sunderland - Manchester Utd, Typ: over 1,5 @ 1,36 ✅
#25???? Indiana Pacers - Toronto Raptors, Typ: Pacers @ 1,23 ✅ (86-79)
#26???? Kohlschreiber - Zeballos, Typ: Kohlschreiber @ 1,20 ✅ (2:0)
#27???? Ferrer - Young, Typ: Ferrer @ 1,12 ✅ (2:1)
Ako: 2,27
Pw: 76,2j

Zaczęło się fatalnie ale na wszystko trzeba czasu, dlatego dalej wytrwale walczymy... mała korekta z przegranych kuponów

Kupon 11

#23???? Tomic - Kavcic, Typ: Tomic @ 1,18 ✅
#20???? Coppejans - Copil, Typ: Copil @ 1,22 ✅
#28???? Suarez Navarro - Kerber, Typ: Kerber @ 1,22 ✅ (0:2)
Ako: 1,76
Pw: 45,6j

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon 12

#29???? Ferrer - Garcia-Lopez, Typ: Ferrer @ 1,14 ✅ (2:1)
#30???? Del Potro - Stepanek, Typ: Del Potro @ 1,25 ✅ (2:1)
#31???? Keys - Kerber, Typ: Kerber @ 1,25 ✅ ✅ (0:2)
#32???? Los Angeles Clippers - Boston Celtics, Typ: Los Angeles Clippers @ 1,16 ✅ (111:105)
Ako: 2,08
Pw: 64,8

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon 13

#33???? Kerber - Pironkowa, Typ: Kerber @ 1,20
#34⚽ Real Sociedad - Villarreal, Typ: over 1,5 @ 1,25 ⛔
#35???? Yang - Copil, Typ: Copil @ 1,30
#36⚽ Roma - Sampdoria, Typ: over 1,5 @1,16 ⛔
Ako: 2,26
Stawka: 60
Pw: 75,7

Spotkanie Romy już się rozpoczęło ale wciąż jest 0:0, podałem kurs przedmeczowy.

Kolejny kupon na części poprzedniego... chyba nikt tego nie lubi :-(

Kupon 14
#33???? Kerber - Pironkowa, Typ: Kerber @ 1,20
#35???? Yang - Copil, Typ: Copil @ 1,30
#37???? Del Potro - Tursunov, Typ: Del Potro @ 1,20
#38???? Ferrer - Lu Y-H, Typ: Ferrer @ 1,16
#39???? Stakhovsky - Tomic, Typ: Tomic @ 1,36
Ako: 2,97
Pw: 98,5

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon 15

#40???? Toronto Raptors - Brooklyn Nets, Typ: Brooklyn (+12,5) @ 1,52
#41???? Washington Wizards - Houston Rockets, Typ: under 204,5 @ 1,52
Ako: 2,32
Stawka: 70
Pw: 92,4

Kursy wystawione na spotkanie w Kanadzie to duże nieporozumienie. Po tym co widziałem wczoraj w Miami aż żal nie spróbować takiej linii, dużo już w tym temacie zostało powiedziane i kilka moich zdań nie wniesie nic nowego dlatego od razu przenieśmy się do stolicy. Undery w meczach Huston na dłuższą metę to taktyka skazana na porażkę ale po tym jak miałem nieprzyjemność oglądać pierwszą połowę wczorajszego spotkania ich rywali dzisiaj zaryzykuję. Wiadomo, że Indiana ma świetną defensywę ale takiej ceglarni jaką zaprezentowali czarodzieje to nie pamiętam. W żadnej kwarcie nie wyjść z dwudziestu to straszna kompromitacja i niewierze, że kilkugodzinny lot oraz niewiele czasu na odpoczynek poprawią cokolwiek w tej dziedzinie. Howard pod koszem pokryje Gortata, któremu mecze przeciwko swojemu byłemu rywalowi z Orlando nie idą, a reszta przy skuteczności na poziomie &quot;35%&quot; nie powinna rzucić więcej niż 80 pkt i każdy wynik powyżej będzie dla mnie zaskoczeniem. W tym przypadku grające w kratkę Huston będące również po długim locie i bez odpoczynku nie powinno rzucić wielu pkt tym bardziej, że defensywa gospodarzy działa zdecydowanie lepiej oraz najzwyczajniej nie będzie takiej potrzeby.

#42⚽ Torino - Fiorentina, Typ: over 1,5 @ 1,36
Pw: 36j

Forum znowu zamuliło dlatego podaję tak późno, kurs jest przedmeczowy i aktualnie mamy 0:0 w 12 mim spotkania.

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon 16

#43⚽ Newcastle - Man City, Typ: BTS @ 1,61
#44⚽ Verona - Napoli, Typ: BTS @ 1,57
Ako: 2,53
PW: 76,5j

Kupon 17

#45 ⚽ Newcastle - Man City, Typ: over 1,5 @ 1,16
#46⚽ Verona - Napoli, Typ: over 1,5 @ 1,20
#47⚽ Cagliari - Juventus, Typ: over 1,5 @ 1,30
Ako: 1,82
Pw: 82j

Kupon 18

#48⚽ Stoke - Liverpool, Typ: Liverpool over 1,5 @ 1,53
#49⚽ Benfica - FC Porto, Typ: BTS @ 1.83
#50⚽ Espanyol - Real Madryt, Typ: Real over 1,5 @ 1,40
Ako: 3,93
Pw: 205j

Kupon 19

#50⚽ Espanyol - Real Madryt, Typ: Real over 1,5 @ 1,40
#51⚽ Lille - Reims, Typ: Lille strzeli @ 1,14
#52⚽ Sassuolo - AC Milan, Typ: Milan over 1,5 @ 1,66
Ako: 2,64
PW: 115j

Właśnie zobaczyłem, że nie tylko mój temat ma tytuł &quot;get rich or die tryin&#39; &quot; to nie jest żadna próba kopiowania najwidoczniej kierujemy się tym samym mottem... Pozdrowienia Hardison ????

Nie wiem jak się skończy spotkanie Realu dlatego podbijamy typy na Milan i Reims.

Kupon 20

#51⚽ Lille - Reims, Typ: Lille strzeli @ 1,14
#52⚽ Sassuolo - AC Milan, Typ: Milan over 1,5 @ 1,66
Ako: 1,89
PW: 89j

#53⚽ Sassuolo - AC Milan, Typ: Milan (-1,5) @ 2,67
Stawka: 50
PW: 83,5j

Kupon 21

#54???? Anderson - Vesely, Typ: Anderson @ 1,33
#55???? Monaco - Gulbis, Typ: Gulbis @ 1,16
#56???? Thompson - Janowicz, Typ: Janowicz @ 1,25
Ako: 1,92
Pw: 65j

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
#1⚽ Udinese - Fiorentina, ✅ HT(1:1)
Typ: over 0,5 gola w pierwszej połowie @1,50

Stawka: 40j PW: 20j
Nie wiem jak wam ale mi się wydaje, że kurs na to zdarzenie jest zdecydowanie zawyżony. Może coś przeoczyłem ale spotkają się dwie dość ofensywne drużyny mające więcej argumentów w ataku niż w obronie. Rozumiem, że stawka spotkania może sprawić, że trenerzy zaczną kombinować z taktyką ale Udinese nagle nie przekształci się w zespół z żelazną defensywą a Fiorentina nie zapomni jak się zdobywa bramki. Brak osłabień u gospodarzy oraz dwa dosyć istotne u gości (brak Aquilaniego oraz Ambrosiniego). Zapowiada się szybkie spotkanie zapewne z wieloma okazjami na gola w pierwszej połowie, na dodatek osłabienia gości powinny korzystnie wpłynąć na otwartość spotkania. Powodzenia

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Roma - Napoli
Typy:
under 2,5 @ 1,95 Stawka: 30j
2DNB @ 3,75 Stawka: 10j
Napoli i under 2,5 @ 10 Stawka: 5j

Sporo myślałem nad tym spotkaniem i prawdę mówiąc dalej mam straszny mętlik w głowie. Najpierw sprawa bramek, niby spotykają się dwie armaty o ogromnej sile rażenia ale nie wieżę w tą dzisiejszą strzelaninę. Z hitami dość często bywa, że drużyny zamiast grać zaczynają kalkulować tu będzie podobnie gdyż obie ekipy prawdopodobnie walczą o jedyne trofeum w tym sezonie (chyba, że Benitez planuje obronę pucharu pocieszenia), obie też doskonale wiedzą, że strata bramki w tym spotkaniu będzie mega utrudnieniem. Nie sądzę, że Roma jest super przekonana o swojej wielkości i rzuci się na gości chcąc ich szybko połknąć gdyż doskonale sobie zdają sprawę, że kontra niebieskich może być zabójcza. Napoli z kolei podejdzie do tego dwumeczu tak jak się podchodzi do dwumeczy z groźniejszymi rywalami, czyli na wyjeździe stracić jak najmniej i postarać się coś strzelić. To samo wskazują wyniki tych drużyn z poprzedniej rundy gdzie miała miejsce mniej więcej analogiczna sytuacja pod względem siły rywali... oba skończyły się wynikami 1:0 po golu w końcówce. Z tego co widzę to buki też nie wieżą w overowy wieczór gdyż kursy są wystawione równo a przy takim zestawieniu nie powinny ;) Co do typu na zwycięstwo Napoli, rozpocząłem od tego, że mam mętlik w głowie i po całym dniu myślenia nie jestem bliżej żadnej z drużyn. Skoro w mojej opinii spotkanie 50/50 to kurs 3,75 na DNB gości biorę z uśmiechem na twarzy i do tego za drobne połączenie obu typów :razz:​

Do góry Bottom