Przyznam, że początek mógł być lepszy ale głowa do góry to była rozgrzewka a jak wiadomo pierwszy strzał jest zawsze najmniej celny
Ps. Mam nadzieję że nikt nie pobrał.
Miało być więcej o temacie więc jest.
Coś o mnie:
Każdy z nas liznął trochę dobrego wychowania ja również i mówi ono, że zanim zacznie się wypisywać bzdury przez które ludzie mogą stracić pieniądze trzeba się przedstawić. A więc nazywam się Michał, mam 21 lat, mieszkam i studiuję we Wrocławiu. Aktualnie Uniwersytet Ekonomiczny także w założeniu coś związanego z pieniędzmi. Pieniądze są niezwykle istotną kwestią w naszym życiu dla mnie prywatnie są fascynacją – ich wpływ na ludzi na świat na wszystko co nas dookoła otacza jest czymś niesamowitym. Drugą moją pasją która pojawiła się znacznie wcześniej jest sport a w szczególności piłka nożna… jako dziecko lubiłem grać oglądać czytać i tak grałem oglądałem i czytałem coraz więcej i więcej i więcej.
Wiadomo, że im człowiek starszy tym ma więcej wydatków, u mnie też tak było w poszukiwaniu dochodów pewnego dnia trafiłem do stsu i poprosiłem starszego pana aby puścił mi kupon za 2zł wtedy zobaczyłem, że można połączyć pieniądze z tym co i tak robię czyli oglądaniem meczy, tak rozpoczęła się moja kolejna pasja, którą większość ludzi nazywa nałogiem :razz: Od tego momentu minęło dużo czasu i sporo spotkań zostało wytypowanych, od ok. 1,5 roku dość regularnie udaje się sporą część z nich trafić a więc do rzeczy… Nie jest to mój pierwszy temat, mniej więcej rok temu o tej porze podjąłem się tego samego zadania ale uczciwie mówiąc dzisiaj go przeczytałem i żałuję, że nie ma opcji usuń bo nikt więcej nie powinien tego oglądać. Większość nazywa to klątwom forum bo jak to często bywa im mocniej się chce tym gorzej wychodzi. Ten będzie prowadzony inaczej lepiej czy gorzej to się okaże.
A teraz o tym co będę pisał:
Raczej do każdego typu będę starał się napisać kilka zdań, podliczanie będzie robione co tydzień w poniedziałek lub wtorek. Trochę o stawce, zakres od 1j-100j będzie to odpowiednik procentów gdzie za 100j weźmiemy maksymalną kwotę jaką jesteśmy wstanie przeznaczyć na jeden zakład czyli tak zwane 10/10 nie ma to nic wspólnego z graniem All In maksymalna stawka na zakład może wynosić 20zł albo 675zł nie ma to znaczenia – na jej podstawie będzie liczona wartość jednej jednostki. Kwota ta będzie aktualizowana raz na miesiąc adekwatnie do wyników. Tak jak wcześniej pisałem typy będą z zakresu piłki nożnej, nba i tenisa grane w różnych kombinacjach, tu nie ma reguły. ???? Próbuję swoich sił również w
Typach dnia, dlatego analizy w tym celu pisane będą specjalnie oznaczane głównie po to aby brać na nie poprawkę gdyż są to poszukiwania wysokiego kursu a wiadomo, że z tym bywa różnie.
Odnośnie celów to wiadomo, że zawsze z tyłu głowy jakieś tam są ale na razie najważniejsze to regularność i
zielony kolor na resztę przyjdzie czas później.
Wszelkie komentarze, pytania, opinie, sugestie odnośnie mojego tematu, moich typów lub czegokolwiek ze mną związanego są bardzo mile widziane, nie ważne czy pozytywne czy negatywne.
styczeń 100j = 400zł
Kilka zdań dopiszę o 17 razem z grubszą analizą spotkania w Rzymie
Kupon 1
Real Madryt - Celta Vigo
Typ: over 1,5 w pierwszej połowie
Kurs: 1,61 Bet365
(0:0)
Bardzo rzadko gram typ ograniczone czasem ale tutaj jestem wyjątkowo spokojny, że się uda. Po pierwsze dla tego, że piłkarze Realu kochają Santiago Bernabeu z wzajemnością, a 18 dni rozstania dla obu stron jest ciężką sprawą. Wypoczęci i głodni gry gracze realu od pierwszej minuty rzucą się na swoich rywali i jak to w takich przypadkach bywa wpakują parę bramek już w pierwszej połowie. Po drugie wraca Bale i są spore szanse, że wyjdzie od pierwszej minuty nie jest to pewne info dlatego argument z przymrużeniem oka. Po trzecie i jest to swego rodzaju podpórka
Celta to nie ogórki i przy atakującym Realu są wstanie skutecznie wyprowadzić kontrę zakończoną powodzeniem a w przeszłości już nie raz się zdarzało, że królewscy mimo iż byli murowanym faworytem jako pierwsi szybko tracili gola i musieli gonić wynik.
Typ: Milan over 1,5
Kurs: 1,53 Bet365
(3:0)
Milan po fatalnej jesieni zeszłego roku rozpoczyna pogoń za ligą mistrzów. Scenariusz dobrze znany gdyż rok temu miało miejsce dokładnie to samo. Spotkanie z Atalantą to jedynie rozgrzewka i jest ono swego rodzaju obowiązkiem. Trzeba zapomnieć o 2013 i po przerwie wrócić z impetem strzelając kilka bramek rywalowi który jakby nie patrzeć jest przynajmniej o klasę słabszym zespołem.
Typ: BTS
Kurs: 1,72 Bet365
(1:0)
Jak to mówią najlepsze na koniec więc parę zdań o włoskim hicie niedzieli. Przede wszystkim liczę, że będzie dużo bardziej wyrównanym widowiskiem niż oglądaliśmy wczoraj, chociaż Roma miała swoje szanse na początku spotkania. Konfrontacja dwóch drużyn, które w założeniu mają się bić o europejskie puchary ale na razie tylko Inter ma realną szansę na zrealizowanie tego celu. Rzymianie po dobrym początku sezonu regularnie spuszczali z tonu głównie za sprawą kontuzji i kochanej przez wszystkich
LE teraz wreszcie mogli odpocząć oraz wyleczyć najlepszych graczy. Mając do dyspozycji wszystkie swoje armaty Lazio nie będzie miało problemu z wpakowaniem bramki gościom, którzy przyjadą bez Matiego, Campagnaro oraz Chivu, nie muszę chyba mówić, że są to bardzo ważni gracze przy grze defensywnej. Skoro Inter nie będzie miał kim bronić to nie zostanie im nic innego niż atakowanie... a to wychodzi im bardzo dobrze Guarin rośnie na nową gwiazdę
Serie A, do tego Palacio, Nagatomo i mamy ekipę która może rozmontować każdą obronę w lidze. Jak oni zawiodą zawsze będzie do dyspozycji wracający po kontuzji Milito, także tutaj również nie powinno być problemu ze zdobyciem bramki.
Ako: [4,27]
Stawka:
15 J PW: 49,2 J
Kupon 2
#4 Real Madryt - Celta Vigo,
Typ: over 2,5 @ 1,22
#5 Milan - Atalanta,
Typ: over 1,5 @ 1,25
#6 Lazio - Inter,
Typ: over 1,5 @ 1,33
#7 Vallecano - Villarreal,
Typ: over 1,5 @ 1,25