>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

"Genialne" analizy NBA i poziom działu - dyskusja

Gucci Mane 30,2K

Gucci Mane

Forum VIP
Nie będziemy rozmywać tematu w dziale NBA, więc zakładam temat tutaj i chętnie dowiem się co inni o tym myślą.
Dział NBA stał się w ostatnich czasach patologią tego forum. To co wyczyniają niektórzy ludzie typu cybul100, deps83 czy Bukovina to po prostu przegięcie. Nie każdy musi być znawcą koszykówki żeby typować w dziale, ale jak wytłumaczyć typy, które są podparte analizami &quot;bo tak czuję&quot;, &quot;liczę&quot; itd. Stawianie na undery/overy z życzeniowymi &quot;analizami&quot; to już conocna norma. Dzisiaj pan Bukovina przebił wszystko dodając analizę do typu na pierwsze punkty w meczu. To tak, jakby dodać typ na to, kto zacznie mecz w piłce nożnej i pisać do tego analizę.
Dział NBA jest cholernie wartościowy bo jest w nim dużo osób, które kumają ligę i dzielą się ważnymi spostrzeżeniami. Ale te posty giną wśród &quot;analiz&quot; z czapy jak te powyżej opisane, gdzie niektórzy nawet nie potrafią poprawnie napisać nazwy drużyny czy nazwiska zawodnika. Czy naprawdę nic nie można z tym zrobić? Dlaczego nikt nie dba już o poziom tematu jak było to kilka miesięcy temu?
Czy nikt nie może wytłumaczyć tym osobom, że życzeniowe typy mogą podawać w swoim temacie zamiast zaśmiecać dział &quot;analizami&quot; bez żadnych argumentów? Parę razy nie wytrzymałem i skomentowałem wyczyny tych osób i po wbitych punktach reputacji widzę, że wiele osób się ze mną zgadza. Jest szansa żeby ktoś złapał to za przysłowiową mordę? Czy nadal w temacie będą dominować idiotyczne &quot;analizy&quot; na siłę, pośród których gubią się naprawdę wartościowe informacje?
Przeciętna analiza w dziale NBA w obecnych czasach:
Linia dla mnie ciut za wysoko jest na chwile obecna. Licze tutaj na postawienie wyższych warunków w defensywie przez Heat oraz niższej skuteczności w rzutach w stosunku do ostatnich pojedynków obydwu zespołów gdzie sypnęli po 120/114 pkt każda z wyżej wymienionych drużyn.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Temat analiz był tu już poruszany na forum nie raz.
deps83 całe 13 postów, Bukovica 36, cybul100 ostatni post na forum dał 25 listopada, nic w dziale NBA (jeden wpis coś tam o Eurolidze).
Myślę, że nie ma co burzy robić. Każdy kto ma choć odrobinę oleju w głowie to oleje słabe analizy, ja nawet nie czytam czegoś gdzie widzę napis STS, Fortuna, czy Totolotek.
Druga sprawa wygląda tak, że takiemu userowi można dać ignora i nie widzieć jego wpisów. Jesteśmy na forum bukmacherskim więc zdania zawsze będą podzielone typami za i przeciw.
W każdym dziale znajdzie się słaba analiza, czy analiza po tabelce, statystykach itd. Nie każdy użytkownik forum jest zobowiązany do bycia przecież ekspertem, wiele osób podaje tylko typy np. z powodu Konkursu Typy Dnia i wkleja je później w działy.
Do tego nie piętnujmy tak analiz osób które ledwo napisały 10-30 wpisów, każdy od czegoś zaczynał, na początku zawsze jest &quot;kulawo&quot;. Kto wie czy z czasem takie osoby nie staną się ekspertami, dajmy im szanse.
;)

Do góry Bottom