>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gemy/Tennis

K 116

kopakos

Użytkownik
Witam,
Naszła mnie pewna refleksja, lecz nie jestem w stanie tego sprawdzić osobiście, ponieważ zdarzenia takie występują zbyt rzadko i byłaby to gra długofalowa, a w zbyt krótkim okresie niemiarodajna. Może ktoś posiada stronę internetową, na której będą statystyki OVEROWE meczy tennisowych, ale tylko dla spotkań w których linia wynosiła 14.5 bądź 15.5
Linia 14.5 jest spotykana ekstremalnie rzadko, tylko kilka razy w przeciągu ostatnich ~6 miesięcy trafiłem w bet365 na taką linie przy kursie 1.70+. Od razu dodam, że nie interesują mnie mecze Williamsowej, bo tam ta linia akurat jest spotykana częściej.
Linia 15.5 jest już o wiele częściej spotykana, średnio 1 typ co 3-4 dni będzie w challengerach do zagrania.
Pozdrawiam,
Kopakos

K 116

kopakos

Użytkownik
Jako że nikt nie posiada statystyk, zacznę samemu odnotowywać spotkania i po około 150 typach będę mieć zarys skuteczności. Wszystkie typy z b365, jeżeli jakiś był by z innego, to dopiszę. Typy rozliczać będę poprzez edycję, a nie cytowanie, ponieważ robi to lekki zamęt. Pozdrawiam.
1# Joao Sousa v Pedro Dumont over 15.5 @ 1.61 ⛔ 15
2# Ilya Ivashka v Alexander Dubrovin over 15.5 @ 1.80 ⛔ 12
3# Lorenzo Frigerio v Jesse Ross over 15.5 @ 1.80 ✅ 20

K 116

kopakos

Użytkownik
5# Micke Kontinen v Sergey Dyakonov over 14.5 @ 2.10 ⛔ 14
6# David Souto v Luis R. Sanchez over 15.5 @ 1.72 ⛔ 15
7# Julia Jung v Ximena Hermoso over 15.5 @ 1.66 ⛔ 15
Edit: Takiego pecha to chyba dawno nie miałem. Na 3 spotkania - 3 z sumą gemów o 1 niższą niż linia...

K 116

kopakos

Użytkownik
Granie czegoś takiego nie ma sensu. Sprawdzając graczy na tennisexplorerze i szukanie spośród tych niskich overów ludzi którzy dają radę ugrać w przegranych meczach chociaż te 4-5 gemy graniczy z cudem. Większość tych zawodników ugrywa po 1-2 gemy. Granie czegoś takiego może i by miało większy sens gdyby kursy nie były zaniżone. Zastanawiam się czy już nie lepiej by było grać undery... To tyle, temat do zamknięcia.

Do góry Bottom