>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gem Over

M 0

marcini

Użytkownik
Zaczynają mnie śmieszyć te wyniki piłkarskie. Żeby trafić lepiej sobie rzucać zwykłą kostką. Mi nie pomagają żadne typy ani programy wspomagające. Dla mnie to jest tylko już zabawa w ustawianie wyników. Co wy na to?

B 4

bongo84

Użytkownik
a my na to ze Ty bzdury piszesz. Pewnie jestes czlowiekiem ktory puszcza tasmy na ,,pewniaki&#39;&#39; takie jak real, barca, inter itd po kursach 1,3 i stad pewnie Twoja flustracja.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Po co programy, tym bardziej kogoś typy. TY obstawiasz ty decydujesz. Pomyśl przed meczem poczytaj statystyki i na własny rozum oceń szansę , raz trafisz raz nie. To jest hazard o czym pewnie wiesz , a on rządzi się własnymi prawami.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
troche racji ma bo wyniki ostatnio są dosyć mało przewidywalne no ale nie jest to spowodowane ustawianiem lecz raczej wyrównującym się poziomem footballu i nie tylko na świecie

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
poziom się wyrównała fakt ale wyniki nie są aż tak nieprzewidywalne, wo gule trzeba sobie zdać sprawę że takie drużyny jak Real Madryt (nawet po tych galaktycznych wzmocnieniach), Barcelona, MU czy Inter (który dzieli i rządzi w Serie A) nie będą wygrywać meczy za meczem nawet jeśli kursy na nich są po 1,20/1,30 zresztą to że drożyna nie przegrywa jakiś długi czas to może nawet, chociaż nie jestem pewien wpływa na obniżenie kursu przykładem może być mecz Barcelona (jeszcze w lidze nie przegrała) vs. Villarreal (2.1.10) na barce jest w tej chwili 1,32 chociaż gra z klubem który na 11 ostatnich spotkań po miedzy sobą 3 razy wygrał z nimi na wyjeździe i 3 razy zremisowała klubem na poziomie który jest w stanie z nimi nie przegrać, jeśli dobrze przeanalizować spotkania sprawdzić historie spotkań to można wykluczyć niespodzianki chociaż ostatnio jest ich coraz więcej

Do góry Bottom