>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gdzie zginął temat STARBETU??

Status
Zamknięty.
bodi 70

bodi

Użytkownik
widze że na Forum zginał ten temat ,nie wiem tylko dlaczego..sprawa tych bonow itp jeszcze nie zakonczona....Firma zaczyna chyba padac po tych bonusach ..zlecilem wyplate 24.11 i do dzis kasy niema czesto pisalem tam i nie chceili za bardzo odpisywac , a jak odpisywali to podawali mi coraz to inne daty ze wysłali kase...w koncu w ub. piatek zadzonilem do nich pogadalem po niemiecku z gosciem i on twardo twierdzil ze kasa najpozniej do wtorku bedzie i nie bylo.....więc drugi raz zadzwonilem we wtorek i gosc dalej twardo twierdzil , ze pieniadze poszly..ale nie w tym czasie co mowił wczesniej a dzien pozniej .....i co dzis czwartek ,a kasy jak nie bylo tak niema!!!
A ten bonus 50% co daja to zauwazcie ze po kliknieciu w niego od razu przerzuca na depozyt!...a niby o warunkach to gdzie mozna sie dowiedziec tego bonusa ....do jakiej kwoty i obrot... ????NIESTETY ONI BYLI OK ALE CHYBA PADAJĄ!
Ma ktos jeszcze taka sytacje ze czeka na wyplate? napiszcie ile juz czekacie i co wam odpisuja itp

W 0

wieczmen

Użytkownik
ja wlasnie zlecilem wyplate kasy, poczekamy zobaczymy, zleicilem wyplate i od razu przyszedl meil ze oni zlecili wyplate, mam nadzieje ze kasa przyjdzie, bo jest to calkiem fajna sumka!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom