>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gdzie wpłacić na początek pieniążki :P

K 0

kosa46

Użytkownik
Chcę wpłacić około 200zł do jakiegoś buka w grę w chodzą Gamebookers, Betsson, Sportingbet, Unibet, Bet365 W którym buku dostane największy bonus powitalny, w którym są największe kursy, i w którym jest najbardziej rozwinięta oferta?

tbm 642

tbm

Forum VIP
Jesli chodzi o bonus powitalny to bodajze na najwiekszy mozesz liczyc w Bet365 ;)

i ogolnie jesli chodzi o kursy, oferte zakładów to bet365 chyba najlepiej sie prezentuje.

zaraz za nim wyróżniłbym bukmachera Unibet, ktory moim zdaniem jest również bardzo dobry.

natomiast nie podobają mi się Sportingbet oraz Gamebookers.

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
1. bet365
2. unibet
3. sportingbet
ta trojka jak dla mnie rządzi jeśli chodzi o ofertę/obsługę ;)
aczkolwiek polecam mieć konta u kilku buków, często różnice w kursach są spore. Expekt ma zazwyczaj dobre kursy choć oferta jak dla mnie średnia ;)

kochan 0

kochan

Użytkownik
Z tych, które wymieniłeś kierowałbym się w strone Bet365, zresztą tak jak napisał TBM ten bukmacher jest godny polecenia.

daimler 14

daimler

Forum VIP
no to masz dylemat... są to najlepsi bukmacherzy na rynku, więc wybór nie jest łatwy.
Graj w bet365 jest dobry,nie mialem z nimi żadnych problemów. z czasem moze skorzystasz z usług pozostałych buków.

D 0

donkamillo

Użytkownik
Ja gram w Unibet i nie ma żadnych komplikacji ale:
Jak dla mnie dość mało przejrzysta strona, w niektorych godzinach baaardzo muli sie serwer i strona sie wolno wczytuje.

Do góry Bottom