>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Gdzie wpłacić 500zł NBA i NHL???

Status
Zamknięty.
nbanhl 0

nbanhl

Użytkownik
Witam!

Zamierzam zdeponować 500 zł u jakiegoś buka (oprócz Expekt,Bwin,BAH) ,aby grać przeważnie single i duble z NBA lub NHL. Czytałem już masę postów dotyczących konkretnych buków i ogarnia mnie coraz większa konsternacja. Nie wiem na jakiego się zdecydować.

Mam zatem do Was pytanie, u jakiego buka ulokowalibyście pieniądze na moim miejscu (w każdym mam szanse na ewentualny bonus, bo podaję całkiem nowe dane osobowe i mam inny adres IP). Dodam, iż najbardziej interesują mnie:

-- dość dobre kursy na NBA i NHL (wystarczą takie koło średniej na rynku, niekoniecznie muszą być najwyższe),
--niezbyt wielki obrót kwoty+ewentualny bonus (6krotny obrót odpada...)
--polska waluta przy obstawianiu zakładów i oczywiście przy wpłacie
-- niezbyt wysokie limity minimalnej wypłaty na konto bankowe (żadne inne wypłaty nie wchodzą w grę. Np w bet365 na stronie pisze że minimalna wypłata na konto to 400zł...to odpada.)

Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc, i podanie wg Was najbardziej zblizonego do wymagań buka internetowego.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Niedługo codziennie każdy będzie zakładał taki temat. Masz forum. Bukmacherów jest sporo. O każdym napisane. Poczytaj i wybierz.
Jak każdy zakładałby temat to z forum zrobiłby się śmietnik.
Poza tym już chyba byłeś zainteresowany graniem w pinnacle.
Pytanie odnośnie wpłaty w PLN
Temat zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom