0 kuba121 Użytkownik Czerwiec 11, 2008 #1 Dostałem bonus, który muszę obrócić trzy razy. Czy mogę jakoś sprawdzić, czy został już obrócony i czy mogę już przelać kasę?
Dostałem bonus, który muszę obrócić trzy razy. Czy mogę jakoś sprawdzić, czy został już obrócony i czy mogę już przelać kasę?
2,8K vader Forum VIP Czerwiec 12, 2008 #2 Dostałem bonus, który muszę obrócić trzy razy. Czy mogę jakoś sprawdzić, czy został już obrócony i czy mogę już przelać kasę? Kliknij aby rozwinąć... Najlepiej napisz do supportu. Jak Ci odpwiedzą ile masz obrotu to będziesz miał pewność 100% czy możesz już wypłacić.
Dostałem bonus, który muszę obrócić trzy razy. Czy mogę jakoś sprawdzić, czy został już obrócony i czy mogę już przelać kasę? Kliknij aby rozwinąć... Najlepiej napisz do supportu. Jak Ci odpwiedzą ile masz obrotu to będziesz miał pewność 100% czy możesz już wypłacić.
0 kuba121 Użytkownik Czerwiec 14, 2008 #3 Dzięki Vader za odpowiedź. Mam jeszcze pytanie co do zakładów Euro 2008 – Drużyna: Najlepszy Strzelec. Jak się ma sprawa, w przypadku gdy dwóch zawodników danej reprezentacji będzie miało równą ilość bramek?
Dzięki Vader za odpowiedź. Mam jeszcze pytanie co do zakładów Euro 2008 – Drużyna: Najlepszy Strzelec. Jak się ma sprawa, w przypadku gdy dwóch zawodników danej reprezentacji będzie miało równą ilość bramek?
9 dawidm Użytkownik Czerwiec 14, 2008 #4 zakład był dwudrogowy z tego co pamiętam, więc pewnie zwrot ;]