>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gdzie pracujesz ? Uczysz się ?

groven 2,2K

groven

Forum VIP
W tym temacie każdy niech napisze gdzie pracuje, ile zarabia, gdzie chodzi do szkoły lub na studia itp.

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Aktualnie się nie uczę bo mam wakację ???? skończyłem właśnie liceum i mam zamiar iść na Politechnikę na budownictwo lub informatykę ????

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Ja skończyłem liceum i czekam na wyniki matur.
Jak Bóg pozwoli, ide na Politechnike do Poznania albo na UAM na gospodarke przestrzenną.
A obecnie, we wakacje rozwoże ulotki po wioskach w okolicy Ostrowa Wielkopolskiego, 40 zł dniówka (8h)

buzero 59

buzero

Użytkownik
Firma LOBBY meble - kierownik d/s inwestycji;
Wyposażam inwestycje w meble od A do Z...
Zarobków nie ujawniam bo tego się nie powinno robić...

airborne 105

airborne

Użytkownik
RTV EURO AGD - Doradca Klienta
Średnie Zarobki:: --&gt; minimum 1600zł - 2000zł na rękę
Zalezy od miesiaca....jednak trzeba niezle sie naprodukowac....i znosic czasem Mobing...niestety taka placówka..skąpa....fałszywa....i beznadziejna....(ceny dobre...to jedyny atut)...dają specjalnie wysoki plan zebysmy go nei wyrabiali przez co zamiast zarabiac po 2500zl to zarabiamy tyle ile zarabiamy.....:/
.....
Ale znalazłem coś lepszego i przechodze od wtorku do......... ????

---------------------
Getin Bank :cool:
MObilny Doradca Klienta
Zarobki Podstawa: 2500zł Brutto
Premia: 2% od sprzedanego kredytu -&gt; 4% od sprzedanego kredytu w przypadku wyrobienia Planu. (Plan 200 tys złotych miesiecznie)....

Zaczynam od Wtorku :grin:

I mam nadzieje, że to duży krok w przód....

betheone 188

betheone

Użytkownik
Górnik w KGHM-ie, praca na przodku, ciężka, co chwilę coś leci koło łba, ale zarobki i dodatki na poziomie, więc nie narzekam. Umowa na 25 lat, jeszcze trochę mi zostało. :p

money 52

money

Użytkownik
Aktualnie dorywczo przy papie itd na dachu ???? ,9 zl/h na reke,skonczylem technikum mechaniczne,a studia zalezne od matury z maty...

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Hydraulik po staremu ale teraz to zwie się tak Monter Instalacji Wodno -Kanalizacyjnej i Centralnego Ogrzewania jak ktos ma jakieś pytania odnośnie tych spraw tzn remonty lub budowa domu (z jakiego materiału robić, jak i co) chętnie pomogę.

Pracuję po Gimnazjum bo praktyki w Zetce tez się liczą do stażu, skończone Technikum Budownictwa po maturce chodziłem na inżyniera budownictwa a tam hmmmm podstawa fizyka i matematyka więc sie poddałem :razz: może kiedyś tam jeszcze wrócę;)

Do góry Bottom