>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gdzie na rower ?

S 0

szaw

Użytkownik
Jakie są Wasze ulubione miejsca na rower ? Gdzie jeździcie najczęściej ?

Być może jest ktoś z mojej okolicy. Jest tu ponad 500 km tras rowerowych w moim regionie, wszystkie są na tej stronie http://www.rowery.subregion.pl Można je wszystkie podejrzeć na zdjęciach :mrgreen: Sprawdź czy warto przyjechać na Śląsk.

Nie stój z boku, pomóż tworzyć regionalną społeczność rowerową na forum rowerowym www.rowery.subregion.pl/forum :grin:

Pozdrawiam rowerowo!

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Jeżeli lubisz górskie asfaltowe drogi o ciężkich podjazdach to Góry świętokrzyskie.

Znam jedną trasę idealnie nadającą się na Tour De Pologne. Ciężkie podjazdy, 2 zjazdy i znów bardzo ciężkie 2 podjazdy ;) w sam raz jak chcesz się wyżyć. Przy okazji masz do zobaczenia 2 rzeczy. Park Narodowy, Centrum usług satelitarnych (obiekt niby ściśle tajny ale co tam :jezora: )

Długość trasy zależy od tego którą wersję wybierzesz ;)

wersja 1
średnia: długość ok 10-13 km

wesja 2
ciężka długość 18-20 km

Polecam ????

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
hehe jak chcecie se tak spokojnie, rekreacyjnie pojezdzic to wybierzcie sie do Holandii, tam sie super jezdzi bo nie ma prawie wogole gorek. Holandia jest w wiekszosci terenem nizinnym wiec sie nie zmeczysz. Pozatym tras do jezdzenia tez tam jest w 3 i troche, nie to co u nas :p

a ja na rowerze to jezdze jedynie czasem do toto-mixa jak mi sie na piechote nie chce isc :]

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
a mi rower rozpie... rozwalił się jak miałem 11 lat i nie potrafiłem go naprawić... leży do tej pory rozwalony... napraw mi go to też sobie pojeźdze :jezora: jednym słowem - rower nie lubi mnie a ja go... jak to napisał kiedyś mój wpół inteligentny kolega

A 2

areklipno

Użytkownik
polecam Pojezierze Dobrzyńskie szczególnie na północ od Lipna w strone Obór, Rypina - przepiękne krajobrazy - wiem co mówie bo rowerem już prawie 6 tys. km zrobiłem a mam dopiero 18 lat i nie jestem kolarzem ????

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
nie chce się chwalic ale mam 16 lat a zrobiłem kupę więcej kilometrów. Jak kupiłem licznik 7 lat temu to się jexdziło w wakacje czasem 50 km na dzien

W 2

wislak

Forum VIP
a ja sie pochwale ze zrobilem 50 km w wakacje w kwadracie 5x5 metrow ;d kolega mial robote przy płocie i tak mi zleciało jezdzilem w kolko i gadalismy z 3h ;d

A 2

areklipno

Użytkownik
ja na prostej mam rekord 49,5 km/h a z górki ok 64-65 (64,5 widziałem wiecej nie bo oczy mi łzawiły ????

a najwiecej w ciagu 1 dnia przejechałem 75 km

shaker 2

shaker

Użytkownik
a ja jechalem bmxem okolo 60 km/h na jednym kole z gorki oczywiscie ???? w szklarskiej porebie
tam sa najlepsze tereny ????
ale na DH :p

Do góry Bottom