>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gdzie można pograć w hokej ?

drakers9 16

drakers9

Użytkownik
Witam, można gdzieś na terenie dolnegośląska pograć w hokej na lodzie ? są jakieś amatorskie drużyny?, piłkarskie są w każdej wiosce, ale o hokej ciężko :p(mój poziom - inwalida)

drakers9 16

drakers9

Użytkownik
jeździć raczej tak w miare jezdze od biedy, ale poziom hokeja - inwalida, bo jeszcze nigdy nie grałem oprócz na kawałku nieudanego lodowiska na podwórku.
PS nie dawaj rad - zostań przed TV - bo to chyba najgorsze rozwiązanie ;)
a i dzięki za link, zaraz poczytam co to jest :p

odi 2,3K

odi

Forum VIP
PS nie dawaj rad - zostań przed TV - bo to chyba najgorsze rozwiązanie
Bez zaawansowanej jazdy na łyżwach wzięcie się za hokej może się skończyć tragicznie. Nawet samo opanowanie płynnej jazdy i każdego jej elementu nie gwarantuje udanego podejścia do gry w hokej (nogi bardzo ciężko połączyć z rękami, jeśli się tego nie robiło od lat młodzieńczych).
Także szlif jazdy, a gdy będzie już na poziomie bardzo dobrym można spróbować np prowadzić krążek ???? Zdziwisz się jakie to trudne, jechać z krążkiem do przodu na odpowiedniej prędkości. Trening czyni mistrza, także jak uda Ci się przebrnąć ciężkie początki można myśleć co dalej ????

drakers9 16

drakers9

Użytkownik
Wiesz co, żeby jeszcze było gdzie te początki robić ..., ale jak zamykają orlika z powodu braku zimy, to raczej w PL nic sie nie polepszy przez następne lata.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
orlika z powodu braku zimy
Serio gdzieś w PL brakuje zimy ? ????
Nie wiem, w moich okolicach zimowe orliki funkcjonują w najlepsze. Ale faktem jest że przydałoby się zwiększenie liczby lodowisk. Co do zagadnień związanych z tematem polecam youtube, wiele filmików instruktażowych zarówno co do jeżdżenia na łyżwach jak i samego hokeja.

drakers9 16

drakers9

Użytkownik
Chodziło mi o orlika &quot;letniego&quot; :p, którego zamknęli chyba w połowie listopada, z powodu ostrej zimy, której nie było, dopiero w styczniu może raz spadł śnieg no i teraz się pojawiły troche mrozy, a zimowych orlików to w ogóle nie ma :p
a Ty pykasz coś w hokejka ? ???? skąd jesteś ?

B 0

broadway

Użytkownik
no wlasnie gdzie mozna pograc, w moim przypadku to jedynia na jakims jeziorze lol a tak na serio to w obrebie 200km niema zadnego prawdziwego lodowiska :/

drakers9 16

drakers9

Użytkownik
nie no w 200 km coś by się znalazło :p, ale w hokej to naprawdę jest ciężko o same lodowisko, można zawsze wynając, ale liczą sobie jak za zboże, a jak już zdobędziesz, nawet sam sobie zrobisz na podwórku to nie ma z kim grać, przynajmniej u mnie nikt nie chce w to grać :p bo tylko piłka nożna się liczy :p

Do góry Bottom