>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gdzie i jak zacząć?

C 0

chmarcoch

Użytkownik
Witam!
Czy są w Internecie zakłady, które tak naprawdę nie sprawdzają w żaden sposób wieku użytkownika przy wpłatach i wypłatach. Bo siostra powiedziała, że nie będzie mi udostępniać konta i danych do &quot;hazardu&quot; :zoltakartka: a o mamie czy tacie nie wspomnę. Wiem, że bet and win sprawdza, a poza tym wiele osób narzeka, a ja myślałem, że jest najlepszy. Myliłem się. Dużo osób chwali sobie BetGun-a ale mówi, że mało jest tam kursów. Czy w sezonie są dostępne takie ligi jak Słowacja, Węgry, Słowenia. I gdzie najlepiej założyć konto mi, jako osobie niepełnoletniej? Takie, żeby nie płacić za prowadzenie, nie wymagano regularnych wpłat, no i najlepiej, żeby karta była za free, albo na jak najlepszych warunkach ????
Jednym zdaniem: jaką stronkę mi polecicie jako niepełnoletniemu, bo słyszałem, że gdzieniegdzie nie sprawdzają i jakie i gdzie konto założyć?
Z góry dzięki za Wasze mam nadzieję obiektywne opinie.
Czekam na odpowiedź.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jeśli nie korzystasz z bonusów to sporo buków nie żąda od Ciebie dokumentów np. expekt, bah, bet365, fonbet. Jak na początek to polecam expekt. Myślę, że na początek to bardzo dobry buk. Kursy bardzo dobre, oferta na piłkę nożną ( bo chyba to chcesz grać) dość duża.
Oczywiście należy pamiętać, że aby grać na zakładach bukmacherskich musisz mieć skończone 18 lat...

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
możesz założyć konto na mnie za powiedzmy 200 zł miesięcznie prowizji za to, że ja ukończyłem 18 lat, a Ty nie;] dżouk
a tak serio to jw, ostatnio grałem też w betdirect/stanjames i nie chcieli żadnego dowodu mimo freebeta ;] expekt faktycznie, do piłki na sam początek jak najbardziej ;] kursy bardzo przyzwoite ;]

radek03 90

radek03

Forum VIP
Ukończ 18 lat i graj
Wniskując po nickach i poziomie wypowiedzi niektórych użytkowników to baaaardzo dużo grających nie ukończyło 18 lat.

Wracając do tematu, to wielu buchmacherów nie prosi o weryfikację danych, ale musisz się liczyć z tym, że możesz mieć pecha i akurat ciebie sprawdzą i nie wyplacisz kasy.

duda 380

duda

Użytkownik
Możesz grać u naziemnych, tam raczej jak ludzi dużo nie ma tu będą Ci puszczać kupony. A jak skończysz 18 to wtedy weź się za internetowe :spokodfhgfh:

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Witam!
Czy są w Internecie zakłady, które tak naprawdę nie sprawdzają w żaden sposób wieku użytkownika przy wpłatach i wypłatach. Bo siostra powiedziała, że nie będzie mi udostępniać konta i danych do &quot;hazardu&quot; :zoltakartka: a o mamie czy tacie nie wspomnę. Wiem, że bet and win sprawdza, a poza tym wiele osób narzeka, a ja myślałem, że jest najlepszy. Myliłem się. Dużo osób chwali sobie BetGuna ale mówi, że mało jest tam kursów. Czy w sezonie są dostępne takie ligi jak Słowacja, Węgry, Słowenia. I gdzie najlepiej założyć konto mi, jako osobie niepełnoletniej? Takie, żeby nie płacić za prowadzenie, nie wymagano regularnych wpłat, no i najlepiej, żeby karta była za free, albo na jak najlepszych warunkach ????
Jednym zdaniem: jaką stronkę mi polecicie jako niepełnoletniemu, bo słyszałem, że gdzieniegdzie nie sprawdzają i jakie i gdzie konto założyć?
Z góry dzięki za Wasze mam nadzieję obiektywne opinie.

Czekam na odpowiedź.
poczytaj troszke forum i opinie innych userow na temat danego buka czy chca skan czy nie ???? i sie dowiesz ????

ale jest tak jak napisal Vader ze jak nei korzystasz z bonusow to zadko kiedy prosza o skan

krzysiek5680 12

krzysiek5680

Użytkownik
to załóż konto na siostre i nic o tym jej nie mów(wiesz chyba jak się siostra nazywa i kiedy się urodziła)jak będą chcieli skan to potajemnie weźmiesz dowód siostry i go zeskanujesz.

L 237

lookash

Użytkownik
mimo wszystko ja polecam betgun chociaż mają słabą ofertę (ale da się grać) to nie proszą o weryfikacje danych nawet jak korzystałem z bonusów...

ester 87

ester

Użytkownik
bah nigdy nie chciał ode mnie żadnego skanu, ani niczego takiego. zawsze wypłacałem bez problemu, ale wypłacałem na swoje konto bankowe, więc to może dlatego.

Do góry Bottom