>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gdzie i jak skarżyć bukmacherów???

S 1

stres

Użytkownik
Tutaj podajemy adresy gdzie mozna skarzyc bukmacherow za ich proby oszustw naszym kosztem. Mozna rowniez pisac co wam udalo sie wywalczyc poprzez takie skargi.

hydrogenium 0

hydrogenium

Użytkownik
jeśli chodzi o granie u buków internetowych to nie wiem czy możesz ich zaskarzyć bo w polsce w końcu jest to nie legalne a walczenie o swoje pieniądze by było równoznacze z przyznaniem się do złamania prawa. I o ile w polskich realiach jest to nie do wyegzekwowania to w takiej sytuacji mogli by się doczepić

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
W Polsce były kasyna online nielegalne ale wraz z wstąpieniem do Unii Polska przyjeła jej prawa i automatycznie są one legalne przy czym powstał nowy zawód krupier. czytałem o tym kiedyś. Ale fakt faktem to jest legalne.

G 46

ghs

Użytkownik
W Polsce były kasyna online nielegalne ale wraz z wstąpieniem do Unii Polska przyjeła jej prawa i automatycznie są one legalne przy czym powstał nowy zawód krupier. czytałem o tym kiedyś. Ale fakt faktem to jest legalne.
Bzdura.
Zawieranie zakładów na odległość (przez Internet), uczestniczenie w grach losowych i kasynach przez Internet jest w Polsce NIELEGALNE.
A krupierów w to nie mieszaj, bo w kasynach internetowych krupierów nie ma. Krupierzy są w Polsce w prawdziwych kasynach - te są legalne.

S 0

spike90

Użytkownik
W Polsce były kasyna online nielegalne ale wraz z wstąpieniem do Unii Polska przyjęła jej prawa i automatycznie są one legalne przy czym powstał nowy zawód krupier. czytałem o tym kiedyś. Ale fakt faktem to jest legalne.
Chyba oglądałeś obrazki w gazecie...
W polsce zabronili bukmacherki on-line bo państwo nie dostaje z tego zysków - proste.
Jest organizacja która się tym zajmuje, niestety nie potrafię sobie przypomnieć nazwy...

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
W Polsce jest sytuacja taka że nie można prowadzić ale grać można mniej więcej jest tu sprzeczność jak cholera. Ale ogolnie rzecz mówiąc obrazków się chyba ty naoglądałeś bo legalne są a prowadzenie kasyna online w Polsce wiąże sie z uzyskaniem dodatkowej licencji. Najpierw sobie poczytaj a potem pisz a nie jakies organizacje tu wywodzisz.
W sumie to jest zakręcone i teraz wyczytałem że nie może potem gdzie indziej że może ale licencja od innego państwa itp.
:podsumowując granie jest legalne a siedziba firmy nie może być w Polsce bo to pewne , ale można mieć firmę z licencją państwa zagranicznego należącego do UE.

G 46

ghs

Użytkownik
Matheenn, weź się ogarnij, dwie osoby Ci piszą, a Ty ciągle swoje.
Kodeks karny skarbowy:

Art. 107.
§ 1. Kto wbrew przepisom ustawy, regulaminu lub warunkom zezwolenia urządza lub prowadzi grę losową lub zakład wzajemny, podlega karze grzywny do 720 stawek dziennych albo karze pozbawienia wolności do lat 2, albo obu tym karom łącznie.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej uczestniczy w zagranicznej grze losowej lub zagranicznym zakładzie wzajemnym.

Przeproś, idź i nie grzesz więcej.

Do góry Bottom