>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gdzie i jak grać - dużymi stawkami? Ligi 2,3,4-rzędne.

I 0

ic3pl

Użytkownik
Witam,
ze względu na śmieszne stawki w Bwin - dla spotkań rozgrywanych w dalszych ligach (średnia maks. wygrana ~50 zł), prawdopodobnie zakończę z nimi współpracę i przeniosę się gdzieś, gdzie da się pograć i tu jest moje pytanie; kogo byście polecili?
Czytałem, że bukmacherzy azjatyccy, nie limitują tak szybko i dają pograć za większe stawki, nawet ligi 2,3,4 (o nie właśnie mi się rozchodzi w tym temacie). Miał ktoś z Was z nimi styczność i mógłby polecić konkretne strony? Ile wynosi tam, średnio - maksymalna stawka na zakład?
Pinnacle - daje również pograć, takie ligi?
Obstawiam zakłady pojedyncze o kursach: ~4, czasami ~5.
W jaki sposób gra, ta 0,001% osób, która regularnie wygrywa, wielkie pieniądze na zakładach i uczyniła sobie z buków, główne źródło zarobku?
Te limity (maksymalnej wygranej na dany zakład) są najbardziej wkurzające. W czołowych ligach krajowych (zależy jeszcze gdzie), nie ma raczej takich cudów - buki dają pograć (większe zainteresowanie klientów). No ale spotkań z nich, też za dużo nie ma w ofercie, z 90% wszystkich zakładów; stanowią mecze z lig 2,3,4- rzędnych.

Pozdrawiam

sven@ 808

sven@

Użytkownik
Jeśli chodzi o Pinka, z PL wychodzą i trzeba sobie ogarniać konta zagraniczne, &quot;na znajomych&quot; i dochodzą brokerzy i wtedy można sobie dalej kasę ciułać.

Do góry Bottom