>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gdzie grac??

K 0

karpiu2008

Użytkownik
Witam mam do Was wielka prozbe a chodzi mi dokladniej o podawanie zaufanych bukow bo mi sie juz pokonczyly ( chodzi o te buki z ciekawszymi promocjami typu 100%) a wiec gralem na Bwin , BAH , expekt , bet365 , stryyke , jetbull , gamebookers , betsson , sportingbet , partybets ...( mozliwe ze cos pominalem )
i dodam jeszcze ze najlepiej zeby mozna bylo przez MB wplacic kase
tak wiec prosze Was o pomoc
pozdrawiam :spokodfhgfh:

komarr 4

komarr

Forum VIP
betway, pinnacle (ale tutaj bez bonusu - szeroka oferta na sporty amerykanskie i sam ustalasz swoj line )

K 0

karpiu2008

Użytkownik
Komarr , dzieki za wypowiedz
jesli chodzi o betway to nie rozumie tej promocji w ogole ???? a pinnacle to wiem ale szukam czegos z bonusem

erka 1

erka

Użytkownik
A jesli mozna to ja mam troche inne pytanie... W jakim buku oprocz Expecta sa takie jakby promocje ze mozna obstawic jakies konkretne zdarzenia i w razie porazki zwracaja, albo innego typu, ze np dodaja wartosc kursu do wygranej itp..?

roy. 187

roy.

Forum VIP
W Expekcie sa super bonusy. Od 1wplaty do 150zl. A takze za polecenie przyjaciela 100zl, ilosc polecen nieograniczona.

K 18

klakson

Użytkownik
a co jest niedozrozumienia w promocji betway. Wplacasz np 100 i odrazu grasz zaklad za ta 100 ;P jak wygrasz masz kase + tokena ta wlasnie 100. I tego tokena grasz 1 raz po jakim chcesz kursie i ile wygrasz dopisuje sie do konta - ta 100. Troche pokrecilem ale moze sie skapniesz: P

Do góry Bottom