>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

gdy podpinam słuchawki do kompa strasznie buczą

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Tak wię xD pisze tu poraz kolejny z prośbą o pomoc za niedługo chyba będe musiał za nią jakiego browca komuś postawić :pP mam problem podpinam słuchaweczki do kompa takie od mp3 i nie bezpośrednio do gniazda słuchawkowego do kompa tylko w głośnikach mam wejście i strasznie one buczą nawet jak wycicze muzyke... słuchawki firmy creative model bodajże d630 czy można wyeliminować to buczenie ? ????

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
pierwszy raz podpiołem słuchawki a głośniki jakiś szajs apricorn tsunami coś tkiego ;p z subbuferem ... ale czapa bo rozwalilem słuchawki ;/ końcówke nie wiecie jak ją spowrotem zalutować mam 4 kable xD sory za blędy ale jestem jakby to powiedzieć &quot;ZMĘCZONY&quot; XD

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
najpierw udaj sie do sklepu elektrycznego i kup nowego jack 3.5mm (kosztuje grosze)
jak sciagniesz z niego obudowe to bedziesz miał 3 wyprowadzenia.
Jedno po srodku (największe) to masa, dwa pozostałe, to prawy i lewy kanał.
Masy są w tym Twoim przewodzie dwie (to jest ta żyła bez izolacji okalająca dwa kanały, kanały mają z regóły różne kolory izolacji) Masy (bo zwykle są dwie) musisz połączyć i przylutować do tego środkowego wyprowadzenia, kanały do tych bocznych.
Masa zazwyczaj ma kolor miedziany czyli ten drut bez oslony. Mam nadzieje ze masz do tego lutownice, cyne i reszte potrzebnego sprzetu ;)

a tab wogole to moja rada: kup nowe sluchawki bo kosztuja niewiele a szkoda roboty, chyba ze lubisz jak ja takie rzeczy ????

Do góry Bottom