>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gamebookers

kwik 0

kwik

Użytkownik
Dostałem w GB zwrot pierwszego zakładu, 30zł i jak ja mam to obrócić ?? Musze postawić 30zł na coś i tak 3 razy, czy np.10 razy po 3zł i tak 3 razy?? Niekumam tego jak ja mam to obrócić ????

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
A może po prostu napisz koledze, że musi postawić zakłady za łączną sume 90 zł i obojętnie czy puści 180 zakładów po 50 gr czy 1 za 90 zł a nie odsyłaj go do innych działów

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Czemu nie? Ważne tylko żeby łączne ako wynosiło 1,60.

I tak na przyszłość to postaraj się bardziej konkretnie nazywać temat. Bo nie wszyscy z tego forum są wyrozumiali.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Boshe ludzie czytajcie. Tam wyraźnie pisze jak wół :!: Zakłady live oraz gra w kasynie i automatach losowych nie liczą sie do obrotu. Czyli wynika z tego że musisz tylko i wyłącznie grać na zakładach sportowych i nie musi to być 1 X 2 możesz każdy inny zakład (ilość goli, wynik 1 połowy, dokładana ilość goli, strzeli nie strzeli itp itd....)

R 0

.robert

Użytkownik
yghm :]

Nie moge zrozumiec jednego ???? W jaki sposob otrzymam ten zwrot ?
Najpierw postawie zakład a kiedy zostanie roztrzygniety to dostane ten bonus ?
Czy przed zakładem mam sie zdecydowac czy przyjmuje taki bonus lub nie ? (tak jak np. w betgun, tam przy pierwszym depozycie mialem informacje chcesz wziac udzial w tej promocji ?)

banji 13

banji

Forum VIP
yghm :]

Nie moge zrozumiec jednego ???? W jaki sposob otrzymam ten zwrot ?
Najpierw postawie zakład a kiedy zostanie roztrzygniety to dostane ten bonus ?
Czy przed zakładem mam sie zdecydowac czy przyjmuje taki bonus lub nie ? (tak jak np. w &lt;u&gt;Betgun&lt;/u&gt;, tam przy pierwszym depozycie mialem informacje chcesz wziac udzial w tej promocji ?)
Zwrot stawki następuje po rozstrzygnieciu zakładu i z tego co pamiętam nie ma żadnego zapytania czy chcesz przystapić do promocji czy nie ( ale tego już na 100% nie jestem pewien, bo dawno przerabiałem ten patent :jezora: )

Pozdro

R 0

.robert

Użytkownik
jeszcze sie ich dopytam ???? ale spoko ???? walne zaklad za 40 dyszki jak wygram to niech sie... :p:p jak przegram biore zwrot ????

Do góry Bottom