>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Gamebookers --> Moneybookers --> Big Błąd :(

getosk8 0

getosk8

Użytkownik
Witam! Zarejestrowałem się w portalu Gamebookers.com i chciałbym wpłacić tam pieniadze... Tranzakcje zaczynam na stronie Gamebookers.com ktora nastepnie przekierowuje mnie na Moneybookers... Wpisuje hasło i maila a gdy chce zapłacić wyskakuje mi komunikat: &quot;Transakcja zablokowana Państwo nie mogą doładować konta innych osób!&quot; Na koncie mam 39.64 a do Gamebookers chce wplacic 39 PLN... Dlaczego nie mogę wpłacić tych pieniędzy? Czy to może być zależne od Gamebookers? Prosze o jak najszybszą odpowiedź...

daimler 14

daimler

Forum VIP
Siema :wink:

Czy dane jakie podałes w Bukmacherze Gamebookers sa takie same jak w podawane przy rejestracji w Moneybookers :?:

getosk8 0

getosk8

Użytkownik
Dane są inne... Ale maile takie same... Napisalem do moneybookers, odpisali że to prawdopodobnie dlatego że maile się nie zgadzająi wiecej informacji powinienem uzyskac od GB... Tak tez zrobilem... Otrzymalem odpowiedz:

Szanowny Panie,

Dziękujemy za napisanie do nas. Wpłatę może Pan zlecić z naszej strony. Prosimy jednak się upewnić, że email adres na Pańskim koncie w Gamebookers jest taki sam jak email na koncie w Moneybookers. Jeżeli emaile te są takie same to prosimy o wyczyszczenie cache&#39;u Pana przeglądarki i spróbować ponownie. Aby to dokonać, należy:
1. Uruchomić przegładarkę internetową
2. Z menu wybrać Narzędzia&gt;Opcje Internetowe
3. Otworzyć zakładkę Ogólne i kliknąć Usuń pliki
4. Zaznaczyć opcję Usuń całą zawartość offline i kliknąć przycisk OK

Następnie należy wykonać te same czynności i usunąć ciasteczka (cookies).

Zrobiłem wszystko pokolei - dalej nic, probowalem innych przeglądarek - dalej nic... ???? ???? ???? Niech mi ktoś pomoże!!

Z góry dziekuje i pozdrawiam!

Do góry Bottom