>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

~Gaara~ byle na plus

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik
Cześć wam wszystkim.
Zaczynamy typowanie od dzis. Statystyki bede co tydzien jak na poczatek. Na początek nie mam ustalonego budżętu początkowego ani celu(byle na plus). Będę podawał type przeważnie z piłki nożnej, siatkówki i tenisa(z tego znam się chyba najlepiej). Pierwsze typy i przemyślenia już dziś.

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik

GILLES SIMON(+3,5g) - TOMAS BERDYCH 1,81 ✅
JERZY JANOWICZ(+2,5) - JANKO TIPSAREVIC 1,81 ✅
MICHAEL LLODRA - SAM QUERREY 2,01 ✅

Stawka: 25pln
AKO; 6,59
Ew: 164,62 -&gt;&gt; 90pln✅
Betsafe

GILLES SIMON(+3,5g) - TOMAS BERDYCH 1,81 6-4 6-4 ✅

Zacznę od tego ze obaj są w dobrej dyspozycji, Berdych w lepszej. Simon gra u siebie, pozatym w H2H ma bilans 4-2 z Berdychem( Dwa razy z nim wygrał na hali). A teraz co według mniej najważniejsze to ostatni turniej w tym sezonie oprócz MASTERS, ale w tym zagra Berdych. Simon gra u siebie więc będzie mega zmobilizowany. Natomiast Berdych to dla mnie 1 z 4 zawodnikow co mają szanse wygrać MASTERS(Opisze dokładnie o kogo mi chodzi podczas MASTERS). W związku z tym ze zaraz MASTERS, Berdych napewno będzie wolał sobie odpoczać przed turniejem mistrzow niż grać tu do końca, bo jak dla mnie ma realne szanse na wyjscie z grupy w tym roku. Dlatego gram na handicup gemowy na Simona.

JERZY JANOWICZ(+2,5g) - JANKO TIPSAREVIC 1,81 3-6 6-1 4-1 zwrot

Sytuacja podobna co do meczu opisanego wyżej. To będzie dla nich pierwszy mecz ze sobą. Janowicz w świetnej formie pokonał Murray 2-1. Jak wiadomo zaraz turniej mistrzów, więc pewnie Murray nie zagrał na maksa, ale i tak chwała Janowiczowi bo gra świetnie. Celem Tipsarevica na ten turniej było zakwalifikowanie się na turniej MASTERS. Co mu się udało, jak dla mnie nie ma żadnych szans na sukces końcowy, ale znalazł się tam i wiadomo ze bedzie grał na maksa, pozatym tam jest duża kasa do zgarniecia. Uważam ze tak jak wyzej Tipsarevic swój cel juz osiągnał i teraz odpadnie z Polakiem, żeby odpocząć przed MASTERS.

MICHAEL LLODRA - SAM QUERREY 2,01 7-6 6-3

Tutaj mamy mecz zawodników, co żaden nie zagra w MASTERS. Bilans dla Francuza 1-0. Jak wiadomo gdy LLodra jest w świetnej dyspozycji to może pokonać na hali nawet najlepszych. A w tym turnieju oczywiście jest świetnie mu siedzi serwis. Pokonal w nim Isnera i Del Potro 2-0(turniej mistrzów). Natomiast Querrey pokonal Djokovica 2-1 ( Ten odpuścił bo zagra w turnieju mistrzow) i Raonica 2-0. Tak naprawde zaden z nich nie pokonal zawodnikow w formie, oprócz tych co graja w turnieju mistrzów, ale to wiadome że odpuscili. LLodra w tym turnieju jest w lepszej dyspozycji, serwis siedzi mu wybitnie, pozatym gra na hali co uwielbia i przed swoja publicznością.

skorzystales z typow daj ✅

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik

GCB CENTROSTAL BYDGOSZCZ
- KS BUDOWLANI ORGANIKA LODZ 1,98 2-3
BROSE BASKETS - LIETUVOS RYTAS(+5) 1.9 84-78 ⛔ szkoda słów
TOULOUSE - NARBONNE 1,5 1-3

AKO; 5,64
Ew: 141,08 ⛔
Betsafe

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik

DANIEL BRANDS - JAN MERTL 1,40 ✅
GILLES SIMON - JERZY JANOWICZ 2,5 ✅
DAVID FERRER - MICHAEL LLODRA(+3,5) 2,85 ⛔
MANCHESTER UNITED - ARSENAL 1,70 ✅
TOTTENHAM - WIGAN 1,48 ⛔

Stawka: 40pln
AKO; 15,94
Ew: 637,55 ⛔
Betsafe

DANIEL BRANDS - JAN MERTL 1,40 3-6 7-6 6-2

Zaczynamy analize od mecze challenger. Turniej odbywa się w Niemczech co służy Brandsowi, bo gra u siebie i broni punktów z półfinału. Obaj zawodnicy sa w dobrej dyspozycji. Bilans H2H na korzyść Niemca 1-0. Jest także wyżej w rankingu o około 60 miejsc. Lepiej na hali czuje się jego przeciwnik, ale to nie będzie miało dziś znaczenia. Niemiec to po prostu zawodnik o klasę lepszy. Posiadający dobry serwis. Dlatego powinnien dziś bez problemu dostać bilet do półfinału. Kurs na niego nie najgorszy także nie najlepszy, ale ja to pobieram.

GILLES SIMON - JERZY JANOWICZ 2,5 4-6 5-7

I znów stawiam na Polaka tym razem nie handicup gemowy, ale że wygra mecz. Ogladałem wczoraj obaj mecze i lepiej prezetuje się Polak, choć napoczątku meczu z Tipsa widać było że jest spięty. Ze sobą jeszcze nie grali. Jak dla mnie to nie Simon wczoraj wygrał tylko tak jak pisałem we wcześniejszej analizie Berdych ten mecz puścił bo zaraz MASTERS. Simon niczym nie zaskakuje tylko przebija piłke, do siatki wogóle nie podchodzi, na Polaka to nie wystarczy. Polak dysponuje lepszym serwisem, widać u niego fenomenalne zagrania jak i banalnie zepsute proste piłki. Jednak główny atut, że gram na Polaka: lepszy serwis, kończocy forhend(czego Francuz nie posiada) no i te jego drop shoty co będą zmuszały francuza do podejścia do siatki(okupującego tylko końcową linię). No i ostatnio rzeczą jest agresja, Polak ją ma na korcie w przeciwieństwie do Francuza. Ja kurs 2,5 pobieram z pocałowaniem ręki.

DAVID FERRER - MICHAEL LLODRA(+3,5) 1,81 7-6 6-3

No i został tylko Ferrer, który pojedzie na MASTERS. Tak jak pisałem wczoraj LLodra jest w wyśmienitej formie. Jak dla mnie to taki jeździec bez głowy. Serwis i hura do przodu, ale jak widać gdy jest w formie to się sprawdza. Grali ze sobą juz 2 razy i 2 razy górą był Hiszpan. Na tej nawierzchni lepiej czuje się Francuz. Zaraz MASTERS i być może Ferrer dziś odpuści a może nie. Tak czy siak czy Ferrer będzie grał na serio czy nie to będzie miał niezwykle ciężko pokonać Francuza. Dysponującego atomowym serwisem. Uawżam że handicup powinien wejść bez problemu nawet gdy Francuz to przegra.

Skorzystałeś kliknij dzięki!!!

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik

ASK KS Siarka Tarnobrzeg - Czarni Slupsk 1.52 ✅
Cajasol - Valencia Basket 1.37 ✅
AS Cannes - Rennes 1.35 ⛔
Artland Dragons - Ulm 1.70 ⛔
Roberta Vinci - Nadia Petrova 1.80 ⛔
Nantes Reze - Paris 1.57 ✅
Chaumont Volley - Beauvais 2.35 ⛔
Idea Volley 2002 Bologna(+1,5s) - Imoco Volley Conegliano 1.56 ⛔

Stawka: 29pln
AKO; 49,51
Ew: 1435,79 ⛔
Betsafe

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik
Oto moje ostatnie kuponie z dużą ilościa zdarzeń, poźniej gram singel,double lub triple.

Jastrzębie - Bełchatów 1,4 ⛔
Wrocław-Sopot 1,40 ✅
UFA Ural -Dynamo Moskwa 1,5 ✅
Arkas - Fenerbahce 1,55 ✅
Trentino - Cuneo 1,30 ✅
Janowicz - Ferrer 1,50 ✅

AKO; 8,89
Ew: 312,93 ⛔
STS

#6 zmiana kuponu będąc w sts posłałem inny oraz posłałem w fortunie jeszcze jeden

Jastrzębie - Bełchatów 1,40 ⛔
Trentino - Cuneo 1,30 ✅
Moerser SC - TV Buhl 1,55 ✅
VC Grozny - Prikamye Perm 1,65 ⛔
Wozniacki, Caroline - Petrova, Nadia 1,30 ⛔
Bilbao - Malaga 1X 1,4 ✅

Stawka: 15pln
AKO; 8,47
Ew: 111.80 ⛔
STS

Jastrzębie - Bełchatów(-1,5s) 1,80 ⛔
Moerser SC - TV Buhl 1,55 ✅
VC Grozny - Prikamye Perm 1,55 ⛔
Wozniacki, Caroline - Petrova, Nadia 1,35 ⛔
Bilbao - Malaga 1X 1,4 ✅
Wrocław-Sopot 1,37 ✅
Gulbis - Brands 2,35 ✅
UFA Ural -Dynamo Moskwa 1,5 ✅
Trentino - Cuneo 1,25 ✅
Bilbao - Malaga 1X 1,46 ✅
Perugia - San Gustino 1,35 ✅
Saragossa - Obradoiro 1X 1,35 ✅
Fiorentina - Cagliari 1,57 ✅
Ferrer - Janowicz 1,44 ✅

Stawka: 15pln
AKO; 219.07
Ew: 2602,55 - &gt; przy jednym błędzie 132 ⛔
FORTUNA - zakład bezpieczny

DAVID FERRER - JERZY JANOWICZ 1,4 --&gt; 1,45 --&gt; 1,5( super ) 6-4 6-3 ✅
STS

Na temat tego meczu się troszkę rozpisze. Jak wiadomo gram na Hiszpana, więc analiza będzie troszkę pod niego, niektórych to skłoni żeby na niego zagrać a innych może do zagrania przeciw niemu.

Hiszpan: Jest 5 rakietą świata. Ma Hiszpan pecha, że grają w tym samym czasie Fedex, Djoko, Andy i Rafa, bo byłby 1 światowego tenisa. To największy walczak z całej stawki. Zawsze gra do końca. Od poniedziałku zaczyna się MASTERS( w którym obstawiam, że wyjdzie z grupy). Jednak to teraz nie jest ważne bo on tego meczu nie odpuści, bo to już ostatni mecz to już finał. Polak pokonał Simona, ale Ferrer to nie Simon, bo to już najwyzsza półka. Dziś w pierwszym secie obronił kilka bp z LLodra. Pokazał tym, że mu zależy i idzie po ten tytuł który tutaj wygra, tego jestem pewny.

Polak: Która jest rakietą, to nie mam pojęcia, ale napewno to material na pierwsza 10 o ile będzie dobrze prowadzony. A teraz po kolei jego atuty jak wcześniej wspominałem to serwis, forhend i drop shoty. Kogo on tu pokonał ?? Nie będę wypisywał wszystkich, opisze tylko 3 mecze. Andy Murray zagrał z nim wyśmienicie, ale prawda taka, że gdyby to był wielki szlem to Polak by odpadł, poprostu Brytyjczyk od poniedziałku ma jeden cel wygrać MASTERS i ma na to duże szanse. Tipsarevic jego głowny cel tego turnieju to było zakwalifikowanie się do MASTERS i tego dokonał. Więc jemu też szczególnie nie zależało na wygranie z Polakiem, lecz za to jak skreczował straciłem do niego szacunek. No i ostatni mecz wygrany z SIMON, tak jak przewidziałem. W tym meczu Polak pokazał klase i nikt nie powie że Francuz odpuścił, po prostu był gorszy. Widać jednak w meczach Polaka ż popełnia proste błedy.

Hiszpan dzisiaj wykorzysta każdy bład Polaka. Jedyną szansą na wygraną Polaka to serwis, musiałby mu siedzieć niemiłosiernie co i tak nie oznacza, że da mu to zwyciestwo. Kolejna sprawa to doświadczenie co napewno na korcie zaowocuje. Hiszpan to juz top topów i on takich meczy nie przegrywa, nie w finale. Kurs 1,4 na Hiszpana biorę z pocałowaniem ręki.

Dodam statystyke gry Hiszpana z serwismenami:

Ferrer - Isner 4-1
Ferrer - Karlovic 2-1
Ferrer - Berdych 5-3
Ferrer - Anderson 1-0
Ferrer - Cilic 3-1
Ferrer - Raonic 4-0

DANIEL BRANDS - ERNESTS GULBIS 2,85 --&gt; 2,5 --&gt; 2,35 (szkoda spadku) 7-6 6-2 ✅
STS

Nie mogę, no nie mogę przejść koło tego kursu obojętnie. Łotysz z Niemcem nigdy ze sobą jeszcze nie grali. Jednak to chyba Niemiec jest ostatnio w troszkę lepszej dyspozycji. Łotysz to dla mnie jeden z największych zmarnowanych talentów w tenisie. Parę lat temu zapowiadał sie super, ale jednak nic z tego nie wyszło. Głównie przez jego styl życia, ale nie bede się o tym rozpisywał. To zmarnowany talent, dysponuje natomiast dobrym serwisem. Niemiec także posiada dobry serwis. Na dzień dzisiejszy Łotysz w niczym nie jest lepszy od Niemca. Dodatkowe atuty dla Niemca to, że gra u siebie. Jak dla mnie to tu jest 45%-55% ze wskazaniem dla Niemca, dlatego nie mogę przejść obok tego kursu. Nię mówię żeby to grać grubo, ale za lekką stawkę można. Przecież to jest śmieszne, kursy są takie same jak w meczu Gulbis - Meffert. To po prostu trzeba wykorzystać.

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik
Podsumowanie po 7 kuponach

typy trafione/nietrafione: 20/14
kupony trafione/nietrafione: 1/6
typy podparte analiza trafione/nietrafione: 7/1
suma stawek: 189pln
suma wygr: 65
zysk/strata: 124 pln
yield: -65,5

Grupa A: Novak Djokovic, Andy Murray, Thomas Berdych, Jo-Wilfried Tsonga
Grupa B: Roger Federer, David Ferrer, Juan Martín del Potro, Janko Tipsarevic

Novak Djokovic: 2(jednak juz 1) światowego tenisa. Ostatnia dyspozycja bardzo dobra. Oczywiście nie biorę pod uwagę przegranej z Querrey. Z jednego powodu, to odpuszczenie prze tym turniejem. Rok temu miał kontuzje później niby ją wyleczył, ale widać było że jest nie w formie. W tym roku będzie chciał się zrewanżować i udowodnić kto jest najlepszy. Myśle że problemy z jego ojcem nie wpłyna bardzo na jego grę i skończy turniej w finale.

Andy Murray: 3 rakieta świata, dyspozycja także bardzo dobra. Wprawdzie przegrał z naszym rodakiem, ale znów przytocze że mu nie zależało na zwycięstwie jego cel to wygranie tego turnieju. Gdyby musiał to by z Polakiem wygrał. Andy już dorósł do wygrywania jak ostatnio udowodnił wygrywająć US Open. W przyszłym sezonie powinien być w top 2.

Thomas Berdych: 6 rakieta świata, dyspozycja dobra. Zasłużenie się znalazł w MASTERS. Grupe którą jednak wylosował jest dla niego za silna. Z Djokovicem ma bilan 10-1 w tył, natomiast Andy jest już mocny psychicznie i go nie zdoła pokonać(pozatym gra on u siebie). W jego zasięgu jest tylko Tsonga, którego powinien ograć i skończyć na 3 pozycji w grupie.

Jo-Wilfried Tsonga: 7 rakieta świata, która ostatnio jest ewidętnie w słabszej formie. Strasznie meczy swój serwis, a jak wiadomo aby powalczyć w tej grupie musi mu siadać idealnie bo odbierać piłki będą najlepiej returnujący zawodnicy(Djoko i Andy). Powinien skończyć rywalizację na 4 pozycji.

Roger Federer
: 1 ( jednak spadł na 2 pozycje) światowego tenisa, powoli zmierza do końca kariery. Co prawda jest jedynką, ale na obecną chwile nie będzie wstanie ograć Djokovica ani Murray a tym bardziej ich obu. Jednak aby z nimi zagrać to musi wyjść z grupy, a to czy wyjdzie to nie jestem przekonany. Tipse ogra napewno a później ...

David Ferrer: 5 światowego rankingu, jest w dyspozycji bardzo dobrej. W koćnu wygrał turniej w Paryżu w finale pokonując Polaka. Jak dla mnie to faworyt grupy, pytanie tylko czy wytrzyma to kondycyjnie. Chociaż nie takie nieraz maratony zawodnicy grali. Według mnie to wytrzyma i wyjdzie z grupy. To największy walczak i jest w bardzo dobrej kondycji psychicznej po wygraniu w Valenci a później w Paryżu.

Juan Martín del Potro: 8 rakieta świata, w dyspozycji bardzo dobrej. Wygrał ostatnio dwa turnieje. Pokonał nawet w Basel Federera. Zasłużenie znalazł się w MASTERS. Moim zdaniem powinien wyjsc z grupy razem z Ferrerem.

Janko Tipsarevic: 9 rakieta świata, dyspozycja słaba. Znalazł się tylko w MASTERS, ponieważ Nadal zrezygnował z powodu kontuzji. Powinien dostać od każdego zawodnika lanie. Nie będzie się liczył w tej grupie.

Jak dla mnie w turnieju zostaną rozegrane dwa finały, jeden mały a poźniej duży z tymi samymi zawodnikami. Mowa tu o Djoko i Andy. Jak dla mnie Brytyjczykto główny faworyt. Według mnie zawodnicy z grupy B są za słabi, aby wygrać wygrać ten turniej. Jak dla mnie odpadna w półfinałach. Co do grupy B to długo się zastanowiał kto z niej może wyjść, odrzucając Tipsarevica. Stawiam, że wyjdzie Hiszpan a kto z nim to daje Del Potro 60%.

Novak Djokovic - Jo-Wilfried Tsonga 2-0 1,5 Fortuna ✅

To powinno być spotkanie bez histori. H2H na korzyść serba 8-5. Novak oprócz tego, że jest zawodnikiem o wiele lepszym to jest w dodatku w bardzo dobrej dyspozycji w przeciwieństwie do Francuza. Francuz ostatnio strasznie męczy się przy swoim serwisie. Serb to zawodnik posiadający jeden z najlepszych returnów w stawce. Wykorzysta przez to słaba dyspozycje serwisową bez problemu i go wypunktuje. Serwis to jednak nie jedyny element gry, jednak na tą chwilę nie jest w stanie powalczyć w żadnym elemencie z Novakiem. 2-0 powinno wejsc bez problemu kurs 1,5 też dobry więc należy z tego skorzystać

Andy Murray - Thomas Berdych 1,42 Fortuna ✅

Wprawdzie w H2H jest 4-3 dla Czecha, ale to nie powinno to mieć dziś znaczenia. Andy Murray to zawodnik lepszy. Obaj posiadają bardzo dobry serw, jednak chyba Brytyjczyk lepszy. A return to już napewno ma lepszy od Czecha. Murray dorósł ostanio do wygrywania, udowodnił to wygrywając US open. Powinien dziś ograć Czecha bez większego problemu. Czech jest skazany w tej grupie na zajecie 3 lub 4 miejsca, uważam że jednak ogra Francuza bez problemu i zajmie 3. Ale na tą chwilę jest za słąby aby z niej wyjść. Jutro Brytyjczyk gra u siebie i pokaże Czechowi gdzie jego miejsce w szeregu.

Dubel: 2,13

Djokovic - Tsonga 2:0 1,5 ✅
Murray - Berdych 1,38 ✅
Bydgoszcz - Rzeszów 2 1,35 ⛔

Stawka: 100pln
AKO; 2,79
Ew: 245,52 ⛔
Fortuna

Djokovic - Tsonga 2:0 1,5 ✅
Murray - Berdych 1,38 ✅
Bydgoszcz - Rzeszów(-1,5) 2 1,70 ⛔
Siena - Milano 1X 1,47 ⛔
Strasbourg - Lyon 1X 1,55 ✅
Fenerbahce Ulker - Besiktas 1X 1,29 ✅
Mirnyi/Nestor - Lindstedt/Tecau 1,44 ✅
Karlovic - Berrer 1,46 ✅

AKO; 21,75
Ew: 478,50 ⛔
Fortuna

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik

Ferrer - Del Potro 2,25 ✅
Lacko - Bachinger 1,5 ✅
Meffert - Ram 1,57 ⛔
Sandro Ehrat - Jan Hernych 1,36 ✅

Stawka: 50pln
AKO; 7,23
Ew: 361,5 ⛔
Bet365

Ferrer - Del Potro 2,25 --&gt; tutaj pozwole sobie zacytować innego użytkownika, ponieważ się z nim zgadzam ✅

David Ferrer rozgrywa najlepszy sezon w swojej karierze i nie podlega to jakiejkolwiek dyskusji. W niedzielę osiągnął swój pierwszy tytuł Mastersa i moim zdaniem na dobre zadomowił się w top5. Wielu podejrzewam będzie sądzić, że te 11 meczów rozegranych w ciągu 16 dni ( 2 tytuły ) dadzą o sobie w końcu znać, ale ja wobec tego nie mam większych obaw, bowiem jest jednym z najlepiej przygotowanych fizycznie tenisistów z całej czołówki. A przechodząc do konkretów: w ciągu roku rozegrali 3 spotkania które Ferrer wyciągnął na swoją korzyść na każdej możliwej nawierzchni (clay, grass, hard). Jutro został jeszcze niezbyt szybki indoor hard, który powinien bardziej wpłynąć właściwie na korzyść Hiszpana jeśli chodzi o jego styl i dysponowany arsenał. Ferrer potrafi skutecznie &quot;mijać&quot;, jest regularny, łupie aż miło po krosie ze swojego fh ,umie wdać się w długie wymiany, które owocowały w korzystny dla niego rozrachunek chociażby na ostatni meczu podczas Wimbledonu, gdzie bez większych problemów wygrał to spotkanie z Argentyńczykiem 3:0. Jutro oczekuję podobnego scenariuszu i ilekroć Potro będzie walił silniej ze swojego forhendu, tym bardziej będzie skazany na wyciąganie ze strony regularnego Hiszpana. Jak już wspominałem H2H mówi bardzo wiele z ich dotychczasowego dorobku, szczególnie dwa ostatnie mecze, kiedy to Pics rutynowo zabiegał i unicestwił wielkiego Argentyńczyka. Poza tym ten mecz może mieć kluczowe znaczenie o wyjściu z drugiego miejsca w grupie dla obu tenisistów, tym bardziej że z Federerem jeden jak i drugi będzie miał o wiele więcej trudu, dlatego tutaj widzę jeszcze większą motywacje ze strony Davida. Reasumując; dla mnie większość czynników przemawia tutaj właśnie za starszym Hiszpanem i być może Potro słusznie jest uznawany za faworyta uwzględniając ostatni maraton Ferrera, ale jak już wspominałem - o to się nie obawiam zbytnio i uważam, że podejdzie do tego meczu bardzo dobrze przygotowany i jeszcze lepiej zmotywowany na czwarte zwycięstwo w ciągu 12 miesięcy z Ponym. Kurs bardzo dobry i ja w to wchodzę.

David Ferrer @ 2,36 [PinnacleSports]

Lacko - Bachinger 1,5 --&gt; tutaj pozwole sobie zacytować innego użytkownika, ponieważ się z nim zgadzam ✅

Lukas Lacko @1,55 Unibet

Gra u siebie, rozstawiony z numerem 1. Jest szybszym tenisistą od Niemca, przede wszystkim z większym arsenałem. Serwis też lekko po stronie gospodarza.
Ta nawierzchnia jest piekielnie szybka, jedna z najszybszych w tourze i każdemu, kto interesuje się tenisem wyróżnia się w sezonie.
H2H 4-1 i to w latach, gdzie Lukas był jeszcze młodzikiem, więc to dodatkowy handicap.
Sandro Ehrat - Jan Hernych 1,36 ✅
Meffert - Ram 1,57 ⛔

Analize napisze do obydwu spotkań. Obaj zawodnicy są o wiele lepsi niż ich rywale. Pokazuje to także ranking. Obaj może nie są w najlepszej dyspozycji, ale przystąpią do tego turnieju na maksa zmotywowani. Obaj rok temu zagrali tu w finale, więc bronią tutaj punktów. Uwazam że to ich zawodnicy sa od swoich przeciwników o klasę lepsi oraz że bronią tutaj punktów, to wystarczajace argumenty aby dziś na nich zagrać

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik

Kiel(-3,5)
- Flensburg 1,85 ✅
Hamburg - Lowen X2 1,75 ✅
Le Mans - Lyub. Moskwa 1X 1,44 ⛔
Bolleli - Ouanna 1,61 ✅
Valencia - Bate Borisov 1,35 ✅
Bayern - Lille 1,18 ✅
Mirny/Nestor - Marray J./Nielsen 1,33 ⛔
Cluj - Galatarasay DNB 1 1,76 ⛔

Stawka: 20pln
AKO; 27,99
Ew: 492,02 ⛔
Fortuna

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik

Lacko - Rochus 1,7
Karlovic - Dodig 2,2

Lacko - Rochus 1,70 Unibet

W rankigu wyżej jest Lacko, ale jak wiadomo ranking nie gra. Nie grali jeszcze niegdy ze sobą. Lacko broni tutaj tytułu sprzed roku. Jest w dobrej dyspozycji, w ostatnim meczu zaserwowal 20 asów, to pokazuje, że jest w formie. Natomiast Rochus strasznie meczył swoje mecze. Lacko w dwóch meczach bronił tylko 2 bp natomiast Rochus bronił 25, to także pokazuje jak się Rochus meczył. Dziś trzeba po prostu skorzystać z kursu i zagrać Lacko.

Stawka: 50pln
AKO; 3,73
Ew: 187
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +1
gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik
Tak na szybko
bet365
13
Paris Volley @ 1.60
Anadolu Efes @ 1.40
Panathinaikos @ 1.45
Jonathan Marray i Frederik Nielsen @ 1.90
Leonardo Mayer @ 1.50
Tennys Sandgren @ 1.53
Ruben Ramirez-Hidalgo @ 2.00
7 zdarzeń, 1 Zakład * 25,00 PLN Ew 713pln
14
Sète @ 2.10
Paris Volley @ 1.60
Kędzierzyn Koźle @ 1.32
Anadolu Efes @ 1.40
Panathinaikos @ 1.45
Paris-Levallois @ 1.35
Eisbaren Bremerhaven @ 1.40
7 zdarzeń, 1 Zakład * 50,00 PLN Ew 850pln

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik
Bjorn Phau v Ivan Dodig 1,4
Lukas Lacko v Lukas Rosol 1,61
Tobias Kamke v Evgeny Donskoy 1,4
Adrian Mannarino v Jan-Lennard Struff 1,44
Matteo Viola v Benjamin Becker 1,4
Andreas Seppi v Edouard Roger-Vasselin 1,33

Stawka: 49pln
AKO; 8,53
Ew: 418
Bet365

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik
Stary rok to porażka, oby w tym było lepiej

Kupon 1

NY Knicks @ IND Pacers 1,43
DAL Mavericks(+7,5) @ SAC KingsB 1,40
Caja Laboral(-6,5) v Besiktas 1,41
Adam Feeney v Cedrik-Marcel Stebe 1,22
Tim Smyczek v Matthew Barton 1,33
Thiemo De Bakker v Jan-Lennard Struff 1,61
Mischa Zverev v James Ward 1,50
Daria Gavrilova v Eugenie Bouchard 1,44
Sam Querrey v Philipp Kohlschreiber 1,53
Julien Benneteau v Kevin Anderson 1,53
Cristina Mitu v Michelle L Brito 1,44

Stawka: 19.8pln 10 z 11
AKO: ???
Ew: ???
Bet365 ⛔⛔⛔

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik
IV

BOS Celtics @ 1.66 ✅
Adrian Mannarino @ 1.25 ✅
Ruben Bemelmans @ 1.44 ✅
Daniel Brands @ 1.28 ✅
Donald Young @ 1.36 ⛔
Lesia Tsurenko @ 1.20 ✅
David Ferrer @ 1.18 ✅
7 zdarzeń, 1 Zakład * 20,00 PLN ew149,65 ⛔⛔⛔

V

BOS Celtics @ 1.66 ✅
NY Knicks @ 1.57 ⛔
OKC Thunder @ 1.40 ✅
Max Mirnyi i Horia Tecau @ 3.25 ⛔
Elena Vesnina @ 2.10 ✅
Cedrik-Marcel Stebe @ 1.50 ✅
Donald Young @ 1.36 ⛔
James Ward @ 2.20 ⛔
Ruben Bemelmans @ 1.44 ✅
Dudi Sela @ 1.57 ✅
9 zdarzeń, 10 Zakłady * 1,00 PLN ew:??? ⛔⛔⛔

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik
VI

Jastrzębski Węgiel - Zaksa Kędzierzyn Koźle 1.65 ⛔
Trefl Sopot(1X) - Zastal @ 1.55
Tunezja - Niemcy(X2) @ 1.24
Latina - San Gustino@ 1.20
B.Arcisio - Conegliano@ 1.08
Harrison - Giraldo(+3,5g) @ 1.55
Janowicz - Bolleli 1.53

Stawka: 30pln
AKO: 9.75
Ew: 257.40 pln
efortuna ⛔⛔⛔

VII

V.Valentia - Cueno 1.91
Dimitrov - Benneteau @ 1.63
Harrison - Giraldo @ 2.09
Latina - San Gustino@ 1.20
Baker - Bogomolov @ 1.60
Lacko - Muller @ 1.54
Millman - Ito 39
Gossner - Makarainen 1.45 ⛔
Domracheva - Zaitseva 1.4 ✅
Svendsen - Birnbacher 1.5 ✅
Fak - Landertinger 1.55 ✅
Malisse - Andujar under 32.5 1.80
Anderson - Lorenzi 1.08

Stawka: 30pln
AKO: 204.47 kupon bezpieczny
Ew: 5398.02 pln ⛔⛔⛔
efortuna

VIII

Tunezja - Niemcy bz 1.35
Toronto- Millwaukee 1.65
Katar - Macedonia 1.1
Malisse - Andujar dw 3:0 2
Harrison - Giraldo(+2,5g) @ 1.8
Janowicz - Bolleli 1.53
Baker - Bogomolov @ 1.40

AKO: 19.14
Ew: 421.08 pln ⛔⛔⛔
sts

IX

V.Valentia - Cueno 1.82
Mallye Millli - Halkbank 2.15
Harrison - Giraldo @ 1.98
Latina- San Gustino under 179.5 1.80
Baker(-2,5g) - Bogomolov @ 1.85
Lacko(-2,5g) - Muller @ 1.80
Millman - Ito 1.40
Janowicz(-4,5g) - Bolleli 1.80
Dimitrov - Benneteau @ 1.55
Goffin - Verdasco 1.60
AKO: 290.23
Ew: 5746.06 pln ⛔⛔⛔
sts

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik
X

Haas - Nieminem 1.4
Seppi(-5,5g) - Zeballos 1.65
Mayer F.(-5.5g) - Williams R. 1.6

AKO: 3.70
Ew: 130.24 pln
efortuna ⛔⛔⛔

XI
Bedene - Benjamin Becker 2.20
Robredo - Jesse Levine 1.61
Berankis - Sergiy Stakhovsky(+3.5) 1.83
Wozniacki - Sabine Lisicki(+3.5) 1.80
Petra Kvitova(dw 2-0) - Schiavone 1.80
Sijsling - Denis Istomin(-4.5) 1.90
Matosevic - Cilic under 35.5 @ 2.10

Stawka: 9pln
AKO: 3.70
Ew: 761.68 pln
bet365 ⛔⛔⛔

Andreas Seppi(-6,5g) - Horacio Zeballos 1.9 bet365 ✅

Jak wiadomo Seppi to lepszy zawodnik. Ewidentnie pokazuje to ranking. H2H jednak jest 1-0 na korzyść Zeballosa. Forma według mnie lepsza ma Seppi. spike761 napisał wyżej, że Argentyńczyk jest w lepszej formie, ale wystarczy zobaczyć z kim on wygrywał.Sami zawodnicy z poziomu challenger. Także nie ma co patrzeć na H2H. Widziałem ostatnio Seppi i jest on w formie.Powinien nawet pokonać Tomica, ale sędziewie go wykiwali w 1 secie. Ja nie widze wogóle argumentów by grać na Argentyńczyka.Włoch jest we wszystkim lepszy oraz ma lepszą formę. Pora się dzisiaj zrewanżować i wyrównać bilans H2H.

Florian Mayer(-6,5g) - Rhyne Williams 1.72 bet365 ⛔

Mayer to czołowka światowego tenisa, natomiast Williams dopiero zaczyna wchodzić w profesjonalne granie. Nie ma nawet co porównywać klas obu zawodników. Niemiec jest w każdym elemencie lepszy. Jak wiadomo Niemiec jest strasznie chimeryczny, raz potrafi zagrać świetnie i ograć czołowego zawodnika by później przegrać z jakimś gorszym zawodnikiem.Ten turniej to AO więc Niemiec się napewno zepnie i tego nie przegra. Mayer posiada także bardzo dobry serwis jak siedzi to cieżko go złamać. Nie wiadomo jak dziś z nim będzie, ale nawet przy gorszej dyspozycji serwisowej powinien dzis spokojnie pokryć hadicup gemowy.

Tommy Haas - Jarkko Nieminem 1.36 bet365 ⛔

Niemiec starszy o 3 lata od Finladczyka, ale lepszy. Grał z nim już 3 razy i za każdym razem zwycieżał.W tamtym sezonie oczywiście o wiele lepiej prezentował sie Haas. W tym jak widać na poczatku sezonu też powinno być dobrze.Jak wiadomo obaj będą zmotywowani bo to AO, ale Niemiec ma o wiele lepszy arsenał. Widziałem go nawet ostatnio z Monfilsem,zagrał dobrze(Jednak francuzowi wielokrotnie udawało się seryjnie bronić bp, co w konsekwencji przełożyło się na jego wygraną. Niemiec w lepszej formie i z większymi umiejętnościami i to powinno dziś wystarczyć.

Bedene Aljiaz - Benjamin Becker 2.20 bet365 ✅

Kursy na ten mecz to jakieś nieporozumienie. Z jakiej strony takie?? Skoro Bedene jest gorszym zawodnikiem od Niemca. A tym bardziej na tej nawierzchni. Skoro Bedene na niej rozegrał mało meczy. On preferuje clay, a Niemiec w przeciwieństwie do niego hard. To nawierzchnia Niemca. Nie widzę tu innego wyniku jak jego zwycięstwo. Kolejnym argumenten to doświadczenie i obycie w turniejach wyższej rangi znów po stronie Niemca.

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik
XII

Almagro Nicolas - Jerzy Janowicz 1.44 3-0 (7-6, 7-6, 6-1) ✅
Kevin Anderson - Fernando Verdasco 1.66 Bet365 3-2 (4-6, 6-3, 4-6, 7-6, 6-2) ✅
Stawka: 150pln
AKO: 2.4
Ew: 360 pln
bet365 ✅✅✅

Almagro Nicolas - Jerzy Janowicz 1.44 bet365 3-0 (7-6, 7-6, 6-1) ✅
Parę osób już napisało analizę, teraz moja kolej. Jak widać po turnieju, obaj zawodnicy nie są w jakiejś wyśmienitej formie. Nigdy ze sobą nie grali. Wprawdzie dzieli ich w rankingu kilkanaście miejsc. Lecz Hiszpan to zawodnik na dzień dzisiejszy o klasę lepszy. Wiadomo, dlaczego Jerzy jest tak wysoko rankingu( przegrany finał w Paryżu - gdzie większość zawodników odpuściła przed Masters). Hiszpan preferuje korty ziemne, ale na hardzie też potrafi grać. Polak jest o 5 lat młodszy, jednak on mało grał w karierze na hardzie, bardziej preferuje mączkę i hale. Serwis byłby po stronie Jerzego, gdyby należycie funkcjonował, niestety nie funkcjonuje. Więc przy serwisie argumenty się wyrównują. W wymianach natomiast lepszy na pewno jest Hiszpan. Jerzy ma ponad dwa metry wzrostu. Po za tym przytoczę ciekawą statystykę. Pojedynki Nicolasa z zawodnikami, którzy mają ponad 190 cm wzrostu(mogłem kogoś przeoczyć):

Almagro - Isner 2-0
Almagro - Querrey 4-2
Almagro - Karlovic 3-0
Almagro - Monfils 2-2
Almagro - Cilic 1-3
Almagro - Raonic 1-2
Almagro - Anderson 1-0

Jak widać Hiszpan dobrze sobie radzi z zawodnikami wysokimi. To tylko utwierdza mnie w tym typie.

Kevin Anderson - Fernando Verdasco 1.66 Bet365 3-2 (4-6, 6-3, 4-6, 7-6, 6-2) ✅

Hiszpan już od około dwóch lat nie gra na swoim poziomie. Dopadł go jakiś dołek i nie może z niego wyjść. W przeciwieństwie jego rywal jest w coraz to lepszej formie. Wprawdzie Hiszpan pokonał Andersona 2 razy, ale to było na jego nawierzchni(mączka). Dużym atutem w tym spotkaniu będzie serwis Andersona, przez co będzie go piekielnie trudno złamać. Nie wiem jak tam dokładnie z wymianami, kto jest lepszy, ponieważ w tym roku nie widziałem Verdasco. Verdasco w tym roku raczej w słabej formie 3/4 - pokonał: Kokkinakis, Goffin(tutaj się meczył), Malisse. Przegrał natomiast z Istomin, Djokovic, Tsonga , Anderson wszystko 2-0. Anderson status 7/2 - wygrał z: Verdasco, Isner, Bedene, Lopez, Istomin, Bennetaeu, Lorenzi, Kuznetsov. Przegrał z: Tsonga 2-0( dwa razy w tie breaku) oraz z Tomicem 2-1. Forma ewidentnie jest na korzyść Kevina. Wnioski nasuwają się same, grać na Kevina.

Double @ 2.4 ✅

gaara-90708 34

gaara-90708

Użytkownik
13

Ivan Dodig - Richard Gasquet over 30.5 1.72 ✅
Milos Raonic - Philip Kohlschreiber 2.30 ⛔
Stawka: 150pln
AKO: 3.97
Ew: 595.5 pln
bet365 ⛔⛔⛔

Ivan Dodig - Richard Gasquet over 30.5 1.72 bet365 ✅

Jak tylko zobaczyłem, że grają ze sobą pierwsza myśl jaka mnie naszła to, że wygra to Gasquet. Popatrzyłęm na kursy i granie na jego zwycięstwo jest nieopłacalne. Druga jaka myśl mnie naszła to zobaczyć na linie gemową. Jak to zobaczyłem, od razu sie ucieszyłem. Ta linia powinna zostać pokryta bez problemu. Francuz w bardzo dobrej formie. Wygrał w tym roku wszystko. Natomiast Dodig w tym roku bilans 2/3. Dwa spotkania to wygrane na AO. Widać, że się w nich męczył. Jednak widać, że z jednego meczu na drugi coraz lepiej serwuje. W pierwszym 14 asów w drugim 33. Myśle, że w meczu zobaczymy chociaż jeden tie break. A jak wiadomo Chorwat ze swoim serwisem w tie braku nie jest na straconej pozycji. Nawet jak nie zdobędzie seta to przy jego serwisie over 30.5 jest jak najbardziej realny. Poza tym Gasquet to człowiek, jemu też może się przytrafić chwila słabszej gry.

Milos Raonic - Philip Kohlschreiber 2.30 bet365 ⛔

Ten kurs na Niemca to prezent. To będzie ich pierwsza potyczka między sobą. Obaj lubią grać na tej nawierzchni. Raonic w tym roku w takiej se formie - 3/3. Wygrał z Dodig, Rosół, Hajek, natomiast przegrał z Dimitrov, Hewitt, Fognini. Jak widać formą nie grzeszy. W przeciwieństwie Niemiec do niego jest w formie wybornej. Wygrał 6 na 8 meczy. Przegrał tylko z Monfilsem i Ferrerem, ale mało kto jest w stanie wygrać z Hiszpanem. Oglądałem go tutaj oraz w meczu z Hiszpanem. Z Hiszpanem grał na naprawdę wysokim poziomie. Serwis funkcjonuje bardzo dobrze, wymiany to samo. Niemiec wcale nie serwuje tutaj gorzej od Kanadyńczyka, a w wymianach jest na pewno lepszy. Nie daje Kanadyjczykowi dużych szans w tym meczu.

Double @ 3.97 ⛔

Do góry Bottom