>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Głownie żużel ;)

G 1

gutenberg95

Użytkownik
Zakłady postawione na dziś w Super Bet

1746265318319.png

W ramach freebetu dlatego potencjalna wypłata jest pomniejszona o wkład ;)

Generalnie to jeśli chodzi o mecz w Rzeszowie, sądzę że na własnym torze Marcin Nowak spokojnie powinien zdobyć powyżej 8 pkt, znany jako solidny ligowiec, ma również formę na dzień dzisiejszy, średnia biegopuktowa 1.909, ostatnie dwa mecze zdobycze na poziomie 10 i 11 pkt.

SGP Niemiec → Dominik Kubera w formie patrząc na ligowe ściganie, porównując Roberta Lamberta z wczorajszego meczu w Toruniu, sądzę że Kubera spokojnie będzie wyżej w klasyfikacji tych zawodów. Wiadomo początek sezonu ciężko trafić, ale jakieś ryzyko warto podjąć :)

UPDATE →

1746301187844.png

Kupon na plusik :)

Ostatnia edycja:
G 1

gutenberg95

Użytkownik
Dzisiaj stawiamy coś takiego ;)

IMG_8119.png
Grudziądz powinien wygrać na swoim torze z Wrocławiem, biorąc pod uwagę formę zawodników od początku sezonu i wszystkie wygrane mecze, faworyt tego meczu jest tylko jeden.

W drugim typie stawiam na Przemysława Pawlickiego ze względu na to, że dla mnie to jest pewniejszy zawodnik od Andrzeja Lebiediew, poza tym spędził więcej czasu na torach ekstraligowych, zna je dużo lepiej ;) Andrzej pomimo zajęcia drugiego miejsca w SGP Niemiec jak dla mnie jest chimeryczny i tak samo jak może zdobyć komplet tak samo może przywieźć 3 pkt tylko. Wybrałem bardziej równo jeżdżącego zawodnika. Poza tym jeśli chodzi o średnią na bieg, Przemysław jest znacznie wyżej :)

1746389680332.png

Grudziądz - Wrocław → Wyrównany mecz, wymiana ciosów ostatecznie zakończona wynikiem 43:47, trochę szkoda ale tak czasem bywa. Na pewno zabrakło punktów Vadima Tarasienko, który jakby nie patrzeć jest liderem, 3+1 w trzech starach to trochę za mało i myślę, że to zaważyło o wyniku w znacznym stopniu.

Przemysław Pawlicki VS Andrzej Lebiediew → Andrzej i Przemek w pierwszej fazie zawodów szli łeb w łeb jeśli chodzi o punkty, druga faza zawodów znacznie na korzyść Przemysława, Andrzej skończył zawody z dorobkiem 7 pkt (5 startów) natomiast Przemysław P. 13 pkt (6 startów).

Kupon przegrany, ale naprawdę niewiele brakowało do pozytywnego rozliczenia ;)

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom