>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Głowne 4 typy Betsson

M 0

miro18

Użytkownik
witam mam takie pytanie do was odnosnie typow na betssonie
czy obstawiacie na te typy ktore sa wybrane przez betsson i czy warto obstawiac na te typy czy lepiej samemu obstawiac prosze o odpowiedz!!!
obraz w zaloczniku

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
nie gram na Betssonie więc zapytam: czy te typy są widoczne? czy stawiasz w ciemno? jeżeli w ciemno to bym nie stawiał, motłoch może ślepo typować mecze które są ciulowe.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
witam mam takie pytanie do was odnosnie typow na betssonie
czy obstawiacie na te typy ktore sa wybrane przez betsson i czy warto obstawiac na te typy czy lepiej samemu obstawiac prosze o odpowiedz!!!
obraz w zaloczniku
Betsson nie jest jedynym bukmacherem, który uskutecznia tego typu reklamę.
Jeśli byłoby im to nie na rękę - nie robili by tego - to proste.
Typy najczęściej wybierane przez użytkowników nie muszą się wcale sprawdzać. Wiele osób wierzy wręcz (szczególnie na tym forum), że przynosi to odwrotny sutek ;) ;)
Najlepsza metoda to samodzielny wybór spotkań i co do tego nei mam najmniejszych wątpliwości.
Zestawieniem takim jak to wyżej można się jedynie wspomóc od czasu do czasu.

M 0

miro18

Użytkownik
nie nie stawia sie w ciemno dzisiejsze typy sa w zalaczniku ale chodzi mi czy mozna trafic i czy ktos gral juz tymi typami z tej zakładki

L 9

longu

Użytkownik
Swego czasu zrobiłem tak że przez miesiąc czasu spisywałem te typy i potem rozliczalem ale nic nie stawialem! rezultat byl taki na 30 kuponów proponowanych przez betsoon 19 okazalo sie trafnych 11 to zonk!! wiec mowie probuje dobry stosunek i tu porazka na 31 kuponow 25 nie siadlo ???? ! umoczylem sporo!! wniosek!! jest ryzyko jest zabawa! powodzenia

Do góry Bottom