>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Głównie typy, które wchodzą.

Status
Zamknięty.
berh 7,5K

berh

Użytkownik
Elo witam spróbuję zrobić temat z typami, które głównie wchodzą, bo po co grać te co nie wchodzą? No właśnie, ja też nie czaję. Typy grane za stówkę albo więcej jak będzie dobrze szło.

Jaga - Legia
Jaga + 0,5
1,675
Pinnacle
100

Wiadomo, w Białymstoku nie za ciepło, Legia fajnie, że gra coraz lepiej, niech sobie gra, mało mnie to obchodzi. Ok, z Realem był super mecz, ale to też była inna mobilizacja. Jaga obecnie przewodzi i nie wydaje się, żeby w tym roku odpuszczała, ponadto jest kosa, kibice licznie się stawią. Magiera super ziomek naprawdę fajny spoko mega elo ziom, każdy niech tam go kocha, ale chyba czas wrócić do porażek. Sprawdźmy dodatkowo zakładając podpórkę.

Linz - Liefering
Liefering over 1,5
1.90
Pinnacle
100

Liefering - bramkostrzelni, mieli ostatnio zadyszkę, ale z ostatnim zespołem chyba strzelą 2, co nie? Były 2 tygodnie przerwy na przemyślenia, czas znów wziać się do roboty. Może i strzelą 3, ale jako że zgodnie z tematem gramy tylko typy, co wchodzą, to do roboty.

Pandurii - Timisoara
Pandurii over 1
1.862
Pinnacle
150

Coś tu śmierdzi... Tylko no właśnie - co? Timisoara pokasowana z punktów przez federację, czy będzie w ogóle normalnie grać? Może szykuje się tutaj jakiś łamaniec? Jaki przekręt by nie szedł - gospodarze gola powinni strzelić.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom