Typy głównie z ligi angielskiej, jednak wpadna rowniez LM, LE oraz od czasu do czasu inne kraje. To dopiero start sezonu, więc różnie bywa a z czasem będziemy wchodzić na właściwy tor. Powodzenia
West Ham United - Astra Giurgiu
Typ 1
Kurs 1.53
Pinnacle /Było pięknie, 2:0, a następnie czerwona kartka i szybkie 2:2????. Nieudany start, dalej musi być już lepiej
Arsenal - Chelsea
Typ BTTS
Kurs 1.77
Pinnacle Moje przypuszczenia sprzed sezonu były słuszne - Arsenal wraca do walki o mistrza. Chelsea z każdym sezonem będzie coraz słabsza, mialem jednak nadzieję że dziś jeszcze zdołają zagrozić przeciwnikowi.
PSV - Groningen
Typ 1
Kurs 1.46
Pinnacle Szczerze powiedziawszy pewniejszy był dla mnie typ Arsenalu z Chelsea. Jednocześnie cieszy, że PSV bez asa jakim był dla nich Depay, potrafili zwyciężyć pewnie już na starcie sezonu, który zawsze jest niewiadomą.
Ajax - Rapid
Typ 1
Kurs 1.89
Pinnacle szkoda nawet komentować. Piłkarze Ajaxu potrzebują bata, żeby się wziąć do roboty
Monaco - Young Boys
Typ 1
Kurs 1.41
Pinnacle Zrobili swoje.
Gdyby te mecze rozgrywane byłyby za trzy miesiące - nie miałbym wątpliwości że to pewniaki, a tak będą gospodarze musieli trochę się postarać
W związku z pierwszymi meczami, raczej napewno będą niespodzianki, aczkolwiek zaryzykuje dla zabawy
Bournemouth - Aston Villa 1
Everton - Watford 1
Norwich - Crystal Palace 2
AKO: 9.20 Crystal zagralem również w singlu przy kursie 3 z groszem. Solidna drużyna się zrobila
Manchester United - Tottenham
Typ 1
Kurs 1.63
Chelsea -Swensea
Typ x
Kurs 4.94
Pinnacle
Przepraszam, że tu, ale.... p r - w i a d o m o ś c i mi znikają zanim zdążę je przeczytać (mam tylko ślady na mailu, że ktoś-coś). Pisałeś może do mnie. jakby co: t y p e r - w p zawijasek w p p l,
Sorry za spam