>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Głòwnie piłka nożna - emjuemju

emjuemju 19

emjuemju

Użytkownik
Typy głównie z ligi angielskiej, jednak wpadna rowniez LM, LE oraz od czasu do czasu inne kraje. To dopiero start sezonu, więc różnie bywa a z czasem będziemy wchodzić na właściwy tor. Powodzenia

emjuemju 19

emjuemju

Użytkownik
West Ham United - Astra Giurgiu
Typ 1
Kurs 1.53
Pinnacle
⛔⛔⛔
/Było pięknie, 2:0, a następnie czerwona kartka i szybkie 2:2????. Nieudany start, dalej musi być już lepiej

emjuemju 19

emjuemju

Użytkownik
Arsenal - Chelsea
Typ BTTS
Kurs 1.77
Pinnacle
⛔⛔⛔
Moje przypuszczenia sprzed sezonu były słuszne - Arsenal wraca do walki o mistrza. Chelsea z każdym sezonem będzie coraz słabsza, mialem jednak nadzieję że dziś jeszcze zdołają zagrozić przeciwnikowi.

PSV - Groningen
Typ 1
Kurs 1.46
Pinnacle
✅✅✅
Szczerze powiedziawszy pewniejszy był dla mnie typ Arsenalu z Chelsea. Jednocześnie cieszy, że PSV bez asa jakim był dla nich Depay, potrafili zwyciężyć pewnie już na starcie sezonu, który zawsze jest niewiadomą.

emjuemju 19

emjuemju

Użytkownik
Ajax - Rapid
Typ 1
Kurs 1.89
Pinnacle
⛔⛔⛔
szkoda nawet komentować. Piłkarze Ajaxu potrzebują bata, żeby się wziąć do roboty

Monaco - Young Boys
Typ 1
Kurs 1.41
Pinnacle
✅✅✅
Zrobili swoje.

Gdyby te mecze rozgrywane byłyby za trzy miesiące - nie miałbym wątpliwości że to pewniaki, a tak będą gospodarze musieli trochę się postarać

emjuemju 19

emjuemju

Użytkownik
W związku z pierwszymi meczami, raczej napewno będą niespodzianki, aczkolwiek zaryzykuje dla zabawy :)
Bournemouth - Aston Villa 1⛔
Everton - Watford 1⛔
Norwich - Crystal Palace 2✅
AKO: 9.20
Crystal zagralem również w singlu przy kursie 3 z groszem. Solidna drużyna się zrobila
Manchester United - Tottenham
Typ 1
Kurs 1.63
✅✅✅
Chelsea -Swensea
Typ x
Kurs 4.94
✅✅✅
Pinnacle

emjuemju 19

emjuemju

Użytkownik
Dorzucam do puli
Stoke - Liverpool BTTS
1.87
Pinnacle
⛔⛔⛔
Nie lubię sukcesów Liverpoolu i widzę, że on nie lubi moich ;-)

Jeśli coś dojdzie jeszcze jutro to dodam poprzez edycję. Tego nie chciałem bo niezauwazylby nikt i poszłoby oskarżenie że dodalem po meczu ;-)

Patrick - Celtic
Typ 2
Kurs 1.30
✅✅✅

Alkmaar - Ajax
Typ ponad 2.5
Kurs 1.61
✅✅✅

Pinnacle

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
Przepraszam, że tu, ale.... p r - w i a d o m o ś c i mi znikają zanim zdążę je przeczytać (mam tylko ślady na mailu, że ktoś-coś). Pisałeś może do mnie. jakby co: t y p e r - w p zawijasek w p p l,
Sorry za spam

emjuemju 19

emjuemju

Użytkownik
Leicester - Stoke 2 DNB
2.63⛔
Bet365

Manchester United - Southampton BTTS
2.10 ⛔
Bet365

Hoffenheim - Leverkusen 2
1.80⛔