>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

full tilt poker konkurs

Status
Zamknięty.
A 0

adrian1

Użytkownik
dla uzytkowników tego pokerroomu jest konkurs w którym tworzymy swoją drużynę na wsop
wybieramy wsród prosów full tilt i nie tylko
ten team który zarobi najwięcej pieniędzy podczas eventów dostanie nagrody (naprawde atrakcyjne)
resztę mozna doczytać na stronie full tilt

A 0

adrian1

Użytkownik
nie to nie jest płatne
wystarczy mieć tam konto
jezeli nie masz to zawsze mozna mieć :grin:
co do tworzenia tego teamu to nie wiem podasz hasło jakiemuś gamoniowi i wpisze że main evencie wygra jakiś specjalista od razza załóżcie swoje zawsze większa szansa ????
jeżeli ktoś tego nie kapuje to powiem ze to przypomina troche obstawianie u buka kto wygra dany turniej tylko ze mamy az 15 w teamie którzy mogą wygrać

oulu 2

oulu

Użytkownik
Ja tego nie kminie możesz mi podać bezpośredni link z info o tej zabawie??Bo chetnie stworze mocarna drużynke :jezora:

S 11

support75

Użytkownik
OuLu, ale to chyba polega na typowaniu, a nie na graniu w pokera. Tak to zrozumiałem....
Tworzysz druzyne i typujesz która druzyna wygra dany turniej....

A 0

adrian1

Użytkownik
dobra postaram się to wytłumaczyć
po pierwsze tak zgadza się to nie polega na grze w pokera tylko na typowaniu
logujesz się w sofcie full tilt wybierasz cashier tam my promotions
przeniesie cię na strone full tilt wybierasz fantasy poker
następnie wymyślasz nazwe swojeo teamu podajesz hasło klikasz i masz juz druzyne
potem przechodzisz to zakładki enter/change picks
wybierasz event ze wsopa dostęnych jet jeszcze około 40
np. wybrałeś main event i układasz swoją drużyne spośród 250 graczy wybierasz 15 po pięciu do każdej z ekip A B C
np. do drużyny A bierzesz Phil Ive&#39;y itd. jeżeli Phil podczas main eventu znajdzie się w kasie zarobi dla twojej druzyny wirtualne pieniądze
co do nagród pierwsze 1000 druzyn ma galanty freerol poza tym do wygrania są koszuli i inne gadzety full tilt poker
pozdrawiam mam nadzieje ze choc troche rozjaśniłem sprawe :mrgreen:
więc jak to mówią &quot;It&#39;s FREE and easy to play, so you&#39;ve got nothing to lose!&quot;

oulu 2

oulu

Użytkownik
Kapuje ???? ale nie interesuje sie juz tym:p szkoda bo myslalem ze wraz z supportem rozwalimy wszystkich no ale coż...;)

A 0

adrian1

Użytkownik
przeciez mozecie w dwie osoby to robić do jednego teamu moze nalezec kilka osób tylko ze musisz mu dać hasło do teamu

A 0

adrian1

Użytkownik
sory ze post pod postem ale nikt by nie zauwazyl
chcialem tylko powiedziec ze ten konkurs oplacalny jest wlasnie dostalem zaproszenie do turnieju HORSE z pulą 2000$ :mrgreen:
a znawca pokerzystów ze mnie zaden walilem nazwiska które mi sie kiedys o uczy obiły :jezora: ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom